bebişlerr kaç gram

bugün tekrar ayrıntılı ultrasona girdim oğlum 1 kilo 225gr.olmuş gelişimi çok iyi dedi dr. ayrıca benim şikayetim vardı sağ üst tarafda ağrı, onuda inceledi herşey normal dedi içim rahatladı valla...

adına sevındım canım ılac veya test falan verdı mı..

tam dogum ne zaman canım normal dogum mu dusuyorsun

tam doğumum 9 nisana denk geliyo sezaryan olursada 1 nisan gibi
durum neyi gösterir bilemem herşey normal giderse (bebeğin kilosu falan)düşünür birazda kendimi sıkarım normal doğum isterim aksi durumda sezaryan başka yapcak bişiy kalmıyo .bikere oldujeyyar. ya çıkacak ya çıkacakk sırnaşık şey

BENİM KIZIM ŞUAN 28. HAFTADA VE 1KİLO438 GR BAKALIM DOGUNCA KAÇ KİLO OLACAK AMA TABİ ARKADAŞLAR ULTRASYONDA SÖYLENEN KİLOLAR +200 -200 GR ŞEKLİNDEDİR ORTALAMA VERİLİR 200 AŞAGIDA OLABİR ÜSTÜDE OLABİLİR

29. haftaya yeni girdim,ay olarakda 6 bitti 7 ye girdim.

sanki yanlış hesap yapıyomuşsun gibi geldi bana
38 hafta die hesaplarsak
9 haftan kalmış
sen 8. aydasın,8. aydan 4 hafta
9. aydan 4 hafta
sonra 9 ay 19 gün ya, kalan 10 günden sonra da doğum
ben 28. haftadayım ve 8. aydayım diyorum,acaba ben mi yanlışım:)

28 X7 = 196 haftamızı 7 gunle carpıp..30 gune bolersek..tabı bazı aylar 31 olabılırde tahmınen....

196 :30 =6, 16

28 haftalık 7 ay 16 gun le gıdıyorsun canım...

28 X7 = 196 haftamızı 7 gunle carpıp..30 gune bolersek..tabı bazı aylar 31 olabılırde tahmınen....

196 :30 =6, 16

28 haftalık 7 ay 16 gun le gıdıyorsun canım...

yani 7. ay bitti 8. aydan yemiyomuyuz
uff kafam karıştı
bi sitede 7. ayı bitirdiniz yazıyo du ama

27. haftadayım.Doğum 23 Nisan gibi olduğuna göre,geriye doğru sayıyorum.23 Mart,23Subat,23 Ocak.3 ay geri geliyo.Yani 6 ayı geçmiş 6,5 diyorum millete.
Bu hafta hesabı çok karışık.40 hafta kabul ediyolar.Normalde 4X9= 36 olması lazım.2 baştan çık,adetin ilk gününden hesaplıyolar.2 sondan,gecikme payı.Ne bileyim:)

kizlar bir ayi 4 bir ayi da 5 hafta hesap ediliyor. yani 9 haftalik olunca 2 ay bitmis oluyor.
Ben su an 29. haftadayim, yani 6 ay bitti , 7. aya girdim.

13 kilo aldım,47 ile başaldım şimdi 60 kiloyum.

ömrüm ben seninle hemen hemen ayniyim. Bende 51 kilo ile hamile kaldim, simdi 60 kiloyum ve 29. haftaya girdim, bebisimde 1200 gr. Doktor gelisimi cok iyi dedi. Allah hepimize saglikli bebekler ve dogumlar nasip etsin.

bende hamileligimde 48 kiloyla başladım 60 kiloyla dogum yapmiştim şimdi yine hamileyim:)) tabii 3 sene aradan sonra :)) 2,5 aylık hamileyim ama bu çok zor ama sonun da degiyor bebgini kucagına alınca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…