Beddua

hiç üzülmedim diyenlere şaşiyorum gercekten.bir bebekten bahsediliyor.kimse annesinin babasinin yaptigi hatalardan dolayi bedel ödemek zorunda degil.dogmamis bir bebek degil yetiskin bir cocukta olsa ayni tepkiyi verecekti cogu insan..el insaf diyorum.merak etmeyin kimsenin bedduasiyla kimsenin bebegine bisey olmaz o bir imtihandir.insanlar nelerle sınanıyor bu hayatta.ayrilmissiniz bitmis gitmis yolunuza bakin.bir hakkiniz kaldiysa birakin kendi vicdani sorgulasin.insanlarin basina gelen olaylardan benim yuzumden mi diye pay cikarmak cok gereksiz bana göre..

Şu telefon numaranı değiştirip ve sosyal medyadan bir süre uzat durursan sanırım mutlu olacaksın.
Ya resmen kendi hayatını bir kenara bırakıp onların hayatını yaşıyorsun.
Allah sonunu hayır etsin valla.

Bazen olacağı varmış olmuş demeli (Allah şifa versin)
Sadomazo olma bu kadar başka işin,derdin bi uğraşın mı yok?

Hep yazdım hepte yazıcam spora başla

Beddua olsa beddua edeninde bi felaket buluyor ben bunu yaşayarak öğrendim

Eski eşe ve eski eşin yeni eşine bu takıntı nedir anlamadım. Her konu aynı nerdeyse.
Bırakın yahu, adamdan kurtulmuşsunuz. Aradan ne kadar süre geçmiş bilmiyorum ama sanki hala onlardan haber almak için çabalar gibisiniz.

Konu sahibinin eski eşinden kopma gibi bir niyeti yok sanırım. Hala bir şekilde irtibat halinde. Kendine yazık ediyor.

Cidden hamile olan biri olarak okudum ve yazdıklarına düşünce tarzına çok sinirlendim. Senin ahın o bebeğe yetmez sen merak etme. Ayrıca eski eşini takıntı yapmışsın. Kimseyle dertleşemiyorum diyorsun ya bence psikolog sana iyi gelir.

Kendinizi suçlamayın,herkes ektiğini biçer..Allah ne isterse o olur..Açıkçası yanlarına kalacağını düşünmüyorum,bu dünyada ya da diğer tarafta elbet hesabı sorulacak..Ancak inşallah imtihanları kendi çocukları olmaz

canım Allah bilir insanlara be verip ne vermeyecegini. sen neden kafana takıyorsun

Kardeşim canını sıkma,bu dünya da hiç kimse ah aldığı için cekmez ..Her başımıza gelen yaptıklarımız için değildir.. Bu olanların da senle alakası yok ha haketmis mi evet etmiş keşke acın hafiflese ama olmaz biliyorum.Allah değerini anlayacak senin gibi güzel kalpli adam gibi adam çıkarır inşallah karşına...

Muge Hatun,bazı haklar vardır sen affetsen Allah affetmez.

Birinin yuvasını yıkmak öyle küçük günahlardan değil,bu dünyada olmasa ahirette çıkar.

Sen beddua etmeseydin de olacaktı bu:

Kul bela görmez hak yazmadıkça
Hak bela vermez kul azmadıkça.

Siz mi karar veriyorsunuz buna. Nasil düşünceler bunlar, belki cok iyi anne baba olacaklar. Bebek dogmasin muge ye anasi babası aci cektirdi. Bu kadar kolay yani.

canın yanmış ah etmişsin bunun onların bebekleriyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum ben.fakat konuların çoğu yanılmıyorsam eski eşinle alakalı hayatından çıkaramamış gibisin.seni ne rahatlıkla arayıp bu şekilde konuşabilirki.artık görmemezlikten gel teli değiştir olmadı yeni sosyal medya hesapları aç he bunları yapmak zorunda mıyım diyebilirsin ama görüyüyorsunki bir şekilde ya onlar sana ulaşıyor ya sen bakmadan durabiliyorsun bu kötülüğü kendine yapmaya devam edersen eski günler çok ararsın.amacım seni yadırgamak kınamak asla değil yanlış anlama beni inanki iyi olman için söylüyorum.

evet seninle alakası var müge, sen öldürür sen diriltirsin öyle de büyük kadınsın.. seninde merveokan gibi çıkacak kokun ama bakalım ne zaman..

bu arada işin aslını-astarını bilmeden bebeğe sallayanlar, büyük vebal hatırlatayım..

Hepimiz insanız bazen sinirlendiğimzde öfkendiğimiz kötü bşeyler cıkıyor agzımızdan.
Ama hayat bu Rabbim biler bahtımızı o yazar.
Allah hayırlısını versin inşallah bebekleri sağlıklı dogar kendinize pay cıkarmayın bu durumdan.
Sizinle ilgili değil tabi alın yazısı diyip geçmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…