Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ben kürtaj oldum canmm dr.um 3ay süre verdi...
nisanda süre bitti.

banada 3ay verdi 3ay korunduk şimdi 3aydır deniyoruz olmuyo yani 6ay oldu nedenki doktorum biraz daha bekle diyo ama ben huzursuzum

banada 3ay verdi 3ay korunduk şimdi 3aydır deniyoruz olmuyo yani 6ay oldu nedenki doktorum biraz daha bekle diyo ama ben huzursuzum

Valla canım bu işlerde doktor çok önemli benim bi arkadaşım vardı 5 senedir falan bebişi olmuyordu, kız önceleri pek istemediği için dikkata almadı ama sonradan enden olmuyor diye abuk sabuk hastenelerin doktorlarına gitti böle bir iki sene falan geçti, daha sonra İstanbulda büyük bir özel hastane var oraya gitti 2. ayında sadece yumurta çatlacı hap ile hamile kaldı, doktor çok önemli canım hemde çok

ama 3ay zaten mecbur korunuyoz bizde öle yaptık.
senin 3aydır olmuyo sayılıyo canmm.
bende kürtaj olalı 4ay bitti. ama korunmayı bıraktık nisan ayında olmadı.şimdi 2.ayıma giriyom bakalım nolcak...belki yine olmaz kısmet.

haklısın canım yaa benim doktorunda özel ilgisi felan güzel hoşuma gidiyo geçen aradım yine hastalandım diye birkaç ay daha bekle dedi ben iki hamileliğimddede ilk denememde olmuştu buna dediğim gibi üç ay oldu hala olmadı ondan huzursuzlanıyom :sinifsinif:

bende bide rahim ağzı yarası var ama sıkıntım yok adet düzensizliği felan doktorum doğum sonrası yakalım dedi bende öyle istiyorum acaba omu engelliyoki:sinifsinif:

bende bide rahim ağzı yarası var ama sıkıntım yok adet düzensizliği felan doktorum doğum sonrası yakalım dedi bende öyle istiyorum acaba omu engelliyoki:sinifsinif:

bende de vardı canım evlendiğimiz ilk yıl olmuştu ben yaktırdım çok küçükmüş, doktorda yeni evli olduğun için aşınmadan dolayıdır dedi ama bu bahsettiğim arkadaşımda da vardı o doktorda ben doğum yapmamış kadınların rahimleri ile ilgili operasyon yaptırmasına şiddetle karşıyım demiş

valla bilmiyom benimki bayağı büyükmüş doktorum öyle demişti ama testler felan hep temiz çıktı hamilelik içinde test yaptı oda temiz çıktı kafayı ona taktım bir iki ay daha deneyim gidip yaktıracağım

kızlar birazdan çıkarım gözlerim yanıyo...
herkeze iyi uykular boshayallersmile

huuuuuuuu nerdesiniz canlaaaarrrropuyorumnanaktan

erken yapmışım dimi testi kızlar ?

evet cnm baya erken yapmışın ama olsun hayırlısı adetin 1-2 gün geçsin çok istiyosan bir daha yap ama takıntı haline getirme stres hamileliğin en büyük düşmanıymış rahat bırak kendini.bazen öyle kaptırıyoruzki kendimizi resmen vücudumuzda hamilelik belirtisi arar oluyoruz Allahtan hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo inş. çok bekletmez bizi bebişlerimiz :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…