maşallah kaana da sana da canım hala emiyor olması ne güzel rüzgar şuan sadece anne sütüyle besleniyor inşallah sütüm yeterde 6 ay sadece emzirebilirim :26: eşimin dediğine göre bütün gün bizden sıkılıyolarmış hep aynı yüz kendileri değişik geliyormuş özlüyolarmış
Emiyor olması benim içinde kolaylık oluyor canım...İnşallah en azından tüm bebekler 1 yaşına kadar emerler...Yalnız benim oğlum yalancı meme emmiyor...Bu benim için zor oluyor...Devamlı memede uyuyor...Yoksa uyutmak imkansız...
Cumartesi gününden beri öksürüğümüz, burun akıntımız var...Dün dr. götürdük...Boğazları hafif kırmızıymış ve burnu tıkalıymış...Öksürük şurubu, burun damlası ve balgamını da atamadığından balgam sökücü ilaç verdi...İlaçları kullanıyoruz inşallah kısa sürede atlatır yavrum...O öksürüğü ve arada ağlaması bitiriyor beni...Özledim çığlık atıp gülücük saçmasını...
arkadaşlar hafif enfeksiyon kapmışım doktor antibiotik verdi ben aslında mantar sandım ama enf. dedi, o antibiotik faydalı olurmu kullanan varmı enfeksiyon için hiç? gebe kalmayı etkilermiki bu...
Allah iyiliğini versin kız..ben hamiş değilim..yani daha değilim..olacam inşallah..mehtap test yapacaktıda sonucu pozitif çıksın diye öle yazdım..pozitif düşünüyorum yani..akşam akşam güldürdün beni..:roflol:kız yoksa Allah mı söletti hee?delikafadulden