ay mehtoşum bilmiyom yaaaa biz bu ay bi doktora gidelim diyoruzzzzz kontrol amaçlı adetliyken mi gidiliyo kızlarrrrrbilmiyorumkismile
sagolun kizlar haftaya randevu alcam doktorumdan..bakalim halime ne diyecek..
ay mehtoşum bilmiyom yaaaa biz bu ay bi doktora gidelim diyoruzzzzz kontrol amaçlı adetliyken mi gidiliyo kızlarrrrrbilmiyorumkismile
çifter çifter inşallah
Hülyacım ben gitmiştim adetin 3. günü çağırıolar tatlım horman ölçümü falan yapıyorlar. bende bişey çıkmadı herşey yolunda istediğin zaman anne olursun dedi doktor ammm 2. ay tık yoklaelaelaelaelaesırnaşık şey
ayyy kislar ya gene basim dondu gecmisi okicam die:bbo:
napionuskiiiiiii siz bakimmmmaklinialirimsmile:teytey:
slm kızlar şöyle sizlere bi baktım ama çıkıyorum bugün çok bile dayandım uykuya doyamıyorum.Ama aklım sizde kalıyo sabah okuyorum kalanları ahh diyorum ben yokum orda.Neyse bi düzene girsin uykum gene görüşcez inş.Kalbim hepinizle ve dualarımda RAbbim inş. hepinizin yüzünü hayırlısıyla güldürür şöyle sırayla hamiş haberlerinzi okurum.Hepinzii öpüyorum hoşçakalın opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
slm kızlar şöyle sizlere bi baktım ama çıkıyorum bugün çok bile dayandım uykuya doyamıyorum.Ama aklım sizde kalıyo sabah okuyorum kalanları ahh diyorum ben yokum orda.Neyse bi düzene girsin uykum gene görüşcez inş.Kalbim hepinizle ve dualarımda RAbbim inş. hepinizin yüzünü hayırlısıyla güldürür şöyle sırayla hamiş haberlerinzi okurum.Hepinzii öpüyorum hoşçakalın opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
iyi geceler canim...tatli ruyalarolumunekankayizsmile
doktor bana cok uyumayi yasakladiklava:bebis acikirmis eyvahedigeldismile kiyamam ona ben:CüvCüv:
yarın kardeşim mevlüt yapacak erkenden ona gidip pilavlarını yapacam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?