Doğuma Hazırlık Bebişlerimizin isimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Rica ederim cnm Umarim bebegin kocaman olurda dogar büyür öpme öpme ısıra ısıra yiye yiye yorulursun :))

ayy kıyamam ki ısırmam bol bol öperim zaten ailem dalga geciyo senin cocuk olunca kucagından indirmezsin bize sevdirmezsin vermezsin kucagımıza diorlar bende tabi vermem benim kucagımda sevin diorum

Bende yarın öğrenicem cinsiyetini inşallah
Kız olursa Zeynep Sare...Zeynep: babasının incisi demek aynı zamanda Efendimizin kızının adı
Sare: saf temiz anlamlarına geliyo Hz. İbrahim in de hanımının adı.
Erkek olursa Abdullah Etka: Abdullah: Allah'ın kulu demek Etka: takva sahibi demek

Zeynep Babasının incisimi demek ayni zamanda ? Ne kadar güzel :))

başlığını görünce çok hoşuma gitti bakayım dedim ama tevafukun bu kadarı benimde kızım olacak ALLAH nasip ederse ve bizde ismini ZEYNEP NİSA koymayı düşünüyoruz :)))))))))))) ya gerçekten çok şaşırdım :))))))

bugün kontrolüm vardı doktor tam kesin söyleyemem ama kıza benziyor dedi
eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da cinsiyet ikinci planda
ama galiba benim de Zeynep Sarem geliyor....:)

bugün kontrolüm vardı doktor tam kesin söyleyemem ama kıza benziyor dedi
eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da cinsiyet ikinci planda
ama galiba benim de Zeynep Sarem geliyor....:)

Hayırlı olsun cnm Hakkımızda en hayırlısı olsun ALLAH sag saglim bebişlerimze kavuşmamızı nasip eylesin :)

benm çocuğum yok ama bnde yeğenlerimn ve arkadaslarımın çocuklarının ismini yazimm:))
3 yaşındaki yeğenimin adı: KUZEY
4 yaşındaki yeğenim :ÇINAR
6 yaşında kız yeğenim :SEDEF
9 yaşındaki yeğenim :BERKE (biz berkem dioruz)

2 arkadasım doğum yaptı birinin kızı birinin oğlu oldu
KIZ OLAN : ELA NAZ
ERKEK OLAN : ÇAĞAN URAZ

ilerde benmde bi kızıM olursa :NEFES
oğlum olursa : EZEL olcak

ALLAH Herkesin evladını ANnesine Bagışlasın :)

Evet çok haklısın, anne babanın çocuğuna üç görevi var ve isim vermek bunların ilki. İsm-i müsemmaya bende inanırım, anlam o yüzden çok önemli. Rabbim güzel isimler koydurmayı nasip etsin.

Evet sonuçta Ablam 2 gün önce doğurdu..bebişin ismi de Erva oldu..Hayırlı ömrü olsun İnşallah..

Uzun düşünmeler ve en sonunda bir çekiliş sonucu Allah nasip kısmet ederse oğlumuzun ismi Kaan olacak
Eşim çok istiyordu Kaan'ı onun istediği oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…