Hamileyimmm:CüvCüv:annemlerdeyim test yaptım ve iki çizgi çıktı dr. gitçem bugun zemuszemus allah herkese nasip etsin öptüm hepiniziia.s.
gözünaydın cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin.Senin kaçıncı denemydi. opuyorumnanaktan :CüvCüv:
Hamileyimmm:CüvCüv:annemlerdeyim test yaptım ve iki çizgi çıktı dr. gitçem bugun zemuszemus allah herkese nasip etsin öptüm hepiniziia.s.
Adet oldum ben yaaaa hemde gününden önce
öffffffffffffffffffffffffffffff :gitme: :sinifsinif:
ben şubat 27 de evlendım ilk ay korunduk . 2. ay krunmadım yanı nısanda ve hamile kaldım
slm kızlar nasılsınız çok ağrım var çooooookkaydirigubbakcemile3
doublebump kız ne haber günün dündü dermi tekrar test yaptınmı bakem
geçmiş olsun cnm yaaa inş. son adetin olur bi daha gelmez o kötükedihüso
evet günüm dündü hala gelen bişi yok.
çarşamba günü test yapmıştım negatif çıkmıştı(((((
beklicem test yapmicam daha üzülüyom sonra
geçmeden yapmıştın ama bence bugün test al sabah yekrar yap 2gün geçmiş oluyo hem inş.hamişsindir kız bu ay yavaş ilerliyoruz senide hamile listesinde görürüz inş.inş.inş.:Saruboceq::Saruboceq:
inş.canım yaa kimyasal gebelik felanmı geçiriyorum ne bilmiyorumki dün ağrıdan kıvrandım resmen hiç böyle olmazdı bugün yeni kalktım valla inş.yine öyle olmazklava:
evet bi gün önce yapmıştım. haftasonu beklicm test yine negatif çıkarsa çok üzülürüm
inşallah canım hamişimdir:Saruboceq: dua edin kızlar nolurr
canım bi doktora görün allah korusun bişi olmasın sonra(
slm kızlar...
ben geldim.
varmı hamişimiz yerimseniben
slm kızlar...
ben geldim.
varmı hamişimiz yerimseniben
dua ediyorum canım yok canım yaa ne doktoru bu ayda erteledim bakem bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?