ben kürtaj oldum canmm dr.um 3ay süre verdi...
nisanda süre bitti.
bekle canmm adet günün gelmeden yapma sakın...
zaten evde test var diye yaptım başkada kalmadı zaten. yapmam canım merak etme
banada 3ay verdi 3ay korunduk şimdi 3aydır deniyoruz olmuyo yani 6ay oldunedenki doktorum biraz daha bekle diyo ama ben huzursuzum
banada 3ay verdi 3ay korunduk şimdi 3aydır deniyoruz olmuyo yani 6ay oldunedenki doktorum biraz daha bekle diyo ama ben huzursuzum
Valla canım bu işlerde doktor çok önemli benim bi arkadaşım vardı 5 senedir falan bebişi olmuyordu, kız önceleri pek istemediği için dikkata almadı ama sonradan enden olmuyor diye abuk sabuk hastenelerin doktorlarına gitti böle bir iki sene falan geçti, daha sonra İstanbulda büyük bir özel hastane var oraya gitti 2. ayında sadece yumurta çatlacı hap ile hamile kaldı, doktor çok önemli canım hemde çok
ama 3ay zaten mecbur korunuyoz bizde öle yaptık.
senin 3aydır olmuyo sayılıyo canmm.
bende kürtaj olalı 4ay bitti. ama korunmayı bıraktık nisan ayında olmadı.şimdi 2.ayıma giriyom bakalım nolcak...belki yine olmaz kısmet.
bende bide rahim ağzı yarası var ama sıkıntım yok adet düzensizliği felan doktorum doğum sonrası yakalım dedi bende öyle istiyorum acaba omu engelliyoki:sinifsinif:
bende de vardı canım evlendiğimiz ilk yıl olmuştu ben yaktırdım çok küçükmüş, doktorda yeni evli olduğun için aşınmadan dolayıdır dedi ama bu bahsettiğim arkadaşımda da vardı o doktorda ben doğum yapmamış kadınların rahimleri ile ilgili operasyon yaptırmasına şiddetle karşıyım demiş
kızlar birazdan çıkarım gözlerim yanıyo...
herkeze iyi uykular boshayallersmile
erken yapmışım dimi testi kızlar ?
slm kızlar nasılsınızz
slm canım iylik sen nasılsınhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?