hoşgeldiniz arkadaşlar. Canm hamilesin kesinİyi geceler arkadaşlar, pek sık yazmasam da sizi sürekli takip ediyorum 1 yıllık evliyim 5 aydır bebek için uğraşıyorduk bizde, ilk bebek olmasına rağmen hep kız istiyordum bende burdan okuduklarımla yumurtlama günümü takip ederek denedim hep, ama 5 aydır olmadı ... Bu ay hiç hesaplama yapmadım günaşırı ilişki oldu birde soğan kürü denedim, adetime 2 gün kala idrar testi yaptım silik çıktı, adet günü yaptım yine silik ama bir öncekine göre daha belirgindi , günüm 2 gün geçince kan tahlili yaptırdım 98.28 çıktı beta hcg , pozitif dediler, ama dr. nöbetçi doktordu bek ilgilenmedi daha çok yeni 1 hafta sonra gelin dedi, salı günü randevum var , İnşallah keseyi görebiliriz , inşallah herşey yolunda gider.... Cenab-ı Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip eder inşallah, Allah gönlünüze göre versin....
Sevgiler....
Canm bebikin nasıl? Sen nasılsin?
bende bebkde iyiyiz canım çok şükür
sen nasılsın meryem ceren nasıl ayy nasıl özledim buranın sohbetlerini
maşşallah aman iyi olun
kızım 10.ayını bitirdi teyzesibüyüyo Allahın izninle:) nasıl geçti anlamadım valla
sanada güzelimSağlıklı huzurlu bereketli bir yıl diliyorum
Selam hatunlar...Sizler ve melekleriniz nasılsınız?..
Uzun aradan beri girmiyordum siteye...Girince çok sevindim yaaa...Yavaş yavaş aktif hale gelmeye başlamış burası...Demek ki her gün burdayım artık...:126:
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum...
Benim havadislerim yaz yaz bitmez ama kısaca yazayım...Oğlum 10. ayına girdi...Sürünerek emekliyoruz...Hala hiç dişimiz yok...Babasını gördü mü doğru direk baba diyor tabi benim sinirime dokunuyor...Zoru gördü mü baba diye ağlıyor...Yok senin baban diyorum gülüyor...Bu seferde gel babası ve babam gelsin dur dur yapıyor...Her gün bakan ben ama babasını arıyor...Hani erkek çocukları anneci olurdu...Benim ki ters sanırım...:26:
Uzun aradan beri girmiyordum siteye...Girince çok sevindim yaaa...Yavaş yavaş aktif hale gelmeye başlamış burası...Demek ki her gün burdayım artık...:126:
Benim havadislerim yaz yaz bitmez ama kısaca yazayım...Oğlum 10. ayına girdi...Sürünerek emekliyoruz...Hala hiç dişimiz yok...Babasını gördü mü doğru direk baba diyor tabi benim sinirime dokunuyor...Zoru gördü mü baba diye ağlıyor...Yok senin baban diyorum gülüyor...Bu seferde gel babası ve babam gelsin dur dur yapıyor...Her gün bakan ben ama babasını arıyor...Hani erkek çocukları anneci olurdu...Benim ki ters sanırım...:26:
sanada güzelim
maşallah canım oğluşuna büyümüş
ooo demek babacı haaakızda babaya düşkün olur derler ama benim kızda anneci demekki artık bebişlerin özü değişti bakalım küçük kuzum neci olacak :26:
evet artık canlandıralım topiğimizi haydennnn kızlar
sanada güzelim
maşallah canım oğluşuna büyümüş
ooo demek babacı haaakızda babaya düşkün olur derler ama benim kızda anneci demekki artık bebişlerin özü değişti bakalım küçük kuzum neci olacak :26:
evet artık canlandıralım topiğimizi haydennnn kızlar
dilekçim hoşgeldin canım
bizdede hala diş yok...11.ayımıza girdik
maşallah kaan paşaya pek yakışıklı dilek ya gözlerine hayranım paşanın özellikledemek babacı he bende erkek çocukları anneye düşkün sanıyordum ama Rüzgar efendi akşamları babasına çıkardığı sessler gülücüklerin haddi hesabı yok bütün gün dipdibeyiz bende babasıyla akşamları görüyorum gülücükleri o sesleri çok pis kıskanıyorum
Evet kızlar...Babaya felaket düşkün ve benim zoruma gidiyor...Gece uyumaz anne nöbette...Yemek yemez anne kuş alacak, kediye vereyim mamayı diye diye zorla yediren ben...Altını alan ben...Emişmeye gelince hep zaten meme ile yapışık...Birde yatıp emse ne ala ama oğlum 2 çekeliyor doğrulup oturuyor bakınıyor yine hooop yatıp emiyor...Belim kopuyor vallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?