BEBİŞLERİNİN HAREKETLERİNİ HİSSEDENLER

ya benim biraz gaz problemim var, sanırım bebek te olabilirim bazen içimde bişey kayar gibi oluyor ama ona yormadım hiç.

Doktorum 200 gramdan sonra hissedersin tekmelerini dedi kızlar ondan öncede zaten gurul gurul ediyo

Merhaba; çok merak ediyorum bende baya bariz bi şekilde ne zaman hissedicem acaba. Şu sıralar balık kayması gibi baloncuk gibi küçük şeyler var ama minicik, 20. haftayı bekliyorum o zaman başlıyormuş sanırım tam olarak:)

sıkıntı değilde endişeleniyorum bazen.. hani bulantılarda geçti sayılır, hareket yok, bi göbeğimiz çıktı ama korkuyor insan bişeymi oldu diye.. neyseki dün gece yatarken biraz biraz hissettim açıkçası

son iki haftadır çok net hissediyorum oğluşumun tekmelerini hatta eşimde hissetmeye başladı artık elini karnıma koyduğundaa..kızlarr muhteşem bi duyguu yaaa..rabbim hepimizi nazarlardan saklasın ve isteyen herkese nasip etsin inşlhhhh

İnşallah canımm Allahım bebeklerimzi kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah

Mrb kızlar bende 18 haftalikken kipirdanmalar hissediyordum ama 21 haftaliken sanki mısır patliyormus gibi hissetmeye başladım yatağa uzanıp hareketsiz kalınca acayip tekmeliyor kuzum maşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

bende ilk hareketlerini göz seğirmesi gibi hissettim sanki içimde baloncuk patlıyordu :) şimdi daha şiddetli :)) Hale ki babasının sesini duyunca çıldırıyo Kız değil mi babacı işte

Kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?=

Kaçıncı hafta ayrıntılıdan güzel sonuç alırız karar veremedm ne zaman gireceğime şuan 22+3 günlüğüm bende haftaya çarşamba falan gitsem mi sence :/ sen tam kaç haftalıksın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…