bende 10 gün sonra giricem canımKızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?=
canım doktorum söyledi ama taa 25. haftamda gitmemi istedi 24. haftadan sonrada yapılmıyo diyo bazı siteler kafam karıştı yani özele gidiyorum canım
aynen öyle yapıyım canım ben çok heycanlıyım ayrıntılı ultrasondan sonra artık almaya başlamak istiyorm kıyafet falan bebişime şimdi elim gitmiyo kız denildi ama cinsiyetindende emin değilim kafam karışık yani
Aminn canım Allah kucağımıza alıcağımız günleri göstersin hepimize ... Kız 8 aydan sonra mı zaten heran doğuma gitme ihtimali oluyo 8 aydan sonra
Canım bende senin gibi düşünüyordum da baktım bu siteden herkes tamamlamış bile üzüldüm bende ayrıntılıdan sonra alıyım dedimyani ben kendime göre 8. ay civarını uygun gördüm.son ayda baya ağırlaşmadan halledilir diye..bide ne olur ne olmaz allah esirgesin tabi de son aylara kadar bebişte bi sıkıntı olmadığı ve sağlıklı doğacağı rahatlığına kavuşup alışveriş yapmak daha sağlıklı gibi geliyo canım .aceleye gerek yok.herşey mağazalarda çakılı bi kaç saat içinde herşeyi alır çıkabilrsin yani
Canım bende senin gibi düşünüyordum da baktım bu siteden herkes tamamlamış bile üzüldüm bende ayrıntılıdan sonra alıyım dedim
bugün yarın illaki hissedersin canım.ayrıntılı ultrasyonda bebeğin iç organlarına felan bakıoalrmış ayrıntısıyla ..bide belli haftalarda yapılıyorr..doktorunun istememesine şaşırdım.develete mi gidiyorsun sen?Allaahımmm yarepppimm yaaa ben neden hıssetmıyorum bu bebeği .kızlar ayrıntılı ultrason ne olakı benım doktorum hıc bişe demedi ?
Canım benim doktorum 21. Haftada söyledi banada ayrıntılı ultrason olucak bi sonraki kontrolde diye zaten 20. Haftadan sonra yapılıyormuş söyler sanadaAllaahımmm yarepppimm yaaa ben neden hıssetmıyorum bu bebeği .kızlar ayrıntılı ultrason ne olakı benım doktorum hıc bişe demedi ?
bugün yarın illaki hissedersin canım.ayrıntılı ultrasyonda bebeğin iç organlarına felan bakıoalrmış ayrıntısıyla ..bide belli haftalarda yapılıyorr..doktorunun istememesine şaşırdım.develete mi gidiyorsun sen?
Canım benim doktorum 21. Haftada söyledi banada ayrıntılı ultrason olucak bi sonraki kontrolde diye zaten 20. Haftadan sonra yapılıyormuş söyler sanada
annesi gibi tembel kızımda heralde ,bakalım nezaman kımıldayacak :) özele gidiyorum doktorum hergidişimde gösteriyo beyni,kalbi,midesi diye hatta ben son zamanlarda bebeği tam olarak göremıyorum .benimde 21. haftada muayenem var banada o zaman söyler heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?