selam arkadaşlar
dünden beri çok kötüyüm.5 aylık bi ilişkim vardı.dün bitirdim ayrılmak istedigimi söyledim ve ayrıldım.önceden de kısa ayrılıklarımız olmuştu.onun tavırları hoşuma gitmediginden ötürü,verdigi sözleri dogru düzgün yerine getirmediginden ötürü.
bana çok baglı gerçekten seviyor bundan hiç şüphem yok.dün yüzüne ayrılmak istedigimi söyledim böyle böyle olmuyor,senle yapamıyorum dedim ve ayrıldım.
dünden beri bana mesajlar yagdırıyor..sürekli beddua ve lanet okuyor bana.mesajlar hep şu tarzda ve benim içim acıyo
--senin gözün başkasına bakana kadar kör olsun da görme inşallah
--attıgım her adımda,aldıgım her nefeste ah'ım alevleniyor,bir ömür mutlu olma,gün yüzü görme inşallah,sen anca insanları eskiterek yarı yolda bırakırsın
--rüyalarında kabusum bundan sonra bunu aklından çıkarma diyo.
-uyku tutmasın gözünü kanter içinde uyan inşallah
--karaktersiz...sana insan bile demem
--yüzün hiç gülmesin mutsuz ol bi ömür benim çektigim acıyı allahım sana da iki cihanda nasip etsin tek dilegim bu diyor
--bedduam iki cihanda da sürecek
--hakkımı helal etmiyorum dedi.
--çoktan birini bulmusundur sen diyo((((bunu da sırf beni kızdırmak için dedigini de biliyorum,çünkü öyle bişey yapmayacagımı iyi biliyo)))
--5 ayda 30 dk bile kendime layık görmemişim ben onu sözde.böyle insana ben ne hakkımı helal ederim ne de ah'ımdan dönerim diyo
--ölümümün bile sebebi sensin.senin için ölmem(senin için ölürüm bile diyodu zamanında)
ama kalpten gidersem sebebi sensin,yazıklar olsun dedi
bunun gibi birsürü birsürü mesajlar atıyor dünden beri.hiçbirine cevap vermedim.bugun hakkını helal etmedigini mesajda söyleyince sadece 1 tane mesaj attım.aynen şöyle yazdım : sen bana hakkını helal etmesen de ben hakkımı helal ediyorum.bidaha da beni tahatsız etme dedim.
bidaha mesaj yazsam ardı arkası kesilmez çünkü
ona geri dönmek istemiyorum.beraberliğimiz boyunca çok tartışırdık ama bu derece hiç ama hiç ileri gitmezdi.ben çok çok şok oldum bu tarz konuşmalrına.ben ayrılmak istedigimi söyleyince yüzüne,durmadan böyle mesajlar yagdırıyor
tamam terk edilmek çok kötü bişey ama ne bilim beddua falan
ben napıcam ya
hat değiştirsem yine bulup peşimi bırakmaz
etkilenmiyim diyorum kendi kendime ama çok etkiliyo bu mesajları ,sırf beni üzmek için yaptıgına da biliyorum ,yıpranıyorum iyice..o da benim yıpranmamla zevk aldıgı için böyle konusuyor sanırım
önceki kısa ayrılıklarımızda böyle hiç ama hiç beddua etmezdi.....