Doğuma Hazırlık Bebişlerimizin isimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Saol canim evet insanlar cok etkiliyor ama ben alistim simdiden Peraya Nur Pera da dusundum ama bilmiyorm nufus cuzdanini cikartirken karar vericem galiba son anda :))

oğluşumun adı çınar.kızımın adı da defne olucak :)

hep internetten isim arayacam uğraşacam kararsız kalırız diyordum. eşimin isteği üzerine annelerimizin isimlerini koyucaz kızımıza Ayşe Gülser olacak inşallah

Mayıs: Mayıs ayı baharı müjdeler.
Derin:1.Yüzeyi tabanına uzak olan.2. Çok gelişmiş, çok ilerlemiş. 3. Yoğun. 4. İçten gelen.
Dide: Göz bebeği
Nil: Bir nehir
Duru: Saf, temiz
Sude:Boyalı, sürmeli
Miray:Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan
Sare:Saf, temiz

Feza ismini begeniyorum. Farsca uzay demek. Ama kimse begenmiyor, gerci ortada cocuk ihtimali falan yok :) neyse belki isim arayanlara fikir olur.

Nil ve Duru cok güzelll :))

bizde uzun arayışlar sonunda oğlumuza FUAT (gönül kalp yürek erkek güzeli) ismini koymaya karar verdik:))

ALLAH hepimizin yavrusunu sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin ismide güzel kendide güzel olsun insALLAH :))

isim işi cok zor kızlar ALLAH kolaylk versn :))

bizimde az kaldı ama isim konusunda karar veremedik. Benim aklımdan geçen Elizya-
asel-Neyra-Asya-Nehir isimleri. en çok elizya ismine yakınım ama henüz babamız karar veremedi.

bizimde az kaldı ama isim konusunda karar veremedik. Benim aklımdan geçen Elizya-
asel-Neyra-Asya-Nehir isimleri. en çok elizya ismine yakınım ama henüz babamız karar veremedi.

ALLAH bagislasin cnm Nehir ismi cok güzel ben cok begeniyorum :))

erkek ismi: Alaz, Kutay, Poyraz, Demir, Deniz, Ates, Aras, Arel, Toprak
kiz isimleri: Nilsu, Levin, Bade, Dilay, Deniz, Nehir, Nil

Benimde kızım olacak 25 haftalık hamileyim adını buğlem koyacaz BUĞLEM'in anlamı ise;Cenneti müjdeleyen meleğin adıymış çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…