ay kızzz benimki ne kahve nede çay içer sadece su ve nargile
değiştir gııı valla öyle deme canlan hadikaydirigubbakcemile2bak çalışmalar da başlıyo hadi eşin gelmeden kıpırda hop hop hop:teytey::teytey:
Merhabaa arkadaşlar...
Merhabaa arkadaşlar...
Merhabaa arkadaşlar...
ben dayanamiyorum..okdar canim yaniyorki bu hamileligimde...kaburga alti agrim cok fazla..tansiyon sorunu var..halsizlik var..sürekli uykum geliyor...sanirim ben bebisimin dogum gününü bekleyemeyeceyim..36.haftada dogum yapan varmidir aceba..yani sunni sancilarlan dogumu erken günlere alan...
oldu mu resmim ? kızlar ebiş resimleri diye baktım ilk gözüme bu çarptı. Nazo nun dediği gibi belkide ikiz olur beeeeeeeeeeee
oldu mu resmim ? kızlar ebiş resimleri diye baktım ilk gözüme bu çarptı. Nazo nun dediği gibi belkide ikiz olur beeeeeeeeeeee
sevgili gfr çok sevindim ankaradanmışsın ben yeni katıldım da siteye :)
ben dayanamiyorum..okdar canim yaniyorki bu hamileligimde...kaburga alti agrim cok fazla..tansiyon sorunu var..halsizlik var..sürekli uykum geliyor...sanirim ben bebisimin dogum gününü bekleyemeyeceyim..36.haftada dogum yapan varmidir aceba..yani sunni sancilarlan dogumu erken günlere alan...
hoşgeldin canım hee ankaradayım hamilemisin:CüvCüv:
evet canım hamileyim, heyecanlıyım, burası harikaymış ne kadar çok bilgi edinebiliniyor, üye değilken arada bakınırdım ama şimdi özellikle doktorumu da değiştirmek isteyince üye olarak takip etmek istedim. sen kaç haftalıksın nerede takip ediliyorsun?
güzell oldu kızzzzzzzzzzzzzzzz olsun be hayırlısıyla canımmm
o zaman bu uğurlu leylek olsun bakalım bu ay kimler hamiş olacak yaaaa
o zaman bu uğurlu leylek olsun bakalım bu ay kimler hamiş olacak yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?