Bedelini ödüyorum..

Zar duruyor namusun kurtulmuş arkadaşım.
Başından beri okudum tüm yorumları. Önce farklıydı düşüncem ama zarın yerinde olduğunu öğreninceki tavrın beni çok rahatsız etti

Bundan sonra adımlarına ve kararlarına dikkat et..
Her zaman bu kadar şanslı! olamayabilirsin

Ben bi tavır yapmadım.Sadece birazda olsa rahatladım.Ha demek değildir ki bu hiç bişey yapmadım ben suçsuzum. Bunu söylemıyorum ben o yüzden yanlış anlaşılmasın.:)

18 yasındasın ve 5 aylık bı ılıskıde bırlıkdelık cok acele bı karar olmus..
cınsellıg tabıkıde yaşamalısın sana kımse sana bu hakkını kullanma dıyemez ama dogru yerde ve zamanda..olmalı ve bılınclı bı sekılde..
eger yasıycaksan snrasında bu denlı pısmanlık ve olum olmamalı..
bunları dusunerek bı ılıskıye gırmemelısın madem korkun varsa yapmamalısın..

Okumak biraz zaman aldı yazılan herşeyi ama neden bu böyle? Senin için çok önemli olduğunu söylediğin birşey ardından birden önemini yitiriyor. Rahatlıyorsun, önemsemiyorsun. Burda diğer arkadaşların belirtmediği birşey var, belkide zarın esnek olduğundan senin daha önce başka biriyle ilişkiye girdiğini düşündü ve ondan ayrıldı. Sen ne kadar zarım esnek diye kendini avutsanda, ben sevgilin yerinde olsam düşünürdüm, acaba zarı esnek olduğu için bunu kendi için bir avantaja çevirmişmidir diye? bence sevinmek için çok erken. Bundan sonraki ilişkilerinde sevgililerine nasıl inandırcaksın kendini? Yanlış birşeyler yaşadığını söyleyemem, herkes kendi aldığı kararların sonucuna katlanır sonuçta. Ama burda önemli olan vicdanen nasıl rahat olacaksın, bunu ilerde yeni bir sevgilin olursa ona söyleyebilecekmisin? Ayrıca ne sen ne de başkası ilişkiye girdin diye senle evlenmek zorunda değil. Ama gerçekten hiç uygun bulmadın tavrını gelişmeler karşısında.

Ben sana cok onemli birsey soyliyim.
Yakin bir arkadasim ickili iken tecavuze ugradi. Tecavuz eden adam dahi kizin bakire oldugunu bilmiyordu. sonra aradan zaman gecince adamla karsilasmislar. adama neden yaptin diye cikismis bizim kiz. adamin verdigi cevap icler acisi:
onunu actim fena mi oldu.
dikkat et arkadasim kendine.
zarim esnekmis cartmis curtmus. bunlarin hicbir onemi yok., erkek mantigi cogu zaman senin tahmin edebildginden cok daha cirkin bir hal aliyor. sen en saf duygularla onunla birlikte olurken onlar senin onunu actigini bile dusunebiliyorlar.
zarim esnekmis diye rahat rahat oturmak yerine ayaklarini yere daha saglam bas.
hayat bu sonra erkek arkadasin dedigin sahis arkandan cirkin laflar ederse bunu kaldirabilecek misin?..
dikkat et kendine.. sana tek diyecegim budur.

Çok acı cekıyorum.ona aidim ama o yOk.Zaman tanımakLa olcak mı sanki.İyice uzaklaşmasından korkuyorum aramayıp sormayınca..

Ona mı aitsin?? Püff akannehir

Önce bu fikrini değiştir lmaz: yoksa 'X' nasılsa cepte diye seninle hiç ilgilenmez. :umursamaz:

Hatalar yapmışsın arkadaşım,bunun sende farkındasın ztn,umarım bundan sonrasında daha da pişman olacağın şeyler yaşamazsın, ne olursa olsun ölümü düşünme sakın o zmn hiç bir kurtuluşun kalmaz, şu an rahatlamışsın ama ben senin başka problemler yaşadığında tekrar aynı umutsuzlupa kapılacağını düşünüyorum doktora gidip öğrendiklerin seni rahatlatmış ama asıl sorununun düşünmen gerekenin başka bir şey olduğunu bu güzel günlerde af dilemeni ne kdr çok istediğimi belirtmek istedim, Rabbim her zaman yardımcın olsun

Son düzenleme:
buraya yazan kızların feryat figan içinde beraber olduklatını yazdığını görüyorum.Bu sizin kendi kararınız insan kendi kararlarından pişmanlık duymamalı.Yada diyelim ki evlilik vadetti hangi erkeğin sözüne inanılır ki.ıyice tanımadan beraber olmayın.Şu ölüm lafı falan çok gereksiz yapmayın Allah aşkına bi erkek için biri gider bini gelir sen hayatını yaşamaya bak giden gitsin

konu resmen bekaret tartışmasına dönmüş.
herkesin kendi tercihi,kimse kimseyi bu şekilde yargılamamalı.
bakire olan herkes namuslu demek deil,işte burada da görüldüğü üzere arkadaş zarı esnek çıktı die rahatlamış.benim kızdığım nokta bu !
herşey yaşanıyor,sadece bekaretine zarar gelmiyor, ya da zarım esnek çıktı deniyor.
peki sizce sevdiği kişiyle sevdiği için cinsellik yaşamış kişi mi daha namuslu, yoksa benim zarım esnek ya da ben her şeyi yaşarım sadece ilişkiye girmem mantığındaki kişi mi daha namuslu?
bu erkekler ne kadar aptal ya...
namusu iki bacak arasına sokacak kadar...
hadi diyelim ki böyle düşünüyosun,nerden biliyosun o kişinin bişeyler yaşamadığını...
kimsenin namusunu bekaretle yargılamak doğru deil.
ben cinselliğin herkesin kendi tercihi olduğuna inanıyorum ama 18 yaşında 5 aylık ilişikide yaşanmasını da yanlış buluyorum.özellikle de birlikte oldum,ben ona aidim derken zarının esnek olduğunu öğrendikten sonra rahatlamana da güldüm doğrusu.
o zaman sen sadece kendini düşünüyorsun,sevginden değil kendini düşündüğünden onunla birlikte olmak istiyosun.zarın esnek diye bişey yaşamadın oluyor demek..

Evet bi ara şüphelenmişti neden olmadı fılan diye ama hakeret edici hiçbi laf söylemedi bu zamana kadar.Doktora gitmeyi bile önermiştim o zaman.Kabul etmemişti sadece bi şüpheydi sevıyorum seni inanıyorum demişti.Bidaha o konu açılmadı zaten.Ya ben esnek çıktı diye Hiçbişey yapmadım demıyorum.Ailem çok önem verıyo bu konuya.ılerde çok sorun yaşarım.Ama yınede ne olursa olsun bahsederim karşımdaki insana.Yapmadım demem.Yanlış anlamayın.Ben yine sevıyorum ilerde evleniceğim insanın o olmasını isterim.Daha önce böyle bişey yaşamadım.Belki bundan bu kadar darbe yedim suan bu durumdan. bu yüzden benimLe ilgilenmedide olabilir hissetti her zaman bunu ayrılmicağımı.Çok aptalca bişey kabul edıyorum.En sonunda oda ilgisiz olunca.Her seferinde yüzüne vurdum böylesin neden ilgisizsin diye.Ortada aman aman unuttu beni dencek kadar bişey yokken hemde.Engel olamadım.En son ki bunu söylememden sonra tartışma çıktı.Oda davranışlarımdan soğuduğunu biraz zaman vermemi istedi..Şimdilik zaman istedi.bakalım ne olcak.ınş. anlar oda bazı şeyleri. Siz daha iyi bilirsiniz herşeyi tabi yaşınız itibariyle.Ama sadece şu bekaret lafıma takılmayın lütfen. olan oldu geri dönüşü olmuyo ne yazıkki bazı hataların.

ölmeyi düşünmek ne demek
allahın verdiği canı almayı nasıl düşünebilirsin ki
evet dediğin gibi keşke olmasaymış ama olmuş bikere
zaman küresi yok ki geri döndürelim
konuş bu konuyu neler hissettiğini anlat
seni kullanıp attığını aklıma getirmemeye çalışıyorum ama buda bi ihtimal mafoldumben

Zaten benim demek istediğim de tam bu sen bu tarz bi ilişkiye hem ruhen hemde bedenen hazır olmadığından bu kadar stres yapıyosun ; ne gerek var bunları yaşamana tam eğlenecek , hayatı öğrenecek çağdasın bırak canım ya
Ya benmi duygusalım bilmem ama yani anne&baba yeni doğmuş kızlarını fuhuş çetesine satıyo daha ne soytarılıklar oluyo memlekette insanlar düşünemeyeceğimiz kadar kötü artık ve bence senin gibi yaşı küçük arkadaşların beş ayda kimseyi tanıyamayacağını düşünüyorum ben ..Acelen yok hayat zaten çok hızlı ilerliyo okuluna bak artık kafandan uzaklaştır bu tartışmaları

bir şey yaşayacaksanız,yaşadığınız şeyden pişman olmayacaksınız.
bu sizde tabu ise yaşamayacaksınız. sonunda zar esnek çıkmış... bakiresiniz. ama olmayabilirdiniz de... ..
gelecekte soru işaretleri olan ,çevrem bunu normal karşılamaz diyenler bunu yaşamamalı. sadece çevresi bu konuya normal olarak bakan,bunun sonunun hayatın bitimi olmadığıunı düşünenler yaşamalı.... benimle nasılsa evlenecek beraber olabilirim, diye bir erkekle asla olmayın. işi şansa bırakmayın. oluyorsanızda bundan etkilenmeyeceğinizi,sizi terketse bile bakire olmamanızın sizin işin hayat mayat meselesi olmadığı fikrini savunuyorsanız olun. yoksa burada olduğu gibi çok ağlarsınız...

aklını başına topla ve önce kendin ol

şimdi esneğim nasılsa yırtılmadım deme

sen bu kafayla gidersen eninde sonunda

esnekliğinide yitirirsin

bu yaşta bu tür şeyler hayret verici gerçekten

Madem sen problem yapmıyorsun,elin klavyeye dokunurken savunur ya da eleştirirdin..
Rep olayını kafaya takan ben olsam hemen kızartırdım hoşuma gitmeyen yorumlarda herkesi..
Neyse canım işe senin beğenmediğim yorumlarınla başlarım,belli mi olur,ben de yakında beğenmediğim yorumlara eksi rep veririm,affet acemiyim bu konuda..
Bu arada ben sana dönerim zemuszemus

üstüne gitmeee arama fazla kendini küçük düşürürsün.emin ol ki onsuzda hayat dewm edecek sen şmdi üzüleceksin üzülme desekde bişey değişmiycek.ama ilerde bu gunlerini hatırladıkça gülceksin.bunun için mi üzülmüşüm diyeceksin.he rinsan hata yapar artık önemli olan bundan sonra daha sağlam adımlar atman.

onunla beraber olduysan oldun geri dönüşün de yok
sevdiğinle insanla mı yaşadın evet yaşamışsın o zaman pişman olma kimseye kendini bu sebepten ötürü yargılatma.. belden aşağısı kız olupta beyni kadın gibi olanlar çok bu memlekette..
hem ilerde olurda bu çocukla evlenmezsende açık açık anlat derim.. evlenceğin adam seni mi seviyo zarını mı? bi düşünsün
intihar felan bence işte burda bunun vebalini alamazsın

Hayır bişey yaşamadım saymıyorum.Sadece artık olmaz fılan deseydi ben ilerde gercekten bunun yüzünden çok sorun yaşardım.Ailem bunu kabul etmezdi.

oh ne ala zar duruyor diye bakireyim der gezersiniz.önemli olan insann ruhunun bakire olmasıdır.yani hayat ve ya evlilik ,cinsellik vs.. zardan ibaretdeğil.ama senin korkun ilerisiydi..evleneceğinde ne yapacağındı.bana kalaırsa karşındakine karşı dürüst olman ama senn yaşadığın çevre ve şartlar buna elverişli değilse esnek olduğu için şanslısın....eğer herşeyi zarla ölçüt koşmasalar daha sağlam evlilikler ve ikili ilişkilerd egüven olurdu!klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…