Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ay mehtoşum bilmiyom yaaaa biz bu ay bi doktora gidelim diyoruzzzzz kontrol amaçlı adetliyken mi gidiliyo kızlarrrrrbilmiyorumkismile

yok canım adet sonrası git kan tahlili felan istiyo doktor onun için inş. bişey çıkmaz:Saruboceq:

sagolun kizlar haftaya randevu alcam doktorumdan..bakalim halime ne diyecek..

canım nacizane tavsiyem sakın 38. haftayı doldurmadan kendi isteğinle doğurma ben ilk çocuğumu 37 haftalık doğurdum ufakta olsa sorunlar yaşadık ve uzunca bir süre kendimi çok kötü hissettim dayan elbet geçer

sagolun kizlar haftaya randevu alcam doktorumdan..bakalim halime ne diyecek..

herşey yolundadır inş.canım kızımda kanamamsancım olurdu 9ay boyunca düşük tehlikem vardı ama ben kendi gelene kadar bekldim kuzumu sabret sorun çıkmaz inş.:Saruboceq:

ay mehtoşum bilmiyom yaaaa biz bu ay bi doktora gidelim diyoruzzzzz kontrol amaçlı adetliyken mi gidiliyo kızlarrrrrbilmiyorumkismile

Hülyacım ben gitmiştim adetin 3. günü çağırıolar tatlım horman ölçümü falan yapıyorlar. bende bişey çıkmadı herşey yolunda istediğin zaman anne olursun dedi doktor ammm 2. ay tık yoklaelaelaelaelaesırnaşık şey

tabi ben bunları 2 sene önce yaptırmıştım az adet oluyorum die, zaman aşımına uğradı bence tahliller ama bende myom var tatlım minicikmiş

ayyy kislar ya gene basim dondu gecmisi okicam die:bbo:
napionuskiiiiiii siz bakimmmmaklinialirimsmile:teytey:

slm kızlar şöyle sizlere bi baktım ama çıkıyorum bugün çok bile dayandım uykuya doyamıyorum.Ama aklım sizde kalıyo sabah okuyorum kalanları ahh diyorum ben yokum orda.Neyse bi düzene girsin uykum gene görüşcez inş.Kalbim hepinizle ve dualarımda RAbbim inş. hepinizin yüzünü hayırlısıyla güldürür şöyle sırayla hamiş haberlerinzi okurum.Hepinzii öpüyorum hoşçakalın opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

tmm tatlım yorma kendini bebiş uyku istiyosa uyu sonra görüşürüz öptüm iyi uykular güzel rüyalar opuyorumnanaktanboshayallersmile

hadi sen uyu tatlım bebişin ihityacı var demekki duaların içi n çok saol canım

iyi geceler canim...tatli ruyalarolumunekankayizsmile
doktor bana cok uyumayi yasakladiklava:bebis acikirmis eyvahedigeldismile kiyamam ona ben:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…