Bu üyeyle ozelden görüşen konuşan tanışan onu tanıyan yani yaşadığı bu şeylere şahit olanlar var mı?
İlk konusundan itibaren anlattığı tüm şeylerin hayal ürünü olduğunu düşünüyorum.
Ben basta inaniyordum. Ne zaman eski es zirlayarak geri donup tokat mevzusu ortaya cikti o zaman biraktim inanmayi. O zaman konularina boyle yazmiyordum cunku Mugeden cok diger uyeler ustune atliyordu. Kokusu cikacak yakında bekliyorumBu üyeyle ozelden görüşen konuşan tanışan onu tanıyan yani yaşadığı bu şeylere şahit olanlar var mı?
İlk konusundan itibaren anlattığı tüm şeylerin hayal ürünü olduğunu düşünüyorum.
Ben basta inaniyordum. Ne zaman eski es zirlayarak geri donup tokat mevzusu ortaya cikti o zaman biraktim inanmayi. O zaman konularina boyle yazmiyordum cunku Mugeden cok diger uyeler ustune atliyordu. Kokusu cikacak yakında bekliyorum
MerveOkanAşk gibi mi?
Çünkü onda bekliyordum yani böyle bir şey olacağını.
Boşu boşuna olmayan şeyler için ban yedim.
Keşke masum bir bebekten olmasaymış bu ama allah bir şekilde işletiyor terazisini burda senın yapmıs oldugun veya kendını kötu hıssetmenı gerektırecek bırsey yok anne ve babanın gunahını sucsuz gunahsız canlar ceker her zaman maalesef senlık bır durum yok ortada gönlünü ferah tut.Çok savaştım kendimle. Konu açmayacaktım.
Uyku tutmuyor ama. İçim içimi yiyor. Çok huzursuzum, mutsuzum.Kimseyle dertleşemiyorum. Kimseye anlatamıyorum.Anlatmak çare değil ama zaten.. Biri bana hayır seninle alakalı değil müge desin istiyorum sanırım.
Bebeklerinde bir sıkıntı varmış. Bir süre bekleyeceklermiş eğer o sıkıntı geçerse sorun yokmuş ama geçmezse almak zorunda kalırlarmış.
Kendimi kötü hissettim. Arayan arkadaş (!) resmen senin ahın tuttu kız müge dedi. Ben ah etmedim dedim ama bilmiyorum. Ettimmi. Salak gibi kendimi suçlar oldum. O böyle düşündü ya..İçim buruk bir yandan.Söz konusu bir can çünkü.Öyle basit değil ki.. Çok canım yandı çok .. ama bunun acısı o bebekten çıksın istemedim hiç. Belki bir şey olmaz.
Olursa şayet..banane dimi? Onlardan banane...
Kendimi suçlamamalıyım. Ne bileyim, buraya yazdım okadar baya söylendik beraber. Hislerimi anlatamıyorum.Ogün karşımda onu öyle bitik üzgün görünce çok rahatladım. Fakat şimdi böyle bir şey için üzüldüğünü düşününce üzülüyorum. Sonra saçmaladığımı farkediyorum. Sonra ahım çıkıyor belkide diyorum bir keyifleniyorum sonra bir pişmanlık yaşıyorum. Nasıl böyle olabilirim diye. Kafam ve duygularım çorba oldu.
İnşallah bebeklerinde bir sıkıntı olmaz ve saglıkla dogar. Boşanınca her şey hemen bitmiyormuş. Ben ondan haber almaya çalışmıyorum artık amao kız resmen bana bunu söyleyebilmek için aradı beni. Bende numarasını görümce açtım. Biliyordum bir şeyler yumurtlayacagını ama açtım. meraktan.
Biliyorum bana kızanlar olacak. Anlam veremeyeceksiniz. Bende çoğu zaman anlam beremiyorum kendime zaten. Bir sabah uyansam ve tüm bunlar ucuz bir hollywood filmi olsa diyorum. Ben sinemada filmi izlerken uyuyakalmış olsam. Sonra izlediklerimi kendi hayatım sansam. Uyandığımda o yanımda olsa, elini tutsam ve bir oh çeksem. Mutlu olduğumuz bir zamanda olsak. Normal olan. Hayatımın normal oldugu zamanları özledim.Çok özledim.
Yaşamak çok yorucu oluyor benim için. Bazen. Eminim herkesin böyle dönemleri var. Ben daha dayanıksızım. Biliyorum hepsi geçecek ama ne bileyim bazen işte böyle oluyorum.
Uzun yazdım okumayın diye. Kk dan tamamen kopacagım günleri iple çekiyorum.
Son konusundaki son 3 sayfayı okursan anlarsın canım.Oha MerveOkanAşk fake mi çıktıyuh nereden anlaşıldı çok geri kalmışım resmen.
Bu bebek nezaman doğacak yahu ?
Mayıstan beri hamile hadi haziran olsun 8-9 aylık bebeği nasıl kürtaj yapıyolar ?
Ah müge ah
Merve okan fake mi çıktı?ben onun yüzünden kaç kez ban yedim!Yalnız herkesin de bu konuyla birlikte mügenin fake olduğunu düşünmesi beni şaşırttı bu konudan bir önceki konuya yazılmadı böyle şeyler dikkatinizi merveokanın fake olması mı çekti açık mı yakaladınız? Benim dikkatimi beş yıldır tanınan ve burda sevilen üye olmasına rağmen tercihen de olsa pro üyelik almaması ve konularının çoğunu bile isteye bdvye açıp ban yemesi çekti. Yani yeni üye değil her konuyu bilerek buraya açıp ban yesin bilemiyorum hanımlar sizin dikkatinizi ne çekti? :)
Evet fake çıktı ben banlıydım konuya yetişemedim son konusuna bak son üç sayfadaymış olanlarMerve okan fake mi çıktı?ben onun yüzünden kaç kez ban yedim!
Amacı da oymuş zaten.Merve okan fake mi çıktı?ben onun yüzünden kaç kez ban yedim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?