Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ben dayanamiyorum..okdar canim yaniyorki bu hamileligimde...kaburga alti agrim cok fazla..tansiyon sorunu var..halsizlik var..sürekli uykum geliyor...sanirim ben bebisimin dogum gününü bekleyemeyeceyim..36.haftada dogum yapan varmidir aceba..yani sunni sancilarlan dogumu erken günlere alan...

oldu mu resmim ? kızlar ebiş resimleri diye baktım ilk gözüme bu çarptı. Nazo nun dediği gibi belkide ikiz olur beeeeeeeeeeee

geçmiş olsun tatlım valla ben bilmiyorum ama doktoruna gitsen hemen normal şeyler değil gliba

oldu mu resmim ? kızlar ebiş resimleri diye baktım ilk gözüme bu çarptı. Nazo nun dediği gibi belkide ikiz olur beeeeeeeeeeee

oldu kuzum oldu leylek bizede uğrar inş.kız hayırlısı bellimi olur belki çocuk isteğin ikiye katlanır çifte sevinirsin ayy inş.:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

doktor kontrolündesin değil mi canımmmmmmmm

hoşgeldin canım hee ankaradayım hamilemisin:CüvCüv:

evet canım hamileyim, heyecanlıyım, burası harikaymış ne kadar çok bilgi edinebiliniyor, üye değilken arada bakınırdım ama şimdi özellikle doktorumu da değiştirmek isteyince üye olarak takip etmek istedim. sen kaç haftalıksın nerede takip ediliyorsun?

canım anne olmak kolay değil mecbur dayanacaksın kaç haftalıksın bence istekle 36haftada felan doğurma doktora bi git aksi bişey yoksa dayan bebişin için sen bilirsin..

iyi yaptın canım topiğimiz güzeldir valla herkez bilgisini paylaşırolumunekankayizsmilecanım ben hamile değilim adayım inş.tez zamanda ne zaman nasip olursa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…