kesinlikle ömrümün sonuna kadar unutamayacagım ettigi hakaretleri bunu çok iyi biliyorum ama kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum beni terk etse ben böyle yapar mıydım diye soruyorum kendime.hayır.çok üzerine gitmezdim ve kafasını toparlaması için zaman verirdim ona her şeyi düşünmesi için.ama çok çok farklı bir tepki verdi.önceki ayrıldımızda sevgi sözcükleriyle yaklaştı hep.ama bu sefer anladı sanrıım geri dönmeyecegimi o yuzden agzına geleni söyledi :S
zaman iyi iilaçmış telafisi varmış.ve söylediklerinin acısını çok çekiyomuş öyle söylüyor durmadan kendini ifade ediyor
Sürekli dediğine göre hala görüşüyorsunuz ...
İnşallah yeniden görüşmeye başladığın için pişman olmazsın.
Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye bi söz vardır..
bana çok baglı gerçekten seviyor bundan hiç şüphem yok.
--senin gözün başkasına bakana kadar kör olsun da görme inşallah
--attıgım her adımda,aldıgım her nefeste ah'ım alevleniyor,bir ömür mutlu olma,gün yüzü görme inşallah,sen anca insanları eskiterek yarı yolda bırakırsın
--rüyalarında kabusum bundan sonra bunu aklından çıkarma diyo.
-uyku tutmasın gözünü kanter içinde uyan inşallah
--karaktersiz...sana insan bile demem
--yüzün hiç gülmesin mutsuz ol bi ömür benim çektigim acıyı allahım sana da iki cihanda nasip etsin tek dilegim bu diyor
--bedduam iki cihanda da sürecek
--hakkımı helal etmiyorum dedi.
--çoktan birini bulmusundur sen diyo((((bunu da sırf beni kızdırmak için dedigini de biliyorum,çünkü öyle bişey yapmayacagımı iyi biliyo)))
--5 ayda 30 dk bile kendime layık görmemişim ben onu sözde.böyle insana ben ne hakkımı helal ederim ne de ah'ımdan dönerim diyo
--ölümümün bile sebebi sensin.senin için ölmem(senin için ölürüm bile diyodu zamanında)
ama kalpten gidersem sebebi sensin,yazıklar olsun dedi
bak canım b u tipler hep aynı emin ol...yapar yapar sonra canımın acısıyla saöyledim,yaptım,affet bir daha olmıycak bik bik bik....kesinlikle değişmez ben sana söyliyim...
kendini onun yerine koymuşsun ve ben terk edilsem böyle yaparmıydım demişsin...cevabında hayır olmuş...bak ne güzel mantığını kullanmışsın,demekki akıllı bir kızsın...olayı aslında kafanda bitirmişsin sadece duygusal taraftan bakıp uygulamaya geçemiyorsun...ama emin ol sana böyle beddualar eden birine olan sevgin uzun sürmez...ilk başta üzülürsün özlersin vs ama sonunda geçer gider...eğer mantığın hayır diyorsa kesinlikle devam etme....çünkü mantığın hayır dediği bir ilişki eninde sonunda bitmeye mahkumdur....
5 aylık bi beraberliği silip atmak çok zor geliyo bana.alakası varmı bilmiyorum ama bide ilk çıktıgım, sanrıım o yuzden
öyle sizin için normal olabilir kısa bi süre olabilir ama benim için ilk
aynen öyle.duygusal tarafından bakıp uygulamaya geçemiyorum. :S içimdekileri o kadar iyi anlatmışsınki
itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?