- Konu Sahibi Karamsar18
-
hayır onu demek istemedim.demek istedigim şu;modernlik bana göre bunla kıyaslanmaz.eger böyle seylere anlayıslı olmayınca modern olunmuyorsa ben modern degilim..işte bunu demek istedim.ben bunu modern karsılarsam kendimi edebimden uzak görürüm..kimseye edepsiz dedigim yok.
Çok acı cekıyorum.ona aidim ama o yOk.Zaman tanımakLa olcak mı sanki.İyice uzaklaşmasından korkuyorum aramayıp sormayınca..
böyle seyleri doğal karsılayıp modern olacagıma,edebimle ve dogrularımla cahil olurum daha iyi...Allah harama el dokundurmasın
Zaten benim demek istediğim de tam bu sen bu tarz bi ilişkiye hem ruhen hemde bedenen hazır olmadığından bu kadar stres yapıyosun ; ne gerek var bunları yaşamana tam eğlenecek , hayatı öğrenecek çağdasın bırak canım yaEvet bi ara şüphelenmişti neden olmadı fılan diye ama hakeret edici hiçbi laf söylemedi bu zamana kadar.Doktora gitmeyi bile önermiştim o zaman.Kabul etmemişti sadece bi şüpheydi sevıyorum seni inanıyorum demişti.Bidaha o konu açılmadı zaten.Ya ben esnek çıktı diye Hiçbişey yapmadım demıyorum.Ailem çok önem verıyo bu konuya.İlerde çok sorun yaşarım.Ama yınede ne olursa olsun bahsederim karşımdaki insana.Yapmadım demem.Yanlış anlamayın.Ben yine sevıyorum ilerde evleniceğim insanın o olmasını isterim.Daha önce böyle bişey yaşamadım.Belki bundan bu kadar darbe yedim suan bu durumdan. bu yüzden benimLe ilgilenmedide olabilir hissetti her zaman bunu ayrılmicağımı.Çok aptalca bişey kabul edıyorum.En sonunda oda ilgisiz olunca.Her seferinde yüzüne vurdum böylesin neden ilgisizsin diye.Ortada aman aman unuttu beni dencek kadar bişey yokken hemde.Engel olamadım.En son ki bunu söylememden sonra tartışma çıktı.Oda davranışlarımdan soğuduğunu biraz zaman vermemi istedi..Şimdilik zaman istedi.bakalım ne olcak.İnş. anlar oda bazı şeyleri. Siz daha iyi bilirsiniz herşeyi tabi yaşınız itibariyle.Ama sadece şu bekaret lafıma takılmayın lütfen. olan oldu geri dönüşü olmuyo ne yazıkki bazı hataların.
hayda konu dışı ama merak işte ne yaparsınız yer zaman dinlemiyo:lepi:
rep olayına niye bu kadar takılıyorsunuz ki
o repler verilirken "bu konuda size katılıyorum -katılmıyorum .. şu sebepten yazmıyo mu"
olayın akışı o niye bozuluyosunuz ki şakkıdı
Hayır bişey yaşamadım saymıyorum.Sadece artık olmaz fılan deseydi ben ilerde gercekten bunun yüzünden çok sorun yaşardım.Ailem bunu kabul etmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?