- 9 Ocak 2017
- 630
- 495
- 103
- Konu Sahibi Melisagun08
Herkesin kolayca elde ettiğini ben şartları zorlayarak bile ede edemiyorum.Çok zoruma gidiyor.
Niye canım niye öyle düşünüyorsun senin herkesten neyin eksik ki? Bu kanıya nasıl vardın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin kolayca elde ettiğini ben şartları zorlayarak bile ede edemiyorum.Çok zoruma gidiyor.
Sevmeyi ve sevilmeyi herkes hak eder umarım siz de doğru insanla karşılaşirsınız daha yeni konulardan birinde okudum 50 yaşından sonra bulanlar varmış tabi sizde hayatınızı belli bir düzene oturttuğunuz için daha seçicisiniz bu konuda belki bunda da vardır bir hayırYaşım 39.Kolay içim ısınmaz.Kendim gibi yaşını göstermeyen istiyorum o da mümkün olmuyor.İçim akmıyor elimde değil.Bana da biraz uygun gelecek çoğu şeyi yaşam tarzı , ailesi.Maaş mezuniyet bile önemli depil.Sonra o da beni samimice masumca sevecek.Zaten aday olmuyor pek.
Seçici değilim okadar.İşten mezuniyetten kısmışım daha napayım..Skala dar ben de şanssızım.50 yaşında evlensem bile gençliğim nolacak.Ben o herkesin yaşadığı o güzellikleri genç yaşımda yaşamayacak mıyım?Ne yaşadım ki.30 yaşında boşandım ayıp günah ya.Sevmeyi ve sevilmeyi herkes hak eder umarım siz de doğru insanla karşılaşirsınız daha yeni konulardan birinde okudum 50 yaşından sonra bulanlar varmış tabi sizde hayatınızı belli bir düzene oturttuğunuz için daha seçicisiniz bu konuda belki bunda da vardır bir hayır
Herkesin kolayca elde ettiğini ben şartları zorlayarak bile ede edemiyorum.Hadi şimdi yaşım sorun ;30 yaşında gencecik boşandım ben.Genç güzel hanımdım.Sevebilecek iyi bir eş olabilecek durumdaydım.
Çok zoruma gidiyor.Benim neyim eksik bunun için.
Aynen bende öyleydim kimseleri de içim almadı etrafımda o kadar benden küçük benimle yaşıt hiç evlenmemiş adamlar varken üstelik ... ve sanırım yine eski eşime geri döncem tabii ama o da muammaHerkesin kolayca elde ettiğini ben şartları zorlayarak bile ede edemiyorum.Hadi şimdi yaşım sorun ;30 yaşında gencecik boşandım ben.Genç güzel hanımdım.Sevebilecek iyi bir eş olabilecek durumdaydım.
Çok zoruma gidiyor.Benim neyim eksik bunun için.
Aynen evlenecek adam kalmamış maalesef32 yaşında boşandım
Şuan yaşım 42
Karşıma düzgün biri çıkmadı
Bırak düzgün birini günübirlik yaşayanlar dışında kimse çıkmadı
Sanırım adam yok
Aynen evlenecek adam kalmamış maalesef
Evet işte bende aynını diyorum herkesin derdi cinsellik olmuş gerçekten niyeti cidden evlilik olanları da benim içim almıyor sanırım bende beni aldatan eski eşime geri döneceğim bir sene aradan sonra en azından beni gerçekten seviyor ve şuan pişman ne dersem yapabiliyorAdammi?
Ortalık eli seyinde sevişelim mı modunda gezen erkek musvetteleriyle dolu
Bunu özellikle yaşım ilerledipinde farkettim.Bunu farkeden bazı müsveddeler niyetini belli ediyor.Yaşı bukadar varsa boşanmıştır falan diyor tahmin ediyor.30 lu yaşlarda kimseye de söylemiyordum eski çalıştığım yerde .Gençkız muamelesi görüyordum.işyerimde bile gencin biri yaşımı bilmezken yüzüme bakmazdı.Öğrenince peşimde dolanmaya başladı.İlginç şeyler farkedyorum.."Ve bu beni üzüyor.Adammi?
Ortalık eli seyinde sevişelim mı modunda gezen erkek musvetteleriyle dolu
Bunu özellikle yaşım ilerledipinde farkettim.Bunu farkeden bazı müsveddeler niyetini belli ediyor.Yaşı bukadar varsa boşanmıştır falan diyor tahmin ediyor.30 lu yaşlarda kimseye de söylemiyordum eski çalıştığım yerde .Gençkız muamelesi görüyordum.işyerimde bile gencin biri yaşımı bilmezken yüzüme bakmazdı.Öğrenince peşimde dolanmaya başladı.İlginç şeyler farkedyorum.."Ve bu beni üzüyor.
Evet işte bende aynını diyorum herkesin derdi cinsellik olmuş gerçekten niyeti cidden evlilik olanları da benim içim almıyor sanırım bende beni aldatan eski eşime geri döneceğim bir sene aradan sonra en azından beni gerçekten seviyor ve şuan pişman ne dersem yapabiliyor![]()
Artık öyle bir lüksü kalmadı onun canım yapamaz Emin'im Yapacağı ortam falan olmayacak bundan 4-5 ay sonraKlasik olacak belki ama aldatan bidaha aldatır
Kanma derim nacizane
Bu lafa da gıcığım. Boşanın efenim o zaman kimseyi tutmuyoruz bittin bekarlığa bekleriz![]()
Buyuk konusmayımda genclık gecıp 50den sonraya kalmak da kulağa pek hos gelmıyo...olacaksa Allah tez zamanda hayırlısını çıkarsın ıns...yoksa bnm yasım da 40 yani...bekle bekle ağaç olduk vesselam...Sevmeyi ve sevilmeyi herkes hak eder umarım siz de doğru insanla karşılaşirsınız daha yeni konulardan birinde okudum 50 yaşından sonra bulanlar varmış tabi sizde hayatınızı belli bir düzene oturttuğunuz için daha seçicisiniz bu konuda belki bunda da vardır bir hayır
Kesınlıkle ben de aynı durumdayım...akranım yasadıklarımız da benzermıs kaderdas arkadaşım...ya zaten 30 ustu adamlar yeterince zor ve ıssız adam tıplemelerı ıken hele kı 40 ustu hepten kasar sorunlu ve %95i evlılık düşünmeyen adamlar..çocuklu-çocuksuz dullar desen ekserıyetle sılmısler gıbı evlılık fıkrını kafalarından yıne aynı sekılde muzmın bekarlar zaten hallerınden memnun, alıştıkları gıbı serbest-sürdürmek ıstıyolar hayatlarını...yani sorun bızde degıl bacım; bellı yas ustu adamlar hakıkaten cok problemlı, marazlı, adamakıllı cıddı 1 duygusal ılıskı yurutmek ıstemeyen&yurutemeyen, takılmacı tıpler...dolayısıyla ıstersen dunya ıyısı ol karsındakı kotuyse ve de yok ben almayım modunda hıc oralı degılse olmaz tabi... ısımız cok ama cok zor....32 yaşında boşandım
Şuan yaşım 42
Karşıma düzgün biri çıkmadı
Bırak düzgün birini günübirlik yaşayanlar dışında kimse çıkmadı
Sanırım adam yok