Beddua ediyor sürekli :(

kızlar tek taraflı bakıyorsunuz kanımca...yanı o beddua eden bızden bırı olsaydı genel anlamda ah canım nasıl da yakmıs ıcını falan derdık:))) canım sende kusura bakma ama ben bır bayan olarak bırını cok sevsem ve mantıklı bır acıklaması olmadan benden ayrılsa bende muhtemelen ıcım dekı o yangınla soylerım ıstemeden bunları(( kendını onun yerıne koy azcık

bende terkettim ama olmuyordu ne yapayim üff vican azabi cekyiorum cok aciyorum ona ama imkansiz duygularimla oynadin diyor oysa ki alakasi yok onu sevdim ayrilma sebebim, ayri ülkelerde olmamiz ve yillarca beraber olmamiza ragmen 2 kez bulusabildik...

Ben de birini terkettim. Çok çok üzülmüştü, ağlıyordu falan...
Çok kötü oldum; ama olmayacak bir şeye de devam edemezdim.
Sonraki 1 yıl o kadar kötü bir yıl oldu ki... Bana akla hayale gelmeyecek türde beddualar ediyordu.
Yüzüme söylediği sadece 'Umarım benim çektiğim acının 10.000 katını yaşarsın.' olmuştu.
Dediği gibi oldu ve çok kötü bir aşk acısı yaşadım ben de. senağlama
Belli bir süre sonra başka bir kimlikle msnden konuştum kendisiyle acaba benim hakkında ne düşünüyor diye..
Ve o gün diğer beddualarını öğrenmiş oldum. senağlama
Gerçekten hiç de mutlu olamadım adamakıllı.
Beddualarının etkisi muhakkak vardır diye düşünüyorum. senağlama
Ne de olsa üzen üzülür... Yapacak bir şey yok.

tryamour ayni bedduayi bana da sölemisti! fakat ben suna inaniyorum, eger hakedersen kabul oluyor bu beddualar...senin durumuna da üzüldüm canim ne diyeyim..

ben hic haketmedigimi düsünüyorum. ayrilma sebebimiz zaten onun benim herseyi basima kakmasi, zayif noktalarimi korkularimi kullanmasi, beni aglatip üzmesi idi. bulustugumuzda ise daha da sogudum ondan.. beni ne koruyabiliyor ne de kendini savunabilyior. yürürken misal iki zibidi bana takildi, o ise ic görmemezlikten geldi ama bal gibi gördü. böle biri ile nasil evlenip yuvami korumasini beklerim ki? onunla zar zor bulustum ve o bulusmalari bile basima kakti..güven vermiodu bana...bunu ona söledigimda 2 o zaman benimle neden bulusmaya geldin neden sunu bunu yaptin neden böle böle ettin" diye basa kakmalar sürdü.
ayrildigimizdan beri aylardir birer ikiser mail atar bana. ama ben kapansin bitsin diye yazmyiorum..helallesecekmis benimle güya! msnde konusmaya bile gelmedim onunla. kim bilir ne dümen pesinde ona güvenmyiorum. gelmedigimde ise beddua etti. ama allah halimi biliyor. ne duygulariyla oynadim bi insanin ne de kandirdim. sadece onu tanidikca onunla olmayacagini anladim. sevgisi o kadar büyüktü ki...davranislariyla onu söndürdü. ayrilmamizdan 1 -1.5 sene gibi önceden sönmüstü ama ben yinede sans verdim belki düzelir diye düsündüm..ama olmadi. o ise kendinde kabahat bile görmüyor..ve beddua ediyor. bedduayi kendisine dönecek haksiz yere cünki, allah görüyor herseyi.

Kesinlikle doğru söylüyorsun haksız yere beddua ediliyorsa hiçbir işe yaramaz, kişinin kendine döner.
Ama ben hakettim. (( Hiç iyi davranmadım. Aptalca laflar ettim.
Tabi artık herhangi bir etkisinin kaldığını düşünmüyorum.

ya bende bu sekilde yapanlari anlamakta güclük cekiyorum,sevince iyi de ayrilinca mi kötü oluyor.Bana böyle gelenlere ben hep sunu söylerim ; eger seni gercekten sevdiyse,sevgisi öyle 2 günlük falan sürmez ve senin kötülügünü istemez yani beddua falan etmez.Eger bu ayriliktan vazgecmek istiyorsa,seni kazanmak icin cabalar,seni daha da kaybetmek icin ugrasmaz.Takma bunu bosver,demekki degmeyecek biriymis,karekteri cikmis ortaya

canim. evet aynen...iste bu cok önemli...ne kadar hakedersen o kadari geri dönüyor...
bn saf iyiniyetliydim hep ama o ückagitcinin tekiydi bi türlü güvenemedim ona...ve ona hic bi zaman kötü söz beddua etmedim bile....ona nasil söleyecegim, nasil ayrilirim bunun düsüncesindeydim son zamanlarda..bana yaptiklarindan sonra bile onu üzmeden halletmek istedim..ayrilmakla en dogrusunu yaptim. ama galibe icim temiz ve onu gercekten bi zamanlar sevdigim icin, su an bile vicdan azabi cekiyorum ve onun kötülügünü istemyiorum....ayrilirken bile onun halini düsündüm insallah mutlu olur baska birini bulur da diyorumm...ve bi baktim ki yine onun beddua mailleri gelmis. anliyorum cok sinirli kendine yediremiyor fakat sorunlari konusmaya calistigimda inkar edecegine keske beni bastan beri dinleseydi. canim bunlari artik bi tecrübe olarak degerlendirmek kaldi bize...

evt tulbeyicigim haklisin, böle zamanlarda asil ne oldugu ortaya cikiyor insanin...eger o kadar kötülügünü istiyorsa demek ki hic sevmemis gercekten,,

Son düzenleme:
sizi çok sevseydi bu kadr beddua etmezdi inanmıorm ben. sadece terkedlmenn acısını çıkarıo ben olsam sevdiğim adama beni ne kadar üzse de bunları demezdm demek ki doğru br karar vermişsinz ne kadar da küçük bi insanmş...

hem o varken baskasiyla olmaktan ise, askin bittiginde ayrilmak daha iyi cünki o hayatinizdeyken baskasiyla olursaniz o zaman ihanet etmis olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…