bebişlerr kaç gram

Haklisin canim iyice dusunup arastirip karar vericem.Cok sagol canim destegin icin.SevgileR..a.s.

Anniş adayı ben de bu ara saldım biraz ya malesef Sanki bi kez düşük çıkınca düşük gidecek gibi.
Doktorun sıkması daha iyi boşver,burdakiler de çok serbest bırakıyor ,hatta bazı şeyleri biz soruyoruz.
Kuzeninin bebeği iri mi doğdu onu merak ettim.

annişcim benim doktorum şekerimin yüksek çıktığını bile unutmuş aslında 142 çıkmıştı o zamanda çok umursamamıştı sadece dikkat et dedi.senin yazılarını okudukça tedirgin oluyorum bu doktorların hangisine inanalım of ya.tatlım çok strese girme erken doğururm diyede düşünme onu allah bilir.ya bazen düşünüyorum annelerimiz bizim gibi doktora mı gidiyordu mübarek bize de her gittiğimizde kötü bişey söylüyorlar.

konu şekerden açılmışken bişey sorayım glikoz yüklemesine aç mı gitmiştiniz ben biraz bişeyler yeyip gitmiştimde

tatlım sağol ya doktor bana aç geliceksin dememişti bende çok değil ama biraz bişeyler yeyip gitmiştim o zaman aç olsaydım daha düşük çıkabilirdi.

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim verdiginiz manevi destekten dolayi.Bakalim bu persembe gidicem doktora insulin konusunu acicam oda ona gore arastirma yapicakmis ona gore karar vericekmis.Herseyin hayirlisi arkadaslar.Buda benim imtihanimmis ne yapalim.Hersey 4 4 luk olmuyo.

Canim kuzenimin bebegi 3500 dogmus bence cok ideal cunku bebek 41 haftalik dogdu yani zamaninda dogsaydi 3200 falan olucakmis.Bende anlamadim gitti benim doktorlar o kadar gozumu korkuttuki birsey yemeye korkar oldum.Inanin dogumdan sonra ben bu psikolojiden nasil kurtulcam onu bilmiyorum.Her yemekte sucluluk duygusu ve her daim seker olcme bunlarin psikolojisi beni mahfetti dogumdan sonrada kolay kolay atamam sanirim:çok üzgünüm:

Kizlar Biraz Gec Takip Ettim Ama Glukoz Yükleme Yani şeker Yükleme Testi Için Mutlaka Yapilmadan Son 8 Saat Içinde Hiç Bişey Yiyip Içmemeniz Gerekiyor Hatta Su Bile Fazla Tüketilmesi önerilmiyor..

Kizlar yaaa benim bidigim gene zayif :)) anasina hic cekmicek yavrum.

Bugun kontrolumuz vardi ve ben 1 kilo aldim sanarken meger sadece 100 gr almisim yanlis hesap yapmisim.Bebegimde 2350 gr olmus.Doktorun dedigine gore 3400 gr dogucakmis.Bana o kadar bile olmicakmis gibi geliyo ya neyse.Aman zayif olsunda sekerden sorun cikmasin yaa.Inanin kizimin fazla kilo almamasina ilk defa sevindim.Korkuyordum bu ay azcik diyeti astim diye.Ama sukur korktugum basima gelmedi.Birde kuzum parmagini emiyordu yaaa.Yesin annesi onu.Cok ozlemisim kusumu.Birde alttan aciklik varmi diye bakti doktor bu sefer bayagi acitti valla

canım çok sevindim bak emeklerin boşa gitmemiş kilo almamışsın bebeğin kilosuda gayet iyi bide parmağını emiyomuş yerim ben onu:) biz hiç öyle göremedik saten iki seferdir yüzünü bile göstermiyo birinde arkasını dönmüştü bu saferde elleriyle yüzünü kapatmıştı bizim oğlan çok utangaç :))

Kizlar Biraz Gec Takip Ettim Ama Glukoz Yükleme Yani şeker Yükleme Testi Için Mutlaka Yapilmadan Son 8 Saat Içinde Hiç Bişey Yiyip Içmemeniz Gerekiyor Hatta Su Bile Fazla Tüketilmesi önerilmiyor..

ARKADAŞLAR BEN BU ŞEKER YÜKLEMESİNİ 1 KERE YAPTIM ODA BAYA Bİ OLUYO SANIRSAM 6 BUÇUK AYLIKKEN FALAN.NEYE GÖRE TEKRAR ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILIYO BANA DOKTORUM DEMEDİ BİDA YAPALIM DİYE NASIL ANLICAM ŞEKERİM OLDUĞUNU KAN AlınmaDAN.NEYSEM ZATEN AZ KALDI GÜNÜME TEK SORUN BACAKLARIM ELLERİM VE YÜZÜM ÇOK ŞİŞİYOR. HA BU ARADA BENİM BEBİŞTE 5GÜN OLUYO GELELİ DOKTORDAN 2800 GR MIŞ DOKTOR NORMAL OLDUĞUNU SÖLEDİ AMA BEN UÇTUM KİLODA 14 15 KİLO ALDIM.UMARIM KAZASIZ BELASIZ SORUNSUZ ATLATIRIZ ŞU DOĞUMLARIyerimseniben

Canim eger doktorun bir daha yapalim demediyse demekki seker duzeyin iyi.O yuzden sorun etme terkar test yapmanada falan gerek yok.Icin rahat olsun canim..

Cok sagol canim benim.Evet o kadar ac kalmam bas donmelerim falan bosuna degilmis.Emeklerimin karsiligini almak beni mutlu etti.Kizim iyi olsunda ben daha cok ac kalmaya raziyim anasinin kuzusu.Yaaa teyzesei parmagini emiyordu zilli agzini acip acip kapatiyordu minigim.Benimki hoc utangac degil ayol her seferinde sere serpe yatiyo valla :asigim: senin oglusunun masallahi var pek edepli sırnaşık şey seninde az kaldi ya senin yerine beni heyecan basiyo valla canim.Allah yardimcin olsun hep dua edicez o gun.Optummm Şeniz

gerçekten benim oğluşum çok edeplidir teyzesi cinsiyetini bile 6. ayın sonuna doğru gösterdi bizi meraktan çatlatmıştı sırnaşık şey
oğluşuma kavuşmaya aylardan haftalara haftalardanda günlere düştük bazen düşünüyorumda ne çabuk geçti ama şuda varki aylar haftalar daha çabuk geçiyo sanki günler daha bir zor geçiyo sayıyorum sayıyorum sanki hep aynı günde kalıyo sanki hiç ilerlemiyo:uhm:

Hay masallah demek 6 ayina kadar gostermedi pek utangacmis kizz

evet canim eltim hep der son gunlerde kafayi yemezsen iyi hic gecmekl bilmiyo derdi galiba hakli cikti.ben bile sabirsizlaniyorum 31 gunum var gecmek bilmiyo senin isin daha zor canim.Allah sabir versin hepimize :)

şeker yükleme testi ilk yapıldıgında 50 gr yüklemede kenşekeriniz 140 geçmemiş ise tekrar yapılmıyor. fakat 50 gr yüklemede 140 üzeri şeker çıkmışsa ozaman tekrar glikoz yani 100 gr ile şeker yükleme yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…