Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Azizecim , kizlar hamileyimmmmmm:lepi:
adetim normalde 27 nisan gelmesi lazimde ama allahima sükür gelmedi. carsamba persembe ve bgun idrar testi yaptim hergün biraz daha koyu belirdi ikinci cikzgi. bugunde doktorda randevum vardi ve hamileyim. iki hafta sonra tekrar randevum var.

allah herkese nasip eder insallahhhhhhhhh, kimseyi evlat sevgisiyle sinamasin yarrabim.

hoşgeldin canmm a.s. bu güzel yolda artık beraber ilerlicez kaydirigubbakcemile5

hojbuldummm:1hug:

insallah sizlerinde bebis haberlerini en kisa zamanda duycaz zemuszemus

icime oyle doguyo:asigim:

hamileler hissedermis kafamçokkarıştı

merhaba kızlar azize hayırlı olsun topiğin benide eklersen topiğe sevinirim şubatta hamıle kaldım 11 haftalık bebişim ve ben erkek hissediyorum

hoşgeldin tatlım aramıza a.s. eklerim hemen kaydirigubbakcemile5

hamile arkadaşlarrrrrrrrrr allahhh tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun güzellerrrrrrrrrr.darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhh

gözün aydın canım allah kucagına almayıda nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese versin rabbim :Saruboceq:

cok tebrik ederimmmmm:teytey:
saglikla kucaginada alirsin insallaha.s.

oooooooooooh maşallaaaaaaah tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

azize sen ne zamandır istiyorsun bebiş canım topiğin kurucusu:)
ben bu ay çok ümitliydim dün adet oldum canmm...ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim...dr.3ay zaman verdi tekrar hamile kala bilmem için.nisanda ilk başladık ama olmadı...

canmm çooooook tebrikler tatlım :teytey:

aramızda 6 gün var canım bizimde bugün 11 bitti yakında cinsiyetleri belli olur

sali gunu 2li testimiz var korkusu sardi simdideneyvahedigeldismile
insallah hayirlisiyla bi sorun cikmaz:Saruboceq:
bende erkek hissediyorum bakalim hayirlisi olsunda bizim olsun kiz erkek farketmez :1hug:

ben bu ay çok ümitliydim dün adet oldum canmm...ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim...dr.3ay zaman verdi tekrar hamile kala bilmem için.nisanda ilk başladık ama olmadı...

canim insallah en kisa zamanda melegin seninle olur:1hug:

arkadaşlar burda hepberaber güzel şeyler paylaşalım sevinçlerimizi,sıkıntılarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…