adresi görmemişlerdir belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin canmm a.s. bu güzel yolda artık beraber ilerlicez kaydirigubbakcemile5
Ah canım ya kalırsın en kısa zamanda merak etme hepimiz kalırız inşallah Allahım büyük sen regli oldunmu pekihamile kalamadımya ondan kapattıdım canmm...
merhaba kızlar azize hayırlı olsun topiğin benide eklersen topiğe sevinirim şubatta hamıle kaldım 11 haftalık bebişim ve ben erkek hissediyorum
hayırlı olsun canım kaç haftalık
Azizecim , kizlar hamileyimmmmmm:lepi:
adetim normalde 27 nisan gelmesi lazimde ama allahima sükür gelmedi. carsamba persembe ve bgun idrar testi yaptim hergün biraz daha koyu belirdi ikinci cikzgi. bugunde doktorda randevum vardi ve hamileyim. iki hafta sonra tekrar randevum var.
allah herkese nasip eder insallahhhhhhhhh, kimseyi evlat sevgisiyle sinamasin yarrabim.
Ah canım ya kalırsın en kısa zamanda merak etme hepimiz kalırız inşallah Allahım büyük sen regli oldunmu peki
adetim normalde 27 nisan gelmesi lazimde ama allahima sükür gelmedi. carsamba persembe ve bgun idrar testi yaptim hergün biraz daha koyu belirdi ikinci cikzgi. bugunde doktorda randevum vardi ve hamileyim. iki hafta sonra tekrar randevum var.
allah herkese nasip eder insallahhhhhhhhh, kimseyi evlat sevgisiyle sinamasin yarrabim.
ben bu ay çok ümitliydim dün adet oldum canmm...ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim...dr.3ay zaman verdi tekrar hamile kala bilmem için.nisanda ilk başladık ama olmadı...azize sen ne zamandır istiyorsun bebiş canım topiğin kurucusu:)
oldum canmm...dün.
aramızda 6 gün var canım bizimde bugün 11 bitti yakında cinsiyetleri belli olur
ben bu ay çok ümitliydim dün adet oldum canmm...ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim...dr.3ay zaman verdi tekrar hamile kala bilmem için.nisanda ilk başladık ama olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?