sali gunu 2li testimiz var korkusu sardi simdideneyvahedigeldismile
insallah hayirlisiyla bi sorun cikmaz:Saruboceq:
bende erkek hissediyorum bakalim hayirlisi olsunda bizim olsun kiz erkek farketmez :1hug:
canım korkma yasın çok degılse ve ailende genetık bir rahatsızlık yoksa testin güzel sonuç verir zaten bu testler %100 sonuç vermıyor yaşın kaçtı bu arada tatlım
Azizecim , kizlar hamileyimmmmmm:lepi:
adetim normalde 27 nisan gelmesi lazimde ama allahima sükür gelmedi. carsamba persembe ve bgun idrar testi yaptim hergün biraz daha koyu belirdi ikinci cikzgi. bugunde doktorda randevum vardi ve hamileyim. iki hafta sonra tekrar randevum var.
allah herkese nasip eder insallahhhhhhhhh, kimseyi evlat sevgisiyle sinamasin yarrabim.
yasim 27:kedi:
valla ne benim nede esimin ailesinde bi sorun yok sukur..insan ister istemes stres oluyoeyvahedigeldismile
c_n ve tostiiiiii acık tüyo verinnnnn kızlar anlatın bakalım yaptığınız özel bişiyler var mıydııııııı hamile kalmadan önceeeeeeee bizde istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
c_n ve tostiiiiii acık tüyo verinnnnn kızlar anlatın bakalım yaptığınız özel bişiyler var mıydııııııı hamile kalmadan önceeeeeeee bizde istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
ya bende rahim azinda yara vardi.
kasimda onu yaktirdim...senağlama
1 ay yasakti iliski:kedi:
2 ay denedik hatta hic umidim yoktu cunku yumurtlama gununde sadece bikere birlikte olabilmistik.:kedi:
ama nasip demekki olacagi varmis oldu iyikide olduuuopuyorumnanaktan
azizecim rabbim bir daha o acıyı yaşatmasın daha ilk ayınmış olur canım bundan sonra sonuçta hamıle kalmışsın bir kez canım seni üzmeyecekse bebegini kaybediş sebebin neydi
hiç belli değil canmm...
ama 5.haftamdan itibaren kahve rengi lekeler oluyodu.
12.haftama geldim hala devam ediyodu dr.gittim bi öğrendim kalbi durmuş duralıda 2hafta olmuş karnımda öle cansız 2hafta durmuş.
[ben geldim kızlarrrrrrrrrrrr
azize hayırlı uğurlu olsun kızz inşallah yeni topik yeni bebbik getirir
aman ya ben çıkıyom şimdilik, kocis netbooku elimde gördü istemey başladı ders açlışacakmış ama gelcem bekleyin beni
kızzzzzz mehtoooooşş sen de mi hamişsinn kuzuuuuuuuuuuuuuummmmmmm
Bu arada mİdem İnnaılmaz aĞrıyo, Çok uykum var ve kendİmİ hİÇ İİİ hİssetmİyorum
ya depresyona gİrİyom yada bbeİŞİm bana tutunuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?