Beddua

:)) Valla merak ettim ben ilk konularını bilmiyorum nasıl okuyabiliyoruz :))

Yalnız herkesin de bu konuyla birlikte mügenin fake olduğunu düşünmesi beni şaşırttı bu konudan bir önceki konuya yazılmadı böyle şeyler dikkatinizi merveokanın fake olması mı çekti açık mı yakaladınız? Benim dikkatimi beş yıldır tanınan ve burda sevilen üye olmasına rağmen tercihen de olsa pro üyelik almaması ve konularının çoğunu bile isteye bdvye açıp ban yemesi çekti. Yani yeni üye değil her konuyu bilerek buraya açıp ban yesin bilemiyorum hanımlar sizin dikkatinizi ne çekti? :)

Ehh yani ne kadar kötü kalplisiniz kadın msjlari Attiya buraya unuttunuz mu ?ben inanıyorum böyle bir psikopat olamaz artık yazmak istememesi ni anlıyorum cadı kazanı burasi

Ben basta inaniyordum. Ne zaman eski es zirlayarak geri donup tokat mevzusu ortaya cikti o zaman biraktim inanmayi. O zaman konularina boyle yazmiyordum cunku Mugeden cok diger uyeler ustune atliyordu. Kokusu cikacak yakında bekliyorum

Ben basta inaniyordum. Ne zaman eski es zirlayarak geri donup tokat mevzusu ortaya cikti o zaman biraktim inanmayi. O zaman konularina boyle yazmiyordum cunku Mugeden cok diger uyeler ustune atliyordu. Kokusu cikacak yakında bekliyorum

evet, onu yazmasının sebebi de bizim "bugün arasa koşarak gidersin" tezimizi çürütmeye çalışmasıydı.. ne tokatı yahu, adam bugün arasa Müge koşarak gider.. hala "her şey rüya olsa" modunda her gün adamı takip ediyor.. üzülüyorum buradaki kızların duygularını iyi sömürüyor, çıkacak elbet ortaya..

Keşke masum bir bebekten olmasaymış bu ama allah bir şekilde işletiyor terazisini burda senın yapmıs oldugun veya kendını kötu hıssetmenı gerektırecek bırsey yok anne ve babanın gunahını sucsuz gunahsız canlar ceker her zaman maalesef senlık bır durum yok ortada gönlünü ferah tut.

Bu bebek nezaman doğacak yahu ?
Mayıstan beri hamile hadi haziran olsun 8-9 aylık bebeği nasıl kürtaj yapıyolar ?

Ah müge ah

Evet güzel bir noktaya değindin

Koca geliyor yalvariyor tokat yiyor, yeni eş mugeyi kiskaniyor, dogacak bebekte mugenin ahı çıkıyor, dünya mugenin etrafında dönüyor, pembe dizi gibi

Bir tek adamın tokat yeme anındaki tepkisizliğine inanasım gelmemişti.
Bir de ne yazayım ne edeyim diye anı anına soran müge dank diye buluşmaya gitti tokat attı geldi ve buluştuk dedi.
Boşandığına ve adamın başkasıyla evlendiğine çocuğu olacağına kadar inanıyorum. Geri kalanı da "ex koca pişman olmadı" denmesin diye kurgulanmış gibi.
Bilemiyorum yinede. Fake isen de son 5 yılın en sabırlı fake üyesi olursun 1-2 ay aralıklarla konu açıp inandırıcılığı artırdın büyük emek.

Merve okan fake mi çıktı?ben onun yüzünden kaç kez ban yedim!

O kadar o çok açık var ki konularında ama kraldan çok kralcilar olduğu için insanlar yazmaya cekiniyordu bence.

Ben ilk adımı atmış oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…