• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beceremiyor muyum ??

bu arada 35 yaşındayım, çevremde çoook fazla 30-40 yaş grubu bekar erkek var, çoğu kariyerli, eli yüzü düzgün, eğitimli adamlar, ve hepsi de evlenmek istediklerini, evlenecek kız olmadığını söylüyorlar...
hatta çok sevdiğim bir kuzenim var geçen haftasonu birlikteydik, yaşı 38, ne ara evleneceğim, ne ara baba olacağım diye dertlendi baya, adam doktor, uzun boylu yakışıklı, altında son model arabası, ama evlenebileceği birini bulamıyor.
e bu kadar bekar ve yalnız kadın nerdeler? şaka yapmıyorum, kriterler mi çok yüksek, insanlar kendini dev aynasında görüp kimseyi beğenmiyor mu, yoksa aksine fazla görüp adım mı atamıyorlar? işin matematiği neden tutmuyor anlamıyorum...
Bence isteseler bulurlar... İlişkiler çok farklı ben çözemedim.

Her sekilde her an ulasilir olabilmek cazibesini kaybettiriyo karsidakine.. kadinlar tanidikca birseyler yasadikca baglanirken, erkeklerse uzaklasiyo sanki bu durumda.. merak uyandirmasi kesfedilmesi gereken seylerin olmasi guzel geliyo karsi cinse bence. Hep arasan aranacak firsat olmaz derler.. yazmasan surekli fazla naz asik usandirir derler.. napsin bu kadinlar?

Her sekilde her an ulasilir olabilmek cazibesini kaybettiriyo karsidakine.. kadinlar tanidikca birseyler yasadikca baglanirken, erkeklerse uzaklasiyo sanki bu durumda.. merak uyandirmasi kesfedilmesi gereken seylerin olmasi guzel geliyo karsi cinse bence. Hep arasan aranacak firsat olmaz derler.. yazmasan surekli fazla naz asik usandirir derler.. napsin bu kadinlar?
:kızgın:

Her zaman kaybetme korkusunu karşi tarafa yansit
Iliskiler taktik filan istemez gercek asta buna yer yoktur umarim guzel bir baslangic yaparsin
Kimseye gerek yok diyenler kendini izole edip yaşasin toplumdan cok sacma ...
Saglikli her birey karsi cins ile iliski kurmak ister normali budur.

Ömür boyu yaşayabilirim senin için ölürüm herşeyi yaparım imajı verneyeceksin bu kesin ölçüt. Tabi aynı zamanda çok soğuk sürekli rest çeken sevgisiz bırakan biri de olmayacaksın. İkisinin ortası olmak zorunda. Birincisi kendin için ikincisi karşı taraf için uygun ölçüde şart. Vıcık bir ilişkide soğuk ve mesafeli ilişkide bitmeye mahkum.

Bence doğal davranıp sizi doğal halinizle sevenle karşılaşmayı bekleyin. Strateji yapmayın, hesap yapmayın.neyse o. İlla size uygun biri çıkacaktır. Öbür türlü yorulur mutsuz olursunuz. Kendinizi sevin. Biri size katılacaktır muhakkak:KK66:

Herkesin kolayca elde ettiğini ben şartları zorlayarak bile ede edemiyorum.Hadi şimdi yaşım sorun ;30 yaşında gencecik boşandım ben.Genç güzel hanımdım.Sevebilecek iyi bir eş olabilecek durumdaydım.
Çok zoruma gidiyor.Benim neyim eksik bunun için.
30 yaşında da mı böyle düşünüyordunuz siz.
Düşünceleriniz değişti mi?
Evlenmek çok önemli katılıyorum ama neden hep olumsuz neden hep negatif neden hep kiyaslamalar var hayatinizda
Ben neden eş haketmiyorum derken bile isyan var. Sizin enerjiniz ya da cümleleriniz ben zaten evlenemeyeceğim tarzında o yüzden bunun gerçekleşmesi için evren uğraşıyor. Bakış acınızı değiştirseniz keni kendinizle de mutlu olsanız.
Hayat alıp giderken sevdanız kendiniz olsa inanın bu kadar üzülmeyeceksiniz.

İlşki üzerine ucu acık bir konu ,bir konu üzerinde sorum yok birçok konu üzerinde derdim var ..

İlla strateji mi yapmak lazım neden sevgili olmak için güven sevgi yeterli değil ???

İlla her aradığında hemen açmamak?

Biraz gizem barındırmak ..

Çok sevip anne gibi peşinde koşturmamsk..

Mı Laz'ım??

Gerçekten her gün aramasını beklemek hata mı ?

Peşinden koşturmak ulaşılmazı mı oynamak lazım..

Gerçekten bu defaki ilişkimde strateji yapıcam demek ki saf sevgi ve herseyini ortaya dökmek yetmiyor ..

Safım ben safım..beceremiyorum akıllı kadın olmak lazım bu manada..

Tecrübeliler tecrübesizlere öğretsin vesselam
Strateji bir yere kadar götürür, bir süre sonra sıkılırsınız içinizden geldiği gibi davranamadığınız için. Yorulursunuz; artık kendiniz gibi davranmaya başlarsınız lakin bu sefer de karşı taraf bunu “değişti” olarak algılar. Halbuki özünüze dönmüşsünüzdür...
Velhasıl; gerçek sevgi stratejiye gerek duymayacak kadar masumdur, siz kendiniz olun, değerinizi bilecek ve sizi “siz” olduğunuz için sevecek birileri çıkacaktır.

Hayır gerçek sevgi de denge olur . Böyle çocuk gibi oyunlar yapılmaz .
Hayatındaki kişi doğru kişi değil gibi hissettim .

Yazdıklarınızın altına imzamı attım:kızgın:
Ben ne yapsam yaranamıyorum erkeklere. İlk baş iyi ondan sonra u dönüşü... Ne yapıyorum bilmiyorum
En iyisi sevilip sevmiycen. O zaman aramamak sormamak daha basit oluyo bence. Surekli pesinden kosan erkrk oluyo:) da oyle iliskiyi napacan yani :))

Stratejiye filan gerek yok sevgilini hayatının merkezine yerleştirmezsen, sensiz de vardım sensiz de varolacağım duygusunu hep korursan, hayatının bazı kısımlarını kendine özel tutup sevgilini sokmazsan, ne kadar sevsen de kendini daha çok sever ve bunu belli edersen ve ondan bağımsız ilgi alanların olmaya devam ederse “gizemli ve daldaki kuş” olarak kalırsın. Ki bunlar dediğim gibi strateji olarak yapılmaz insanın içinden gelecek.

Back
X