Lafı yutup sen hasta olacağına,koyver gitsin o hasta olsun.Kirmak istemedin yada ayıp algıladın yol paran bile kalmayan sensin,ona birşey olmadı.Ahhhh arkadaşım o eskidenmiş,şimdi herkes bir enayi arıyor kendine.Bir akrabamız var yakınım oluyor.Kadin iki güne bir bana gelir,yer içer bir gör.Arar ay kahvaltı hazırla sana geliyorum.Oldu paşam neyse.Bir de yaramaz çocuğu var evlerden ırak.Zaten üç tanede benim.Kahvaltiya gelirken de bana sofrayı Donat haaaa derdi gülerek.Bende elimden geldiğince hazırladım.Bir gün bu davranmadan ben aradım.Sana kahvaltıya gelicem müsaitsen diye.İsteksiz isteksiz gel dedi.Düşün kendi bana 30kez geldi en az.Amaaaa bir gittim bir yumurta haşlamış.Banada ne diyor sabah sabah canım istemiyor birşey kusura bakma.Ulan bana gelince iştahını hep açıkta.Neyse dedim yoktur belki ne bileyim.Sofra topluyoruz.Bana dediki peyniri ,zeytini bir koyar mısın buz dolabına .Biractimki salamlar,sucuklar,kaşarlar.Buz dolabı full dolau.

O zaman dank etti.Sonra bu pişkin bir gün aradan sonra sabah gene aradı.Sana geliyorum çay koy dedi.Lafa bak müsait mısın falan yok.Geliyorum.Kusura bakma canım ben yaptım kahvaltımı şimdi cikicam dedim.Biraz bozuldu ama ertesi gün gene ariyor,sana gelicem diye.Musait değilim canım dedim .Ben seni ararım müsait olunca.Sonra bana yazmış beni çok kırdın diye.Hiccccc oralı olmadım bir beleşciden kurtulmuş oldum