- 20 Haziran 2016
- 686
- 1.489
- 113
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Bende ins ilk oglum olur sonra kiz olsun istedim ilkoglum oldu bakalim iknciyi yakinda ins ögreniriz bende 12 haftalik olcam ins 2 gun sonra :))Özel hastaneler belirtiyi hisseder hissetmez söylüyor bana 11 haftada kız dedi hala kızcemle devam ediyorum sağlıklı olsunlar farketmez ama Allah'ta içimi biliyor ilk çocuğum kız olsun derdim oldu :))
Evet benim kalın kahve çizgi oluştu ve erkekBen de göbeğin altında kahverengi çizgi varsa erkek yoksa kız diye biliyorum. Cinsiyeti belli olanlar yazabilir mi bu durumu? Çizgi var mı yok mu?
Peki cizgi sirf delige kadarmi yoksa orayida geciyormu.. Benim baya uzunduEvet benim kalın kahve çizgi oluştu ve erkek
Başlarda bu kadar belirgin değildi şimdi bayağı belli deliğe kadar sanki birde erkek bekleyen annelerin bel çıkıntısı oluyor bel çok kalınlaşmıyorPeki cizgi sirf delige kadarmi yoksa orayida geciyormu.. Benim baya uzundu
Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla :)))Bende ins ilk oglum olur sonra kiz olsun istedim ilkoglum oldu bakalim iknciyi yakinda ins ögreniriz bende 12 haftalik olcam ins 2 gun sonra :))
Zamanindada intde cok arastirdim cizginin cinsiyetle alakasi olmadigi yaziyor ve gecenlerde birisi yazmisdi kizim olcak ama cizgi var bendede diye.. Ve mesela benim annem bana hamileyken karni sivriymis herkez oglun olcak demis ama ben dogdum :) yani birazda vucudla alakali diye dusunuyorum :)Başlarda bu kadar belirgin değildi şimdi bayağı belli deliğe kadar sanki birde erkek bekleyen annelerin bel çıkıntısı oluyor bel çok kalınlaşmıyor
Bende oglumda olan ve simdiki olani yolliyim bakalim gercekten biri belli biri hic belli degil ama ayni haftalardaAynen canım benim bebisim aynı kundaklı bebek gibi ultrason fotoğrafında birkaç kişiden böyle bir yorum duydum ben de burda annis adaylarına sormak istedim
Aynen benmkide 8 haftalik ama cok farkli yolliycam simdi
Simdi erik diyince canim cekti bak :))19. Haftada olması lazım ya da 18 cinsiyeti kız. Sadece çilek kokusu alırdı burnum ve yine sadece (cok afedersiniz) yepyesiiiil kocamaaaan erikleri tuzlayıp yediğimi hayal ederdim ve 8 kg eriği 4,5 günde bitirdiğimi bilirim.
Simdi erik diyince canim cekti bak :))
Kizlarda daha cok eksi yiyen oluyo demekki.. Kizda tatli yenilir derler halbukii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?