O GAZ PROBLEMİ DEĞİL BEBEK PROBLEMİ:)ya benim biraz gaz problemim var, sanırım bebek te olabilirim bazen içimde bişey kayar gibi oluyor ama ona yormadım hiç.
canım ama o bebekten bebeğe de değişebiliyo ve doktorlar 22.haftaya kadar gayet normal görüyo hele bir de ilk gebelikse sıkıntı yapma bence :)maşallah ya ben hiç hissetmiyorum sanki. yada anlamıyorum. uffff :/
İnşallah canımm Allahım bebeklerimzi kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallahson iki haftadır çok net hissediyorum oğluşumun tekmelerini hatta eşimde hissetmeye başladı artık elini karnıma koyduğundaa..kızlarr muhteşem bi duyguu yaaa..rabbim hepimizi nazarlardan saklasın ve isteyen herkese nasip etsin inşlhhhh
Bende sertleşince nasıl olucak çok merak ediyorum canı bile acıtıyormuşben 22de filan az uz hissetmiştim sonra sonra sertleşip çoğalıyor
bilmem ki benim canımı pek acıtmıyorBende sertleşince nasıl olucak çok merak ediyorum canı bile acıtıyormuş
biz 220 gram olmsz ama tık yok ultrasonda fır dönüyoruz ama ben hissetmiyorm : (Doktorum 200 gramdan sonra hissedersin tekmelerini dedi kızlar ondan öncede zaten gurul gurul ediyo
Belki ayırt edemiyosundurbiz 220 gram olmsz ama tık yok ultrasonda fır dönüyoruz ama ben hissetmiyorm : (
2 gündür kendimi dinliyorum ama tık yok : ))Belki ayırt edemiyosundur
Kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?