Bebişlerimizle tatil-otel-bölge tavsiyeleri

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
Bir çoğumuz minnoshlarımızla tatile gidecegiz....ama karar vermekte zorluk çekiyoruz....
önerileri olan daha önce gittiği yerden memnun kalan arkadaslar lütfen paylasalım....
Herkes fikir edinmiş olur ve kolaylıkla karar verir...

Aklınıza sağlık çok güzel bir konu olmuş. Ben de tavsiyelerinizi takip edeceğim. Önümüzdeki yıla fikir olur kaydirigubbakcemile3

tüm amara lar
tüm crystal ler
voyage - side/sorgun
barut hemera-side
carpe diem claros-özdere/kuşadası
palm wings beach-didim
grand ontur-çeşme
mirada del mar-kemer
richmond ephesus-kuşadası

aklıma bunlar geldi şimdilikkkkk...

biz mayıs ayında antalya belek cornelliaya gittik bende iki çocuk var biri 6 yaşında diğeri 5 aylık memnun kaldım tavsiye ederim çocuk yatakları falan park beşik yadırgamadı benim oğlan

cornelia cok güzel fakat antalya düşünmüyoruz acıkcası ege blgesi tercihimiz..tesekkür ederim.aylinciğim biara tatil konusuyla ilgili grüşelim....:))))

Palm Wings e gitmiştik 2 yaz önce ,otel alanı bahçe yemekler temizlik iyiydi fakat denizi kötü,Altınkumun denizi ince kum,fakat o otelin kurulduğu bölgede taşlık,büyük taşla kayalar vardı.Çocukla zor olur,biraz açıldıktan sonra deniz güzel oluyordu.
Bu sene denizi alttan besleyip kum döktülerse bilemem.

emelcim ne yaptınız
karar verebildiniz mi_?

biz de araştırmadayız
temmuzun sn haftası gideceğiz kısmetse
bugün eşimle kaya prestige sunshine otele baktık çeşmede ama netleşmedi
yalnız nette hiç yorumuna rastlamadım o yüzden soru işaretlerimiz var kafamızda

SıBELCıĞıM.CANIM MARMARıS RESORT ÖNERDı ETS TUR...AıLELER COK MEMNUN KALIYOR DEDıLER...AMA NETTEKı YORUMLAR ÇOK ıYı DEĞıL....http://www.etstur.com/Richmond-Ephesus-Hotel KUŞADASI.BURAYI COOOK GÜZEL ANLATIYORLAR FıYATLARDA KUMSALDA COK ıYı...KALıTELı BıR OTEL...AıLE ıÇıN UYGUN...SANIRIM BıZDE BURAYA GıDECEĞıZ.

özlemcim benim babam bir süre buranın mali yöneticiliğini yaptı..sizin ordaki uludağdaki otelleriyle birlikte...aklıma gelen bazı detayları yazayım canım..çok yeşillik bu yönden çok güzel...yalnız club olması sebebiyle inşallah iyi bir odaya denk düşüersiniz..bazı yerleri 4-5 bina bitişik...bu clublar da pırtlasan duyuluyor maalesef...tek bina ya da en fazla ikiz bina seçersen daha rahat edersin..tabi seçme şansı vermiyorlardır büyük ihtimalle...üst katı tercih et derim...standart odalarını biraz küçük hatırlıyorum ben..derin e de bebek yatağı konulacaksa oda biraz sıkabilir..ama başka bir yerle de karıştırıyor olabilirim..yine de metrekare sorun derim... 32 m2 ve üstü ideal oluyor biz bebekliler için..ya da aile odası tercih edin...kliması merkezi olması lazım...öyle hatırlıyorum..bir de eğer 250 tl ise kişi başı bana bu tesis için biraz fazla geldi...gerçi biz erken rez. le gittiğimiz için sezon fiyatları konusunda biraz bilgisiz kalıyorum..ama bana sorsan 150-160 tl lik bir otelkişi başı...bir de alacarte tercihiniz olacaksa otele girer girmez rez. inizi yaptırın yer bulmak zor olabilir...

şimdiden iyi tatiller özlemciğim.. valla çok hak ettin bu tatili hadi bakalım güle güle gidin gelin canım.

Aylin çok sağol canım valla kafam çok karıştı yorumlar pek iyi değil yarın sabah ilk işim acentayla konuşmak olucak .Aile odası aldık canım malum 3 yetişkin 1 de Derin var o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum .Otel odası diye not düştüler ordan da kardeşimin 1 arkadaşı yardımcı olabilirim belki demiş bakalım .Personel yemekler içecekler çok kötü diyorlar yarumlarda canım sıkıldı benimde .Bende yazıcı olması sebebi ile seçtim sabah ola hayrola diyeyim

canım fazla yazmak istemedim bende hevesin kırılmasın diye ama club olan yerlerde, yüksek oda syısı ve müşteri sayısı nedeniyle kat hizmetleri biraaz problemli oluyor..bir de demin yazacaktım ama sürekli şef ve usta değiştiren yerlerde mutfak sıkıntısı oluyor..bence o fiyata çok daha iyi oteller bulabilirsin..ve şunu da söliyim bence kemerle marmaris arasında ço da sıcaklık farkı olmayacaktır...nemdesen iki bölgede yeşillik aynı derecede yani...bir de bende ets ile gittim acenta dan hiç memnun kalmadım...bir sıkıntı yaşarsan kesinlikle çözüm üretmiyorlar....ki bu oteli didimtur satıyor...ay inşallah moralini bozmamışımdır ama baştan söliyim dedim..sonuçta sayılı gün..değecek bi yere gidin...

Aylin çok sağol canım valla kafam çok karıştı yorumlar pek iyi değil yarın sabah ilk işim acentayla konuşmak olucak .Aile odası aldık canım malum 3 yetişkin 1 de Derin var o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum .Otel odası diye not düştüler ordan da kardeşimin 1 arkadaşı yardımcı olabilirim belki demiş bakalım .Personel yemekler içecekler çok kötü diyorlar yarumlarda canım sıkıldı benimde .Bende yazıcı olması sebebi ile seçtim sabah ola hayrola diyeyim

kızlar otel konsuunda enimde tavsiye edebileceğim oetllerden briide culp tm verahttp://www.traveltend.com/hotel/turkey/bodrum/vera-club-tmt-hotel.html?gclid=CJyjxqCs36ICFdg1Dgod3FCMxg he çok güzel bebekler içind eoyun alalnalrı büyükler içinde biz üstüste 2 sene oraya gittik eşimle hemde bodrum merkeze çok yakın ve yemekleride çok güzel .çok fazla türk yok yalnız biz genelde temmuz başında gidiyoduk .hemde düz ayak bir tesis.tavsiye ederim

Valla çok keyfim kaçtı zaten aylin seninle alakası yok internette yazan yorumlara ama Sibel 2007 senesinde kalmış çok güzel dedi sonradan bozdu herhalde ödemeyi yaptık hayatım işin kötüsü kemerde nem oranı çok fazla Derin çok rahatsız olır bizde tabii aynen tam yaz ortası ay vallahi sinir oldum daha gitmeden burnumdan geldi .

Sevilay kum plajı varmı bu otelin güzel yere benziyor ay valla deliricem ya bir işim de rast gitse

etsyel anlaştıysa burası vardır etsde değiştirebilirisn istersen kum vardı galiba ama gerçekten çok memnun kaldım yabancılatrın hep çoçuklatı akşam animasyon oluydu 1 saat çoçuklar için sora büyüklere gece diskosu vardı dışarda aklımda hep kalan yemekleriydi ben çok yerde yemek yemem ama burası gerçekten güzeldi.diyorum ya üst üstüste 2 sene gittim .bodrum bodrum ben valal tek geçerim ben antalya tarfını çok sevmiyorum özlem belkide bana o yüzden güzel geldi burası ama en büyük avantajı düz ayak ve bodrum merkeze yürüyerek 15 dakka olması

bizde her yaz Bodruma gidiyoruz hadi bu yaz değişiklik olsun dedik eşimin daha haberi yok yorumlardan yarın sabah köpürücek sinirden ...

Bakayım bakalım var mı anlaşması

Back
X