Beddua ediyor sürekli :(

merve89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
234
1
96
Aydın
selam arkadaşlar
dünden beri çok kötüyüm.5 aylık bi ilişkim vardı.dün bitirdim ayrılmak istedigimi söyledim ve ayrıldım.önceden de kısa ayrılıklarımız olmuştu.onun tavırları hoşuma gitmediginden ötürü,verdigi sözleri dogru düzgün yerine getirmediginden ötürü.
bana çok baglı gerçekten seviyor bundan hiç şüphem yok.dün yüzüne ayrılmak istedigimi söyledim böyle böyle olmuyor,senle yapamıyorum dedim ve ayrıldım.
dünden beri bana mesajlar yagdırıyor..sürekli beddua ve lanet okuyor bana.mesajlar hep şu tarzda ve benim içim acıyo

--senin gözün başkasına bakana kadar kör olsun da görme inşallah

--attıgım her adımda,aldıgım her nefeste ah'ım alevleniyor,bir ömür mutlu olma,gün yüzü görme inşallah,sen anca insanları eskiterek yarı yolda bırakırsın

--rüyalarında kabusum bundan sonra bunu aklından çıkarma diyo.

-uyku tutmasın gözünü kanter içinde uyan inşallah

--karaktersiz...sana insan bile demem

--yüzün hiç gülmesin mutsuz ol bi ömür benim çektigim acıyı allahım sana da iki cihanda nasip etsin tek dilegim bu diyor

--bedduam iki cihanda da sürecek
--hakkımı helal etmiyorum dedi.

--çoktan birini bulmusundur sen diyo((((bunu da sırf beni kızdırmak için dedigini de biliyorum,çünkü öyle bişey yapmayacagımı iyi biliyo)))

--5 ayda 30 dk bile kendime layık görmemişim ben onu sözde.böyle insana ben ne hakkımı helal ederim ne de ah'ımdan dönerim diyo

--ölümümün bile sebebi sensin.senin için ölmem(senin için ölürüm bile diyodu zamanında)
ama kalpten gidersem sebebi sensin,yazıklar olsun dedi

bunun gibi birsürü birsürü mesajlar atıyor dünden beri.hiçbirine cevap vermedim.bugun hakkını helal etmedigini mesajda söyleyince sadece 1 tane mesaj attım.aynen şöyle yazdım : sen bana hakkını helal etmesen de ben hakkımı helal ediyorum.bidaha da beni tahatsız etme dedim.

bidaha mesaj yazsam ardı arkası kesilmez çünkü

ona geri dönmek istemiyorum.beraberliğimiz boyunca çok tartışırdık ama bu derece hiç ama hiç ileri gitmezdi.ben çok çok şok oldum bu tarz konuşmalrına.ben ayrılmak istedigimi söyleyince yüzüne,durmadan böyle mesajlar yagdırıyor
tamam terk edilmek çok kötü bişey ama ne bilim beddua falan

ben napıcam ya
hat değiştirsem yine bulup peşimi bırakmaz
etkilenmiyim diyorum kendi kendime ama çok etkiliyo bu mesajları ,sırf beni üzmek için yaptıgına da biliyorum ,yıpranıyorum iyice..o da benim yıpranmamla zevk aldıgı için böyle konusuyor sanırım
önceki kısa ayrılıklarımızda böyle hiç ama hiç beddua etmezdi.....

Son düzenleme:
Bu adam bana bunu bunu yaptı etti ama beni seviyo bundan o kadar eminim ki sözlerine ne denli sinir oluyorum bir bilseniz

Ya hu akıl var mantık var,seven insan sevdiğine bu kadar acı yaralayıcı beddualar eder mi hiç.Etmez değil mi etmez...

Belli canı yanmış ama can yanıklığıyla da beddua edemez gerçekten seven bir insan.

'Bir mümine lanet etmek ,beddua okumak onu öldürmekten farksızdır '

'Yapılan bir bedduanın yerine vardığında haksız yere yapıldığını görünce sahibine döneceğini haber verir'
buyurulmuştur...

Beddua eden kişide zaten insaf olsaydı bu tür bedduları etmezdi.Beddua eden kişi haddini aşmakla beraber günah işlemiş olur...

Bu okuduğun beddualara karşı içinden ' Senin yaptığın bu kötülüğe karşı sabrediyorum,buna karşılık vermiyorum,yaptığının cezası neyse rabbim sana versin,seni Allah a havale ediyorum ' bunları söyle.

evet.
bunca yaşanmışlıgın ardından iyisiylle,kötüsüyle ama böyle beddua etmesi çok üzüyo beni.onun da istedigi bu zaten.kendi terkedilmişliginin acısını benden çıkarmaya çalışıyor.kendinden daha da nefret ettiriyor

Beddua etmek tabi ki hoş bir şey değil, elbette inanmadığın bir beraberliği sürdürmek durumunda değilsin, haketmediğin hiç bir beddua için de üzülme. Hak önemlidir.

Canı çok yanıyor besbelli. Oda artık tamamen birşeylerin bittiğini anlamış, acısından ne dediğini bilmiyor bence. Zamanla alışır, anlar hatasını.

Eğer gerçekten eminsen, yapacak birşey yok. ıstediğini söylesin.
Aslında iletişimi tamamen kesmek en doğrusu ama birazda karşıdakinin duygularını anlamaya çalış. Haksızlığa uğradığını ve sevgisinden ne yaptığını bilmiyordur.

İşte emeline ulaşıyor bu şekilde de...

Beddua etmek zaten insana negatif bir enerji verir.Çevresine kin gütmekten alıkoyamaz kendini.

Şuan sana kin güdüyor.Beddua ediyor.Bu beddulara kaşlılık sana da nefret duygusunu aşılamış oluyor.

Senin ondan nefret etmeni sağlayarak günahına ortak etmeye çalışıyor.Boşver Allah a havale et.O herşeyi gören bilendir.Bunu unutma.

Haksız yere edilen beddualar sahibine geri döner.Hiç kafana takma ,mutsuz olma.

Böyle bir insanı seviyordun işte.Gerçek yüzünü gördün.

Hattını değiştir,hatta birsüre kullanma telefon ulaşamasın sana.Kullansan bile ortak arkadaşlarınız felan varsa onlara verme yeni numaranı.

bu adamdan ala işkenceci olmaz ha oturduğu yerden psikolojik işkence yapıyor maaşallah

bir arkadaşın dediği gibi iti duası kabul olsa gökten kemik yağardı:dilcikar:

ya bırak be güzelim takma...
yarın git yeni bir hat al bak rahatına..
kuyruk acısı gecer de :))))

Masum birinin kalbini kırmak ah almak insana bir gün mutlaka dönüyor.Ama ayrılmak için haklı gerekçelerin varsa hiç önemseme iletişimi kesmenin yoluna bak.

yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.rahatladım az da olsa
ben onu ne aldattım ne de bişi yaptım.anlaşamıyacagımızı düşündüm,gördüm,ne bilim konuşma tarzlarımız,hal ve hareketlerimiz falan hiç uymuyor.ben agır başlı sakin bi kızım.o çok çocuksu konusuyor hareketleri falan nasıl anlatsam burda bilmiyorum ama yaşamak lazım işte.
anlaşamadıgımızı,heemen hergun tartışıyoruz 5 aydır mutlu zamanlarımız çok az dedim.böylelikle ayrıldım yani.bu tür laflar edecegi de aklımın ucundan geçmezdi hiç yanlış tanımısım sanırım.ben senden başkasınaa bakarsam benim gözlerim kör olsun -ki bakmayacagım allah şahit diyo,eger sen başkasına bakarsan,bakana kadar kör olsun gözlerin diyor.bu nasıl bir mantıktır ya

Kimse kimseyle zorla olmak zorunda değil.

Bu arkadaş seni baya baya sahiplenmiş resmen ,ve senin onu terketmeyeceğinden o kadar eminmiş ki şok geçirip işi bedduaya bağlamış.

Büyüyünce o da öğrenir ablası zorla güzellik olmayacağını

ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın ettiği beddualar bunun göstergesi.sen boşa kendini üzme o ettiği beddualar döner dolaşır onu bulur zaten :1hug:

bence ondan gelen bir seyi ne oku nede ciddiye al. zaten haksiz yere ediyor, beduasi kendini bulur merak etme. sen yalan bi iliski yani sevmedigin halde iliski yürütmemek icin bitirdin, dürüst kalmissin.senin moralini bozmak icin yapiyor bunlari sadece.

sizlerin yorumlarını da okuduktan sonra ona şunları yazdım :

sana söyleyecek sözlerim şunlar:bu derece acından ileriye gidip beddua etmen aklımın ucundan geçmezdi sen çok seviyorsan ben senin kadar çok sevmek zorundamıyım.yahu akıl var mantık var,seven insan çogu lafı eder belki birbirine ama sevdigine bukadar acı yaralayıcı beddualar edermi hiç..bir mümine lanet ve beddua okumak onu öldürmekten farksızdır,yapılan bir bedduanın yerine vardıgında haksız yere yapıldıgını görünce sahibine dönülecegi bilinen bişeydir.beddua eden kişide ,sende insaf olsaydı bu tür beddualar etmezdin.haddini aşmakla beraber,günah da işlemiş oluyosun.sabrediyorum ve edicem senin mesajlarına da karşılık vermiyecegim.inanmadıgım bir beraberliği,bu derece ruh hastası bir insanı ömür boyu çekemem.beddualarınla günahına ortak olmayacagım.psikolojik işkenceni de çekemem.Allah her şeyi görüp biliyor o yeter bana.böyle bir insanla seninle nasıl 5 ay bi ilişkiyi sürdürmüşüm ben ya yazık.ben olması gerekeni yaptım,aldatmadım da.anlaşamadık uyuşmadık olmadı en ufak şeylerden tartışma yarattın hep.ve dün ayrıldıgımızdan beri en gercek yüzünü görmüş oldum.en azından ben insan gibi ayrıldım senin gibi küçülüp alçalmadım hakaret etmedim çünkü benim yapımda yoktur bu.ettigin beddua ve lanetlerle kendinden daha da çok nefret ettirdin dünden beri.dünden beri ayrılmakla çok iyi karar verdigimi düşünüyorum konuşmalarınla bunu çok iyi gördüm.iyisiyle kötüsüyle 5 ayımız geçti bu derece lafları hiç haketmedim..bana ömrüm boyunca unutmayacagım lafları ettin kinini kustun ve başardın teşekkürler.hoşça kal .......diye mesaj attım biraz önce

o da şunları yazmış : benim canımı okadar çok yaktınki ben de bu derece ileri konuşmayı istemedim ama buna zorladın beni.birazcık ,gitmek yerine ilişkiyi ayakta tutmak için biraz daha gayret etseydin şimdi böyle olmazdık.sevgin yalanmış.tamam hoşçakal çok insancıldı kesin gülerek ve bi gram aglamadan yazmışsındır o mesajı.neyse yolun açık olsun inş.tartışmalar haricindeki güzellikleri de iyi düşün.5 ayı gün gün saniye saniye düşün.egerki degerim varsa çok iyi düşün,nasıl acı çektigimi anla.hoşçakal ömrümün sonuna kadar tek sevecegim kişi.çok canım yandı çok,sen nefret et nasıl istersen ama sana yakışmadı bu gidiş.ne düşünürsen düşün ama ben seni sevmekten bian bile vazgeçmedim vazgeçmeyecegim de.canın sağolsun ben isterdimki bu kötüler aşılsın benim eşim ol.ama napalım bana gene acıyı çekmek kaldı.ama gitmek yerine kalsaydın bu kadar sarsılmasaydım nekadar düzelecegimi görecektin.o sana göre gerçek yüzünü gördüm dedigin benim en agır yara almış halimdi o yuzden bişi diyemem ama ne düşünürsen düşün seni sonsuza dek seven biri var ve seni ne kadar üzse bile o kötüler,tartışmalar halloucaktı ilk defa buna inanmıştım,tam bu sefeer hayata tutundum derken gitmen çok agır geldi arkandan öyle bi baktımki tahmin bile edemezsin.ben bunu başarmaktansa seninle mutlu olmayı isterdim evet içimi döktüm ama allah gene biliyoki ne kadar sevdigimi.bir tek duam bile tutmayacak tutmasın da.ne anlatsam boş ama sevgim gerçek o ettigim dualar varya bitanesi bile tutmayacak rahat ol sen hepsi bana dönecek hırsıma yenildim..bırak bi ömrü bir saniye kaybetmek varya bana ölümden beter geldii nolursa olsun şunu unutma seni tahmin bile edemeyecegin kadar çok seviyorum ve hep sevicem.hatalarım olmadımı oldu defalarca pişmanmıyım evet seni kaybetmek ölümden betermiş mezara girsem bu kadar koymazdı.ama çok az daha sabır etseydin düzeldigimi görecektin haklısın dayanamadın.ama senden son ricam nolur bi kere olsun çok iyi düşün orda biyerlerde seni sevdigimi bulacaksın.şimdi her zaman yaptıgım gibi hayalinle uyuyorum ben ama ricamı kırma lütfen iyi geceler tatlı rüyalar sana.egerki 5 ayın ve benim biraz hatrım varsa çok iyi düşün olurmu derinlerde biyerlerde görmediklerini göreceksin buna emin ol.ben gözlerimi sevgimle yumuyorum sana hep dedigim giibii melekler gibi uyu inş.burak bir seni sevdi bir seni sevecek iyi geceler.ama son olarak da şunu bil nolursa olsun gene de benim tek gönül eşim sensin

----diye mesajlar attı bu sefer de.ben o lafları söyleyince ters döndü yani.biraz uzun oldu arkadaşlar ama paylaşmak istedim sizlerle.

Son düzenleme:
ne olursa olsun beddua etmemeliydi ilişkinizdeki saygıyı yok etmiş,saygı olmadan da ilişki ayakta duramaz.. ama dediği gibi hırsına yenilmiş belli ki pişman olmuş beddua ettiği için ikinizin adına da üzüldüm aslında canım benimm hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…