inşallah canım cok saol....
Rica ederim cnm Umarim bebegin kocaman olurda dogar büyür öpme öpme ısıra ısıra yiye yiye yorulursun :))
bence tuna çok güzel bir isim..
Bende yarın öğrenicem cinsiyetini inşallah
Kız olursa Zeynep Sare...Zeynep: babasının incisi demek aynı zamanda Efendimizin kızının adı
Sare: saf temiz anlamlarına geliyo Hz. İbrahim in de hanımının adı.
Erkek olursa Abdullah Etka: Abdullah: Allah'ın kulu demek Etka: takva sahibi demek
Selam Arkadaslarim..
Bugün güne hizli basladim..
Bebeklerimizin isimlerini bulmakta zorlanan anneler var benim gibi..
Bende bu yüzden burda hem herkese Yardimci olmus olurum diye Konu acmak istedim..
Kiz Yada Erkek fark etmez bebeklerimizin isimlerini isteyenler anlaminida yazsin..
Henüz karar verememis Annelere kolaylik veya kesinlestirmis Annelere begenirse degistirme sansi olsun diye :)
Benim Kizim olucak ALLAHin izni ile Babasida vazgecmese Adini Zeynep Nisa düsünüyoruz simdilik.. :)
Hepimize hayirli Evlatlar bebisler insALLAH..
Anlamları:
ZEYNEP = Değerli Taşlar, Mücevher, Peygamber Efendimizin Hanimlarindan ayrica Kizi ve Torunu.
NiSA = kadin, Kadinlar. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi
( Özellikle kadin haklarından, Onların hukûkî ve Sosyal konumlarından bahsettiği için bu Adı almıştır ).
bugün kontrolüm vardı doktor tam kesin söyleyemem ama kıza benziyor dedi
eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da cinsiyet ikinci planda
ama galiba benim de Zeynep Sarem geliyor....:)
benm çocuğum yok ama bnde yeğenlerimn ve arkadaslarımın çocuklarının ismini yazimm:))
3 yaşındaki yeğenimin adı: KUZEY
4 yaşındaki yeğenim :ÇINAR
6 yaşında kız yeğenim :SEDEF
9 yaşındaki yeğenim :BERKE (biz berkem dioruz)
2 arkadasım doğum yaptı birinin kızı birinin oğlu oldu
KIZ OLAN : ELA NAZ
ERKEK OLAN : ÇAĞAN URAZ
ilerde benmde bi kızıM olursa :NEFES
oğlum olursa : EZEL olcak
Benimde ablam bu ay sonu doğuracak ama hala kızına bi isim koyamadıÖnce ESLEM SENA dedi..sonra HANNE MERYEM..sonra ERVA çıktı ortaya..Bakalım sonuçta ne olacak..herhalde ilk tercihlerini vericekler..Hepinizin bebişi hayırlı olsun..Ama bebeklerinize isim verirken bunun sizin üzerinizde çocuğunuzun bi hakkı olduğunu ve tabiatının ve huyununda ismine göre şekilleneceğini unutmayın..
Evet sonuçta Ablam 2 gün önce doğurdu..bebişin ismi de Erva oldu..Hayırlı ömrü olsun İnşallah..
Uzun düşünmeler ve en sonunda bir çekiliş sonucu Allah nasip kısmet ederse oğlumuzun ismi Kaan olacak
Eşim çok istiyordu Kaan'ı onun istediği oldu
Benim bebeğim de erkek.Adı Rüzgar olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?