bana müsade kızlar yine görüşürük öpüüüüüüüümmopuyorumnanaktan
yok canım yapmamıştımbilmiyorumkismile
ben iki hamileliğimdede üst görme diye bişey yaşamadım bilmiyorumki umutlanmakda istemiyorum heran gelecek sankikötükedihüsobugünüde bi atlasydım ne ola cak bakalım
hayırlısı olsun inş bebiş göbüştedir :Saruboceq:
amin canım inşallah. eşimde ikide bi arayıp duruyo gelen giden var mı dieekaydirigubbakcemile3
arkadaşlar banada yardımcı olun bizde bu ay eşimle korunmadık 3 gündür belim kasıklarım ağrıyo akıntımda var acaba hamişmiyim
ayyyyy benim kociste hep sorardi ben bu aydan cok umitliyim dedigi ay hamistim nerden anladiysafisfisfis:roflol:
slm taze annemiz hg nasilsin:CüvCüv:
hoşbulduk cnm sen nasılsın.bayanssulusmile Ben sıcaklarla boğuşuyorum yanıyo buralar. ay bi an önce kaçsam eve
onu bide bana sor izmirdeyim dusun burayi:sinifsinif:
simdiden hergun dus aliyorum temmuz agustosta hic cikamicam galiba sudan
aman sonu guzel olcak insallah herseye katlanirim onun icin :CüvCüv::ecrin_bebek:
ayyy haklısın cnm ya izmir hepten yanıyordur.evet cnm inş sonu çoookkk güzel olacak herşey onalr için.Bu günlere koalymı geldik katlanıcaz sonuna kadar senin kısmetse doğum hangi ayda cnm opuyorumnanaktan
ben de mayıs annesiyim::bugün netleşti hamileyim hayırlı olsun hepimize
cnm sen genede bugünde böyle lekyle atlatırsan bi test yap bence yani belirti var diyosun ama bende hamile olduğumu biliyosun adetten önce öğrendim ve adet günümde ben ağrılar yaşadım cnm yani umutlandırmak istemem boş yere ama 3 gündür lekelenme olarak sürmesi biraz normal değil gibi duruyor.Umarım hakkında hayırlısı olur. :Saruboceq: olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?