Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Hamileyimmm:CüvCüv: annemlerdeyim test yaptım ve iki çizgi çıktı dr. gitçem bugun zemuszemus allah herkese nasip etsin öptüm hepiniziia.s.

slm kızlar nasılsınız çok ağrım var çooooookkaydirigubbakcemile3

Hamileyimmm:CüvCüv: annemlerdeyim test yaptım ve iki çizgi çıktı dr. gitçem bugun zemuszemus allah herkese nasip etsin öptüm hepiniziia.s.

gözün aydın tatlım bugüne:teytey: kadar iyi sabrettin test yapmadan Rabbim kucağına almayıda nasip eder inş. darısı bekleyenlerin başına :Saruboceq:

Adet oldum ben yaaaa hemde gününden önce
öffffffffffffffffffffffffffffff :gitme: :sinifsinif:

üzülme canım yaa o kırmızı canavar bigün 9aylığına çıkacak hayatımzdan ogünü hep beraber bekleyeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:

canımmm gözün yaıdnnnnn:lepi::teytey::teytey:

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlere o günleri görmeyiii:Saruboceq:

doublebump kız ne haber günün dündü dermi tekrar test yaptınmı bakem

geçmiş olsun cnm yaaa inş. son adetin olur bi daha gelmez o kötükedihüso

inş.canım yaa kimyasal gebelik felanmı geçiriyorum ne bilmiyorumki dün ağrıdan kıvrandım resmen hiç böyle olmazdı bugün yeni kalktım valla inş.yine öyle olmazklava:

evet günüm dündü hala gelen bişi yok.
çarşamba günü test yapmıştım negatif çıkmıştı (((((
beklicem test yapmicam daha üzülüyom sonra

geçmeden yapmıştın ama bence bugün test al sabah yekrar yap 2gün geçmiş oluyo hem inş.hamişsindir kız bu ay yavaş ilerliyoruz senide hamile listesinde görürüz inş.inş.inş.:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kızımın karnı acıkmış doyuram gelem öptümyerimseniben

geçmeden yapmıştın ama bence bugün test al sabah yekrar yap 2gün geçmiş oluyo hem inş.hamişsindir kız bu ay yavaş ilerliyoruz senide hamile listesinde görürüz inş.inş.inş.:Saruboceq::Saruboceq:

evet bi gün önce yapmıştım. haftasonu beklicm test yine negatif çıkarsa çok üzülürüm

inşallah canım hamişimdir:Saruboceq: dua edin kızlar nolurr

inş.canım yaa kimyasal gebelik felanmı geçiriyorum ne bilmiyorumki dün ağrıdan kıvrandım resmen hiç böyle olmazdı bugün yeni kalktım valla inş.yine öyle olmazklava:

canım bi doktora görün allah korusun bişi olmasın sonra (

dua ediyorum canım yok canım yaa ne doktoru bu ayda erteledim bakem bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…