o halde taktik uygula onlar nasıl sana uyguluyorsa ve seni aptal yerine koyuyorlarsa sende onları oyuna getir , istifanı dile artık işe gelemiyeceğini söyleİşin maliye kısmını inan hic bilmiyorum ama biliyordur sanırım. Gittiğimde reklam konusuni konuşacağım. Reklam verirsek evet para elime geçebilir diye düşünüyorum ama vermezse sanırım umudu kesmeliyim para konusunda :/
Patronum iyi niyetli bi insan aslinda hic beklemiyordum bu şekilde olacağını. Bana da haksızlık gibi geliyor. Öğrenciyim sonuçta hem dedigim gibi binler istemedim ki harçlık istedim sadece :/
geranio,
tecrübe adına burda devam edip bir yandan başka iş ararken madem site hazırlayabiliyorsunuz, çevrenizdeki küçük çaplı işletmelere Web sitesi yaparakta para kazanabilirsiniz, yok mu etrafta böyle işletmeler, bazen okullar bile web sitesi yaptırıyor okulu için.
Yok bu konuda bilgisi vardir saniyorum. Ama bi sorarım yine de.E ticaret yapılacaksa maliye işinide söyle patronuna sonuçta sattığınız ürün için irsaliyeli fatura kesilecek eğer kesilmezse cezası bile var.
Geri adim atmaz ve para vermezse tecrube de edinememis olucam ama? Bi ay daha beklesem mi diyorum sitenin gidisatina gore de hareket ederim hem.o halde taktik uygula onlar nasıl sana uyguluyorsa ve seni aptal yerine koyuyorlarsa sende onları oyuna getir , istifanı dile artık işe gelemiyeceğini söyle
inan bu adam seni bırakmaz soracak neden diye sende ücret talep edersin halen vermem derse çek git
bunu mutlaka yap seni ayrıca saf bulmuş şerefsiz ,ay çok sinirlendim ,
Hangi şehirde yaşıyorsun,yaşadığın şehirde eğer bilişim Şirketleri var ise onlara başvuru yap,(yazılım,web sitesi,tasarım yapan firmalar) bu gibi yerlere başvuru yap bence.Sıfırdan bir site yapabilecek kivama gelmedim henüz:) sitenin editörlüğünü ve seo kısmını yapıyorum su an. Ayni zamanda da is disinda php calisiyorum.
Tesekkurler yorumun icin Mune abla :) Bakicam bu tarz yerlere ama nasil olacak ben mi gidip web sitesi ister misiniz diyecegim ?
Istanbuldayim. Baska yerlere de bakmaya başlayacağım. Dedigim gibi bu alanda yeniyim isi yeni yeni öğreniyorum. Bilisim alaninda daha cok tecrübe ariyorlar sanki. Umarim bulurum :/Hangi şehirde yaşıyorsun,yaşadığın şehirde eğer bilişim Şirketleri var ise onlara başvuru yap,(yazılım,web sitesi,tasarım yapan firmalar) bu gibi yerlere başvuru yap bence.
İstanbul da isen şanlısınız çünkü daha çok bilişim Şirketleri orada.Istanbuldayim. Baska yerlere de bakmaya başlayacağım. Dedigim gibi bu alanda yeniyim isi yeni yeni öğreniyorum. Bilisim alaninda daha cok tecrübe ariyorlar sanki. Umarim bulurum :/
Evet aynen öyle diyeceksin, benim yeğenimde mezun olunca Başlarda hemen iş bulamadı, kendi çapında cep harçlığım çıksın diye eşe dosta derken okullara falan site kurmaya başladı, belki bilirsin bilgisayarcıyım, programcıyım vs denince insanlar hemen yav arkadaş şu benim PC'ye de el atsana derSıfırdan bir site yapabilecek kivama gelmedim henüz:) sitenin editörlüğünü ve seo kısmını yapıyorum su an. Ayni zamanda da is disinda php calisiyorum.
Tesekkurler yorumun icin Mune abla :) Bakicam bu tarz yerlere ama nasil olacak ben mi gidip web sitesi ister misiniz diyecegim ?
İnşallah olur. Şimdiye kadar pek geri dönüş alamamistim kendi alanimda. Burada ogrendiklerim ise yararsa bulabirim saniyorum.İstanbul da isen şanlısınız çünkü daha çok bilişim Şirketleri orada.
Olabilir aslında ben pek para isteyemem esten dosttan ama bu blog olayi iyi olabilir. Bu siralar hazir popüler iken bi bakayim bu ise:)Evet aynen öyle diyeceksin, benim yeğenimde mezun olunca Başlarda hemen iş bulamadı, kendi çapında cep harçlığım çıksın diye eşe dosta derken okullara falan site kurmaya başladı, belki bilirsin bilgisayarcıyım, programcıyım vs denince insanlar hemen yav arkadaş şu benim PC'ye de el atsana deryeğenimden Örnekler vereyim sana, mesela o bilgisayarı Çöken biri yanına gelip X benim şu PC'ye baksana, sen anlarsın deyince format lazım buna bilgisayarcıya götürmen lazım, format için şu kadar alır ama ben sana bu kadara format atarım diyordu, sende böyle Şeyler yapabilirsin, format atma, Web sitesi, mesela x hanım kendine satış yapmak için bir blog sayfası kurmak istiyordur ama blog hazırlamayı bilmiyordur.
Işini pazarla
Valla hiç öyle deme, baştan bizim yeğende tanıdıklardan para istemiyordu ama sonra bir baktı X kişi her dakika telefon Açıyor, PC'ye format lazım, PC'ye şu programı yükler misin, el atmışken benim emmioğlunun pc'de formatlanacakmış diyor, yeğenimde şalter attı, ki çok mülayimdir, abi gelirim ama artık beleşe değil, format mı hay hay bastır ...TL gelirim demeye başladı, el mahkum onlarda o parayı ödedi çünkü piyasadan ucuzduOlabilir aslında ben pek para isteyemem esten dosttan ama bu blog olayi iyi olabilir. Bu siralar hazir popüler iken bi bakayim bu ise:)
Bende etraftaki esin dostun lazim olduğunda yaparim. Ama nadirdir böyle istekler:) oradan pek çıkmaz gibi duruyor bana ya Ne bulursam internetten bulucam gibiValla hiç öyle deme, baştan bizim yeğende tanıdıklardan para istemiyordu ama sonra bir baktı X kişi her dakika telefon Açıyor, PC'ye format lazım, PC'ye şu programı yükler misin, el atmışken benim emmioğlunun pc'de formatlanacakmış diyor, yeğenimde şalter attı, ki çok mülayimdir, abi gelirim ama artık beleşe değil, format mı hay hay bastır ...TL gelirim demeye başladı, el mahkum onlarda o parayı ödedi çünkü piyasadan ucuzdu
O zaman blog sayfası, küçük işletmelere web sitesi kurmaya yönel, küçük Çaplı firmalar Web tasarım firmalarına bakmaz, fiyat cazip gelmez çünkü, onlar ucuza mal etmeye Çalışır o yüzden bireysel çalışanlara yönelir, araştır bakalım, biraz girişken ve işini pazarlamayı bilen biriysen ufak tefekte olsa işler bulup yapabilirsin, biraz cesaret sadeceBende etraftaki esin dostun lazim olduğunda yaparim. Ama nadirdir böyle istekler:) oradan pek çıkmaz gibi duruyor bana ya Ne bulursam internetten bulucam gibi
Sagol Mune :) cesarete ve kendime inanmaya ihtiyacım var bunun icin. Cok mantikli, üstüne düşersem neden olmasin.O zaman blog sayfası, küçük işletmelere web sitesi kurmaya yönel, küçük Çaplı firmalar Web tasarım firmalarına bakmaz, fiyat cazip gelmez çünkü, onlar ucuza mal etmeye Çalışır o yüzden bireysel çalışanlara yönelir, araştır bakalım, biraz girişken ve işini pazarlamayı bilen biriysen ufak tefekte olsa işler bulup yapabilirsin, biraz cesaret sadece
Benim kardeşim de bilişim öğrencisi bilgisayar programcısı tasarım bu sene tekrar sınava girdi mühendislik için aynı olaylar kardeşimin başınada geliyordu taki para isteyinceye kadar gece 12 de bile telefon açıyorlardı eve bilgisayar kurdum netim bağlanacak şunu kur format atılacak x sen format at bütün programlarını kur kardeşim 1 yaptı 2 yaptı bu böyle olmayacak hayır çocuk ben programcıyım siz teknik servise gidin diyor e sen ne Biçim bilgisayarcısın diyorlar ha kardeşim teknik servis işinide bilir ama artık canı na tak etti en son amcamın birisi pc bozulmuş şuna bir bak dedi kardeşİmde tamam ama ücretide şu kadar dedi para vermeyeceğini biliyor çocuk ama canına tak etti artık amcam gerek yok tamam kalsın dedi artık kimse rahatsız etmiyor.Valla hiç öyle deme, baştan bizim yeğende tanıdıklardan para istemiyordu ama sonra bir baktı X kişi her dakika telefon Açıyor, PC'ye format lazım, PC'ye şu programı yükler misin, el atmışken benim emmioğlunun pc'de formatlanacakmış diyor, yeğenimde şalter attı, ki çok mülayimdir, abi gelirim ama artık beleşe değil, format mı hay hay bastır ...TL gelirim demeye başladı, el mahkum onlarda o parayı ödedi çünkü piyasadan ucuzdu
Bende etraftaki esin dostun lazim olduğunda yaparim. Ama nadirdir böyle istekler:) oradan pek çıkmaz gibi duruyor bana ya Ne bulursam internetten bulucam gibi
Akraban da olsa sakın bedava yapma sonra istekleri hiç bitmiyor bilesin.Bende etraftaki esin dostun lazim olduğunda yaparim. Ama nadirdir böyle istekler:) oradan pek çıkmaz gibi duruyor bana ya Ne bulursam internetten bulucam gibi
Kendine güven, yine Yeğenim diyeceğim ama bizim ailenin bilgisayar Prof.u oyduSagol Mune :) cesarete ve kendime inanmaya ihtiyacım var bunun icin. Cok mantikli, üstüne düşersem neden olmasin.
Bende kardesimde bu sektordeyiz. Bilirim bu istekleri:) ama ben isteyemem ki işte:/Akraban da olsa sakın bedava yapma sonra istekleri hiç bitmiyor bilesin.
Keşke bende kendi evimde yapabilsem. En cok istediğim sey :) Bakicam bu alana ama bende yolumu bulurum belki :)Kendine güven, yine Yeğenim diyeceğim ama bizim ailenin bilgisayar Prof.u oydu
Çeşitli yerlerde çalıştı ama sende biliyorsun, sizin sektörde her sektörde olduğu gibi Tecrübe yoksa maddi yönden pek tatmin edici Maaşlar ödenmez, birde adın bilgisayarcıya çıkar, bilgisayarın herseyini biliyormuşsun gibi muamele görüp tamiri için eleman almak yerine arızalar için bile seni kullanmaya kalkar firma, bir maaşla 3-5 ayrı elemanın işini yaptırmaya kalkarlar.
İşte bizimkide böyle muamele görüyordu, bizim cesaretlendirmelerimizle kendi işinin patronu oldu, gayette mutlu, üstelik evinin konforunda iş yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?