Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hlyclk şimdi baktımda ikmizin adet tarihi aynı hadi hayırlısı bakalım inş. ikimizinde tutar:Saruboceq:

inşallah hayatımm inşallah duamızı duyuyor rabbimmmm veriyosa dünya bizim olur vermiyosa da eminimki bizi düşününüyodur

kızlar öncelikle tebrik eden herkese cok cok tesekkür ederim öptüm hepinizi....allahım isteyen herkese tez zmanda nasip eder insallah.

azizecim dün belirti sormussun misafir vardı yazamadım. Hic dogru dürüst belirtim yoktu desem inanırmısın. Sadece ara ara batmalar oluodu bide bi kac gün gögüslerim sisti ama sonra gecti. bunları kendımı dinlemis olmasam fark etmıcektım bıle. son günler artık 100% adet olcam die beklıodum çünkü AYNI belirtiledi. hatta salı günü bı kac kere tuvalete bıle gıttım kırmızıları kontrol edım dıe hic ümidm yoktu. anlıcagın en iyisi adetin gecmesini beklemek ve kafayı belirtilere takmamak. Yüce yarabbim nasip ederse oluo.

inşallah hayatımm inşallah duamızı duyuyor rabbimmmm veriyosa dünya bizim olur vermiyosa da eminimki bizi düşününüyodur

tabiki olmayınca üzülüyoruz ama Rabbim herşeyin hayırlısı bilendir hayırlısı ne zamansa o zaman olur yinede çabuk olsun demi :kedi:

slm arkadaşlar..
hoşgeldin opuyorumnanaktan

darısı hepimizin başına olsun :Saruboceq:
avatarıda değişmiş hemen :jeyyar: çok güzel olmuş kaydirigubbakcemile5

gözün aydın canım yeni öğrendim Rabbim kucağına almayıda nasip eder inş.hihoyyyt

tebrikler,Allah tamamına erdirsin

bi kırıklık var bende cumadan beri offffffffffff her yerciğim acıyoooooooooooooomafoldumben

hımmm hülyam işin mi var yoksa :jeyyar: :jeyyar: anladım ben onu :jeyyar:

hoşgeldin opuyorumnanaktan

darısı hepimizin başına olsun :Saruboceq:
avatarıda değişmiş hemen :jeyyar: çok güzel olmuş kaydirigubbakcemile5

ohaoldumsmile hep özenirdim ondn degistrdim. bide nasıl oldugunu daha bügün ögrendım:lepi: darısı bu ay senin basına güzelim

gfr arkadasım sagol insallah sende yasarsın tez zamanda bu duyguyu

ohaoldumsmile hep özenirdim ondn degistrdim. bide nasıl oldugunu daha bügün ögrendım:lepi: darısı bu ay senin basına güzelim

gfr arkadasım sagol insallah sende yasarsın tez zamanda bu duyguyu

inş.canım darın başıma:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…