Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Emiyor olması benim içinde kolaylık oluyor canım...İnşallah en azından tüm bebekler 1 yaşına kadar emerler...Yalnız benim oğlum yalancı meme emmiyor...Bu benim için zor oluyor...Devamlı memede uyuyor...Yoksa uyutmak imkansız...

Cumartesi gününden beri öksürüğümüz, burun akıntımız var...Dün dr. götürdük...Boğazları hafif kırmızıymış ve burnu tıkalıymış...Öksürük şurubu, burun damlası ve balgamını da atamadığından balgam sökücü ilaç verdi...İlaçları kullanıyoruz inşallah kısa sürede atlatır yavrum...O öksürüğü ve arada ağlaması bitiriyor beni...Özledim çığlık atıp gülücük saçmasını...

diloşum,güloşum, ve bütün kızlar...hepinizi özledim valla bebişlerden fırsat bulupta sohpet edemiyoz artık

nerdeee o eski günlerimiz

diloşum,güloşum, ve bütün kızlar...hepinizi özledim valla bebişlerden fırsat bulupta sohpet edemiyoz artık

nerdeee o eski günlerimiz

hakılsın azizecim valla nerdeeeee eski günler ben giriyorum kimse yok geri çıkıyorum gelen olsa ben burdayım

arkadaşlar hafif enfeksiyon kapmışım doktor antibiotik verdi ben aslında mantar sandım ama enf. dedi, o antibiotik faydalı olurmu kullanan varmı enfeksiyon için hiç? gebe kalmayı etkilermiki bu...

fıstık naspıosunnn

Çok sevimdim canım allah tamamına erdrsin

Ewet NAZO gelmiş kaçmış hemen bende dk farkıyla kaçırdım çatlağı...

hadi hayırlısı bu ay bebişin gelicek inş..

henüz değilim cnm göbüşüme konsun diyenlerdenimkaydirigubbakcemile2

tebriklerrralkisalkisalkis:CüvCüv: allah isteyen herkese nasip etsin inş. çok sevindim adına a.s.

Kızlar kizlar.....

benım mınık meleğım abla oluyor bır tane daha kızım gelıo mınık meleğım 27 aylık oldu karnımdakı ıse 7 aylık boyle zaman çabuk geçıorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…