Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

sali gunu 2li testimiz var korkusu sardi simdideneyvahedigeldismile
insallah hayirlisiyla bi sorun cikmaz:Saruboceq:
bende erkek hissediyorum bakalim hayirlisi olsunda bizim olsun kiz erkek farketmez :1hug:

canım korkma yasın çok degılse ve ailende genetık bir rahatsızlık yoksa testin güzel sonuç verir zaten bu testler %100 sonuç vermıyor yaşın kaçtı bu arada tatlım

azizecim rabbim bir daha o acıyı yaşatmasın daha ilk ayınmış olur canım bundan sonra sonuçta hamıle kalmışsın bir kez canım seni üzmeyecekse bebegini kaybediş sebebin neydi

c_n ve tostiiiiii acık tüyo verinnnnn kızlar anlatın bakalım yaptığınız özel bişiyler var mıydııııııı hamile kalmadan önceeeeeeee bizde istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım korkma yasın çok degılse ve ailende genetık bir rahatsızlık yoksa testin güzel sonuç verir zaten bu testler %100 sonuç vermıyor yaşın kaçtı bu arada tatlım

yasim 27:kedi:
valla ne benim nede esimin ailesinde bi sorun yok sukur..insan ister istemes stres oluyoeyvahedigeldismile

Çok sevimdim canım allah tamamına erdrsin

c_n ve tostiiiiii acık tüyo verinnnnn kızlar anlatın bakalım yaptığınız özel bişiyler var mıydııııııı hamile kalmadan önceeeeeeee bizde istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya bende rahim azinda yara vardi.
kasimda onu yaktirdim...senağlama
1 ay yasakti iliski:kedi:
2 ay denedik hatta hic umidim yoktu cunku yumurtlama gununde sadece bikere birlikte olabilmistik.:kedi:
ama nasip demekki olacagi varmis oldu iyikide olduuuopuyorumnanaktan

canım ben 20 aylık evliyim ilk 8 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra hamıle kaldım dr eşimde de bende de bişey yok dedi kaç dr gittik hep aynı şeyi dediler ocakta ailemin yanına gittim kafa dagıtmak için eşim olmadan yanımda bir ayı gecık bir süre kaldım spora gittim 8 kılo verdim gezdim alışveriş yaptım sacımı degiştirdim cocugu cıkardım aklımdan eşimin yanına geldiğimde subatta adetim yeni bitmişti ve özlemde vardı o sıra hamıle kalmışım yanı diyecegim doktorum bir probleminiz yok dediği arkadaslar tamamen psikolojık kafayı dagıtmaya bakın zor ama olması gereken bu dilerim hepiniz meleklerınıze kavuşursunuz

[ben geldim kızlarrrrrrrrrrrr

azize hayırlı uğurlu olsun kızz inşallah yeni topik yeni bebbik getirir

oyyyyyyy maşaaaaaallaaaahhhhhhhhhh bitanem benim iyikide gelmiş tabiiiiiiiiiiiiiii

Bu arada mıdem ınnaılmaz aĞrıyo, Çok uykum var ve kendımı hıÇ ııı hıssetmıyorum
ya depresyona gırıyom yada bbeıŞım bana tutunuyorr

azizecim rabbim bir daha o acıyı yaşatmasın daha ilk ayınmış olur canım bundan sonra sonuçta hamıle kalmışsın bir kez canım seni üzmeyecekse bebegini kaybediş sebebin neydi

hiç belli değil canmm...
ama 5.haftamdan itibaren kahve rengi lekeler oluyodu.
12.haftama geldim hala devam ediyodu dr.gittim bi öğrendim kalbi durmuş duralıda 2hafta olmuş karnımda öle cansız 2hafta durmuş.

aman ya ben çıkıyom şimdilik, kocis netbooku elimde gördü istemey başladı ders açlışacakmış ama gelcem bekleyin beni

hiç belli değil canmm...
ama 5.haftamdan itibaren kahve rengi lekeler oluyodu.
12.haftama geldim hala devam ediyodu dr.gittim bi öğrendim kalbi durmuş duralıda 2hafta olmuş karnımda öle cansız 2hafta durmuş.

canım dr ayda bir cagırıyor insanın aklı bebekte kalıyor bana dr kanaman olmadıkca korkma dedi gerci cok şükür hiç olmadı ne kan nede kahve rengi leke ama yınede insan merak ediyor 10 gün sonra gitcem muayneye

azizecim merhaba dün öğrendim hamileyim önceki topiğine bakmıştım listeden adımı silmiştin bende oraya yazmamıştım :dilcikar:

Bu arada mİdem İnnaılmaz aĞrıyo, Çok uykum var ve kendİmİ hİÇ İİİ hİssetmİyorum
ya depresyona gİrİyom yada bbeİŞİm bana tutunuyorr

gecmis olsun canim..
normal ilk baslarda gerci ben hic kusma falan yasamadim sukur
bol bol dinlen canim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…