Beddua

Bebek sizin duanızla doğmadıkı sizin bedduanızla ölsün..
Sizin bu icinizde yaşadıklarınız bitmeyecek 2 seneye kalmaz akıl sağlığınıza yitirirsiniz destek alın lütfen..
Cunku burda okadar uyariya ragmen hala kaçmıyosunuz anılardan dusuncelerden heleki o arayan kızdan..

Bu da onların imtihanı sizinle bir alakası yok. İmtihan dunyasindayiz. Size yapılanların hesabını zaten verecekler o ayrı...

Ben bunu kaçırdım sanırım. Ne zaman eski eşinizi sefil gördünüz. Bana da anlatın ben de rahatlayayım çünkü çok bilendim kendisine.
Mugenin esi mugeye defalarca mail atti sonra gormeye geldi pisman sefil halde mugede tokati basti yolladi geri[/QUOTE]
teşekkürlerrrr
hangi konusunda yazıyordu bende kaçırmışım

bu arada mügem çocuktan çıkacağını bende sanmıyorum

Eski konuları biliyorum eski kocani neden takip ediyorsun bilmiyorum onun adini dahil aklina getirme boşver kendi hayatına baksinn sende kendine bak. Hep bunlari düşünüp üzülüyorsun yahu

canım sen beddua etmedin
ama ilahi adalet denen birşey var biliyoruz
ve bu sorgulanacak birşey değil
bizlik birşey değil
bizim karısabileceğimiz yorumlayabileceğimiz birşey değil
olay bizi aşmış

Kendıne suc bulmakla haksızlık yapıyrsun... Ilahı adalettır belkı... beddua hak degılse tutmaz zaten . evet bır can ama sende bır cansın annnenın babanın bırtanesısın sende zor zahmet buyudun ve senı cok uzduler annende senı oyle grmeye dyanamamıstır belkı Allah senın degıl de anennenın babanın ıcını sogutuyordur.

Genelde bu gibi seyler en masum olanlardan cikip can yakar.
Bence sen bu duruma cok takilip kendini üzme.
Senin ahın veya degil.
Bunu onlar yasayacakmıs demek.
Belki onlara ders, belki sınav..
Bunu bilemeyiz.

Zaten yanlis bir evlilikti onlarinki.
Yanlis evliligin yanlıs meyvesi

Gözyaslari uzerine kurulu evlilik.

Gözyaslarindan yastigi islanan her mazlumun ahini aliyor mevlam.

Ortadaki sana iyi- kötü haber getiren herkesle ya iletişimin kes yada açıkça onlarla ilgili birşey duymak istemediğini söyle
Senle hiçbir alakası yok, önüne bak herkes kendi basına geleni düşünsün

Hayır senle alakası oldugunu sanmıyorum
zaten onların da bır ceza cektıgını dusunmuyorum, oyleyse burada bır suru bebegı sorunlu olan aıle var onların neyın gunahını cekıyor? Bu tamamen Takdırı ılahı
kımsenın sana boyle davranmasına ızın verme ve sana acımayanlara asla acıma

Alınması için gec olmadi mi bu bebegin? Arkadasiniz yanlış bilgi veriyor olmasin?

ya şu size herşeyi yetiştiren arkadaşlarla görüşmeseniz mi artık?? Size ne neden gelip otu b.ku size yetiştirmeyi görev edindiler??

Müge tatlım bir sarılasım gelsi sana kıyamam.Ahın tutarsa tutsun boşver...Ama senle ilgili değildir.Bu gitse başka bebekleri olur ki zaten.Bu ah tutma değil bile bence.Bu nedir ki..

Canım birde şöyle düşün.
Bebek için belki doğmamak daha iyi olur.
Mutsuz bir ailede , kötü bir anne baba ile ömür geçireceğine doğmamak daha iyi olmaz mı ?
Sen masum bebeğe zarar gelmesin istiyorsun.
Yüreği güzel kardeşim takılma bebek için en hayırlısı ne ise o olsun.
Sen yeterince üzülmüşsün.
Bırak boşver ne halleri var ise görsünler.

Evet ya. Insan aciyi severmi? Mugenin bunyesi aci cekmeye alisti galiba, aci cekmeyince eksiklik hissediyor sanirim.
Ben de iyi şeyler olduğunda çok huzırsuzlanıyorum yine kötü olacak diye.Ki oluyor gerçwkten kısa sürekli iyiliklerim hemen kötüye dönüyor.

Ay yeter artık gerçekten bir düş şu insanların yakasından yaa. Yok nişanlanmış yok evlenmiş, yok rüyasını gördüm kız hamileydi yok çocukları olacakmış ama sorun varmış. Gerçekten artık uydurduğunuzu düşünüyorum. Niye bu insanlar onlardan laf taşıyor size? Ortak arkadaşınız varsa bile bana onlardan haber getirmeyin de. Ayrıca doğmadan da kesin anlaşılmaz o işler yani. Aylardır adamı adım adım takip ediyorsuınuz. Ne var ne yok herşeyden haberin var. Yeter yorumda yapmayın sizden ayrılmış artık hayatlarına bakıyorlar niye beddua ediyorsunuz ki. Artık kendi hayatınıza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…