hlyclk şimdi baktımda ikmizin adet tarihi aynı hadi hayırlısı bakalım inş. ikimizinde tutar:Saruboceq:
inşallah hayatımm inşallah duamızı duyuyor rabbimmmm veriyosa dünya bizim olur vermiyosa da eminimki bizi düşününüyodur
hoşgeldin opuyorumnanaktanslm arkadaşlar..
kızlar öncelikle tebrik eden herkese cok cok tesekkür ederim öptüm hepinizi....allahım isteyen herkese tez zmanda nasip eder insallah.
azizecim dün belirti sormussun misafir vardı yazamadım. Hic dogru dürüst belirtim yoktu desem inanırmısın. Sadece ara ara batmalar oluodu bide bi kac gün gögüslerim sisti ama sonra gecti. bunları kendımı dinlemis olmasam fark etmıcektım bıle. son günler artık 100% adet olcam die beklıodum çünkü AYNI belirtiledi. hatta salı günü bı kac kere tuvalete bıle gıttım kırmızıları kontrol edım dıe hic ümidm yoktu. anlıcagın en iyisi adetin gecmesini beklemek ve kafayı belirtilere takmamak. Yüce yarabbim nasip ederse oluo.
kızlar öncelikle tebrik eden herkese cok cok tesekkür ederim öptüm hepinizi....allahım isteyen herkese tez zmanda nasip eder insallah.
azizecim dün belirti sormussun misafir vardı yazamadım. Hic dogru dürüst belirtim yoktu desem inanırmısın. Sadece ara ara batmalar oluodu bide bi kac gün gögüslerim sisti ama sonra gecti. bunları kendımı dinlemis olmasam fark etmıcektım bıle. son günler artık 100% adet olcam die beklıodum çünkü AYNI belirtiledi. hatta salı günü bı kac kere tuvalete bıle gıttım kırmızıları kontrol edım dıe hic ümidm yoktu. anlıcagın en iyisi adetin gecmesini beklemek ve kafayı belirtilere takmamak. Yüce yarabbim nasip ederse oluo.
slm arkadaşlar..
azize sen her ayın 29 da mı adet oluyorsun,hiç değişmiyor mu?
hoşgeldin canıııııımmhihoyyyt
hoşgeldin opuyorumnanaktan
darısı hepimizin başına olsun :Saruboceq:
avatarıda değişmiş hemen :jeyyar: çok güzel olmuş kaydirigubbakcemile5
hımmm hülyam işin mi var yoksa :jeyyar: :jeyyar: anladım ben onu :jeyyar:
Pişt gece kuşları ben geldim...
ohaoldumsmilehep özenirdim ondn degistrdim. bide nasıl oldugunu daha bügün ögrendım:lepi: darısı bu ay senin basına güzelim
gfr arkadasım sagol insallah sende yasarsın tez zamanda bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?