kızlar bedenen aldatılmak mı yoksa manen aldatılmak mı daha kötü
manen aldatılmak da en az bedenen aldatılmak kadar kötü o kadınla
herşeyi paylaşıyorsa size söylemediği sevinçlerini üzüntülerini dertlerini
onunla paylaşıyorsa sizin yanınızda iken ağzını bıçak açmayıp ama onun
yanında bülbül gibi şakıyorsa bu manen aldatma değil midir
ben de boyle dusunuyorum cok dogru soylemissin be bacimikisi de kötü tabiki ama bana nedense bedenen aldatılmak daha içler acısı geliyor.
aşk, önüne geçilemez bir duygudur.
evlisiniz, uzun yıllar geçmiş artık bazı şeyler monotonlaşmış diyelim.
karı-koca arasındaki ilişki artık alışkanlığa dönüşmüşse ve bir taraf ben başkasına aşık oldum diye eşinin karşısına gelirse; tamam çok feci bir durum ama
napalım aramızdaki aşk bitmiş, adam açıksözlülükle gelmiş, sen yoluma ben yoluma derim.
üzülürüm belki kahrolurum ama ayrılırım.:1no2:
ama bana gelip de derse ki; ya ben seni seviyorum ama şeytana uydum başka biriyle birlikte oldum
bu beni daha çok yaralar.
çünkü benim nefsim kocama aşıkken başkasına çalışmaz.
çünkü benim midem, başkasının yatağından çıkıp gelen ve seni seviyorum ama şeytana uydum diyen birini kaldıramaz.
ben böyle düşünüyorum..
aynen katılıyorum hayatının hatasını yapmış birine daha fazla katlanmam...:dilcikar:zaten manen dediğimiz şekilde sevincini duygularını o kişiyle paylaşan adam bedeninide paylaşır çok kolaylıkla tabiki ikisinide kaldıramam asla savaşmam Allah büyük konuşturmasın gene ama aldatmanın, yalanın telafisi olamaz benim nezdimde bir yapan bir daha yapar düşüncesindeyim. hayatının hatasını kendi yapıyor ben neden yoluna koymaya çalışayım. onun günahını neden ben kendimi yiyerek bir ömür çekeyim ki derim o beni kaybettiğine üzülsün derim veeeeeÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı
tavukmu yumurtadan,yoksa yumurtamı tavuktan......fisfisfis
buna nasıl cevap veremiyorsam,bedenen yada manende olsa aldatma aldatmadır sonuçta...şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?