Rabbim tamamına erdirsin canım keseyi ne zaman görmüştün sen ?
Selam hatunlar...Nasılsınız?..
Biz oğlumla gayet iyiyiz...Sadece diş çıkarma çabaları huysuzlaştırdı oğlumu...Kene gibi hep üstümde...Bu ayın 29'un da 8. ayımıza gireceğiz...Emekleme gibi bir hareketimiz yok...Sadece ferrari yürüteci ile bütün odaları gezip yaramazlığını yapıyor...
selamlar....maşallah 8 aylık olmuş seninki....benım oğlumda 5buçuk aylık oldu..diş çıkarıyor, alttan 2 tane pıtlamış:))) dolven ağrı kesici veriyorum,bazen çok ağlıyor ağrısı vardır diye düşünüyorum...
bende çok özeniyorum o yürüteçlere...ilerki aylarda bende alıcam..erkek çocuklar için pek sağlıklı değil diyolar ama napayım yaaaa, çok özeniyorum...:))
arkadaşlar gebelik süresinde cinsel hayatı düzenli devam edenler var mı? ben öğrendiğim günden beri eşime yaklaşmıyorum gerçi oda Allah var bana yaklaşmıyor ama ben çok huzursuz oluyorum sanki ona karşı görevimi yerine getiremiyormuşum gibi hissediyorum vicdan azabı çekiyorum.. benim içim hiç rahat olmadıgından yapmıyoruz, huzursuz oluyorum korkuyorum napıyım.. eşimde hiç sorun yapmıyor zaten bu durumu ama 1 sene adamdan uzak olcam sıkıntı yaratmaz mı? :18:
eşim başka kadınlara gitmez biliyorum ama daha önümüzde 5 ay var hemen hemen birde doğumdan sonrası var ne olcak fikri olan var mı? yada korkularımı yenebilirmiyim..?
doktorum öncesinden beri yap yada yapma demedi hiç desede güvenmiyorum zaten.bir kere sordum gelgit olmadan çok sık olmadan abanmadan olabilir dedi ama ben gene yapmadım güvenmiyorum napıım.. zaten zar zor bulduk meleğimi bişey ugruna kaybetmek istemem :26::18:
arkadaşlar gebelik süresinde cinsel hayatı düzenli devam edenler var mı? ben öğrendiğim günden beri eşime yaklaşmıyorum gerçi oda Allah var bana yaklaşmıyor ama ben çok huzursuz oluyorum sanki ona karşı görevimi yerine getiremiyormuşum gibi hissediyorum vicdan azabı çekiyorum.. benim içim hiç rahat olmadıgından yapmıyoruz, huzursuz oluyorum korkuyorum napıyım.. eşimde hiç sorun yapmıyor zaten bu durumu ama 1 sene adamdan uzak olcam sıkıntı yaratmaz mı? :18:
eşim başka kadınlara gitmez biliyorum ama daha önümüzde 5 ay var hemen hemen birde doğumdan sonrası var ne olcak fikri olan var mı? yada korkularımı yenebilirmiyim..?
doktorum öncesinden beri yap yada yapma demedi hiç desede güvenmiyorum zaten.bir kere sordum gelgit olmadan çok sık olmadan abanmadan olabilir dedi ama ben gene yapmadım güvenmiyorum napıım.. zaten zar zor bulduk meleğimi bişey ugruna kaybetmek istemem :26::18:
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım :) bu sabah idrarda pozitifi gördüm.doktora kan tahlili için gittim ultrasondan keseyi gördü gerek yok kanda bakmaya dedi. son adet tarihime göre 5+4 dedi. fakat internet hesplayıcısına göre 4+5 oluyo. hangisi doğru kan testi yaptırmadan doktorun ne kadarlık olduğunu söylemesi ne kadar sağlıklı??
merhaba hayırlı olsun öncelikle ben de bugün öğrendim çok yeni daha:) doktor ben sormadan dedi 3 hafta önermiyoruz dedi ama sonrası için birşey demedi.. çok haklısın tedirgin olmakla ama içini rahat tutmaya çalış herşey bebişler için..
mrb canım seni başka bir topikten tanıyorum demek sende hamilesn hayırlı olsun normalmi oldu yoksa tedavimi ben tüp bebekle hamileyim 7. ayın içindeym bizded düzen felan kalmadı 7 aydr4-5 defa ilişki olmuştur bende korkuyorum aynen bende senn gibi düşünüyorum zaten zor bulduk
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım :) bu sabah idrarda pozitifi gördüm.doktora kan tahlili için gittim ultrasondan keseyi gördü gerek yok kanda bakmaya dedi. son adet tarihime göre 5+4 dedi. fakat internet hesplayıcısına göre 4+5 oluyo. hangisi doğru kan testi yaptırmadan doktorun ne kadarlık olduğunu söylemesi ne kadar sağlıklı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?