BEBİŞLERİNİN HAREKETLERİNİ HİSSEDENLER

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kızlar merhaba ben yeni üyeyim uzaktan takip ediyordum katılayım dedim aranıza 19+2 günlük hamileyim aranızda bebişinin hareketlerini tarif edebilecek var mı

Allah tamamina erdirsin insallah saglikli bir sekilde bende bebis dusunuyorum hatta basladik denemelere ama kilo sorunum var siz kac kilo aldiniz kac kilo ile hmile kaldiniz pek sizin konu ile alakali olmadi ama cevap verirseniz sevinirm

Amin canım teşekkür ederimdarısı sana înşallah en kısa zamanda tadarsın sende 50 kilo île hamile kaldım 55 kiloyum şuan

Canim ben ilk kipirtilarini icimde baloncuk patliyormus gibi hissetmeye basladim. Sonra tek tuk sadece senin iceriden hissedebildigin kelebek cirpintilari gibi tarifsiz ama cok guzel hareketler oluyor. Simdi ise ayagini bacagini cikaracak sanki icimden. Bazen icimi tirmaliyor sanki iceriden. O gunleride gorursun insallah. Cok guzel duygular. Allahim olmayanlara nasip etsin insallahhh

Ben ilk hissetigimde 19 haftalikta icimde kelebek vardi sanki, seyirme gibi :)

Sonraki haftalarda gunde 5-6 kez tekmeliyordu ama dunden beri gobegim bi inip bi cikiyor cok hareketli:)
Cok acayip tarifsiz bir duygu , durduk yere gulduruyo beni hep:)

Amin canım teşekkür ederimdarısı sana înşallah en kısa zamanda tadarsın sende 50 kilo île hamile kaldım 55 kiloyum şuan
Masallah allah nazarlardan korusun her ayda bir kilo cok guzel bende 10 kilo ve daha az alirsam sikinti yok zqten en az 5 kilosu gidiyor 8 de olabilir of cok kararsizim bu arada diyette yapiyrum cok uzgunum kendimi hamile gibi hissediyrum

Masallah allah nazarlardan korusun her ayda bir kilo cok guzel bende 10 kilo ve daha az alirsam sikinti yok zqten en az 5 kilosu gidiyor 8 de olabilir of cok kararsizim bu arada diyette yapiyrum cok uzgunum kendimi hamile gibi hissediyrum
Sen şuan kaç kilosun ki canım

Kızlar bu arada bende hissediyorum ama ilk başlarda seğirme gibiydi şimdi minicik bir ayak îttiriyo maşallah yerim ayaklarını ıı

Kızlar merhaba ben yeni üyeyim uzaktan takip ediyordum katılayım dedim aranıza 19+2 günlük hamileyim aranızda bebişinin hareketlerini tarif edebilecek var mı
Bebişim daha yeni hareketlenmeye başladı ve benim ilk hissetmem seyirme gibiydi vurup kaçarsın ya aynen öle halada öle ya neyse :) seninki nasıldı peki canım

Benimki ilk 18 haftalıkken evde yaslanıp meyve yiyordum karnımda takla attı hani balık döner ya öyle hissettim sonra bi kaç gün guruldama gibi sesler geliyodu karnımdan farklı farklı şimdi minicik tekmeler bide yer değiştirdiğini görüyorum maşallah bi karnımın sol tarafı şişiyo bazen bi bakıyorum sağ şişiyo çok tarifsiz bir duygu ben bide pıt pıt hissettiğim an izliyorum karnımı seğirme gibi görünüyo çok güzeel her dakika onu bekliyorum genelde akşamları muz yedikten sonra yapıyo minik kuşum yaradana kurban olsun annesi

bana da herkes erken dedi ama ben 11 haftalıkken daha basladı seğirmeler şimdiyse yer değiştirdiğini görüyorum resmen babası panikliyo ilk çocuk malum :) allahım herkese nasip etsin hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar

Maşallah meleğine yerim onu amin canım Allah herkesi meleklerine kavuştursun

selam kızlar 68 kg ile başladım şuan 19.haftamın içindeyiim 72 kg ım.. bebeğimin hareketlerini hissediyorum şükür ama babasının duyması için erken sanırımm henüz.bende onuda hissedeceği günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorumm

ilk günler içinde balon patlaması gibi sonra daha da hızlanıyo tabi bazen çıkacak zannediyorsun bazen de yılan gibi kıvrıldığını hissediyorsun rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

Amin canım bu güzel duyguyu rabbim isteyen herkese yaşatır inşallah tarifsiz bir duygu bu kurban Olduğum Allahıma şükürler olsun bu güzellikleri meleklerini bize laik gördüğü için

maşallah ya ben hiç hissetmiyorum sanki. yada anlamıyorum. uffff :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…