Masallah allah nazarlardan korusun her ayda bir kilo cok guzel bende 10 kilo ve daha az alirsam sikinti yok zqten en az 5 kilosu gidiyor 8 de olabilir of cok kararsizim bu arada diyette yapiyrum cok uzgunum kendimi hamile gibi hissediyrumAmin canım teşekkür ederimdarısı sana înşallah en kısa zamanda tadarsın sende 50 kilo île hamile kaldım 55 kiloyum şuan
Sen şuan kaç kilosun ki canımMasallah allah nazarlardan korusun her ayda bir kilo cok guzel bende 10 kilo ve daha az alirsam sikinti yok zqten en az 5 kilosu gidiyor 8 de olabilir of cok kararsizim bu arada diyette yapiyrum cok uzgunum kendimi hamile gibi hissediyrum
Bebişim daha yeni hareketlenmeye başladı ve benim ilk hissetmem seyirme gibiydi vurup kaçarsın ya aynen öle halada öle ya neyse :) seninki nasıldı peki canımKızlar merhaba ben yeni üyeyim uzaktan takip ediyordum katılayım dedim aranıza 19+2 günlük hamileyim aranızda bebişinin hareketlerini tarif edebilecek var mı
bana da herkes erken dedi ama ben 11 haftalıkken daha basladı seğirmeler şimdiyse yer değiştirdiğini görüyorum resmen babası panikliyo ilk çocuk malum :) allahım herkese nasip etsin hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar
KAÇ HAFTALIK KAYRAmaşallah ya ben hiç hissetmiyorum sanki. yada anlamıyorum. uffff :/
BENDE SENİN GİBİYDİM MİLLET HİSSEDİYOM DİYODU BENDE YOK DİYODUM.MEĞER FARK ETMEMİŞİM KARNIN GURULDUYO GİBİ OLMUYO MU HİÇ.18 haftalığız suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?