bedenen aldatılmak mı yoksa manen aldatılmak mı

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
358
Diğer
kızlar bedenen aldatılmak mı yoksa manen aldatılmak mı daha kötü
manen aldatılmak da en az bedenen aldatılmak kadar kötü o kadınla
herşeyi paylaşıyorsa size söylemediği sevinçlerini üzüntülerini dertlerini
onunla paylaşıyorsa sizin yanınızda iken ağzını bıçak açmayıp ama onun
yanında bülbül gibi şakıyorsa bu manen aldatma değil midir

İki şık da benim için aynı be arkadaşım..:delphin:

bence farkı yok.
bırınde bedenını paylasmıs bırınde duygularını..
ıkısı de kıymetlıdır..

ikisi de kötü tabiki ama bana nedense bedenen aldatılmak daha içler acısı geliyor.

aşk, önüne geçilemez bir duygudur.
evlisiniz, uzun yıllar geçmiş artık bazı şeyler monotonlaşmış diyelim.
karı-koca arasındaki ilişki artık alışkanlığa dönüşmüşse ve bir taraf ben başkasına aşık oldum diye eşinin karşısına gelirse; tamam çok feci bir durum ama
napalım aramızdaki aşk bitmiş, adam açıksözlülükle gelmiş, sen yoluma ben yoluma derim.
üzülürüm belki kahrolurum ama ayrılırım.:1no2:

ama bana gelip de derse ki; ya ben seni seviyorum ama şeytana uydum başka biriyle birlikte oldum
bu beni daha çok yaralar.
çünkü benim nefsim kocama aşıkken başkasına çalışmaz.
çünkü benim midem, başkasının yatağından çıkıp gelen ve seni seviyorum ama şeytana uydum diyen birini kaldıramaz.:kızgın:

ben böyle düşünüyorum..:delphin:

kızlar bedenen aldatılmak mı yoksa manen aldatılmak mı daha kötü
manen aldatılmak da en az bedenen aldatılmak kadar kötü o kadınla
herşeyi paylaşıyorsa size söylemediği sevinçlerini üzüntülerini dertlerini
onunla paylaşıyorsa sizin yanınızda iken ağzını bıçak açmayıp ama onun
yanında bülbül gibi şakıyorsa bu manen aldatma değil midir

manen aldatılmakta kötü,bedenen aldatılmakta kötü.ayırt edemedim bir an.evet onun yanındayken bülbül gibi şakıyorsa bu manen aldatmadır.düşünüyorum ikisini de ayırt edemem ya aldatma sonuçta.üçüncü biri var sonuçta.benden başka biri..yasakkelime

ikisi de kötü tabiki ama bana nedense bedenen aldatılmak daha içler acısı geliyor.

aşk, önüne geçilemez bir duygudur.
evlisiniz, uzun yıllar geçmiş artık bazı şeyler monotonlaşmış diyelim.
karı-koca arasındaki ilişki artık alışkanlığa dönüşmüşse ve bir taraf ben başkasına aşık oldum diye eşinin karşısına gelirse; tamam çok feci bir durum ama
napalım aramızdaki aşk bitmiş, adam açıksözlülükle gelmiş, sen yoluma ben yoluma derim.
üzülürüm belki kahrolurum ama ayrılırım.:1no2:

ama bana gelip de derse ki; ya ben seni seviyorum ama şeytana uydum başka biriyle birlikte oldum
bu beni daha çok yaralar.
çünkü benim nefsim kocama aşıkken başkasına çalışmaz.
çünkü benim midem, başkasının yatağından çıkıp gelen ve seni seviyorum ama şeytana uydum diyen birini kaldıramaz.:kızgın:

ben böyle düşünüyorum..:delphin:
ben de boyle dusunuyorum cok dogru soylemissin be bacim

Al birini ,vur ötekine...:1closedeyes:
İkisi de çok acı,yürek burkacak durumlar,ama bedenen aldatmak çok mide bulandırıcı bence.
:mymeka:

İkiside çok kötü sonuçta sadakatsizlik var. Saygısızlık var. Manen aldatılmak insana çok acı verir
bence çünkü kalbini açmıştır karşı tarafa ancak bedenen aldatılınca da insan kendini bir o kadar
kötü hissederbedenini paylaşıyor. Ne bileyim her ikiside kabul edilir değil.
Bu durumda neresinden bakarsam bakayım tek ortak yön var benim için ;
aldatma ilişkinin sonu olarak geliyor karşıma.

manen aldatmanın gerisi de bedenen aldatmak olarak gelir bence,ama yinede, manen bişi olduysa aradada bi aşk yoksa sadece bi paylaşım varsa, önce kendime çeki düzen vermeye çalışırım, kötü giden bir şeyler olduğunu ve bunda benimde payımın olabileceğini düşünebilirim şöyleki kocamla konuşamamakta, onun bana dertlerini açamamasında benim hatam varsa düzeltmeye çalışırım,ama bedenen aldattıysa bi daha onu içim almaz,bedenen aldatmak son noktadır diye düşünüyorum.

tavukmu yumurtadan,yoksa yumurtamı tavuktan......fisfisfis

buna nasıl cevap veremiyorsam,bedenen yada manende olsa aldatma aldatmadır sonuçta...şutarafagitti

Son düzenleme:
zaten manen dediğimiz şekilde sevincini duygularını o kişiyle paylaşan adam bedeninide paylaşır çok kolaylıkla tabiki ikisinide kaldıramam asla savaşmam Allah büyük konuşturmasın gene ama aldatmanın, yalanın telafisi olamaz benim nezdimde bir yapan bir daha yapar düşüncesindeyim. hayatının hatasını kendi yapıyor ben neden yoluna koymaya çalışayım. onun günahını neden ben kendimi yiyerek bir ömür çekeyim ki derim o beni kaybettiğine üzülsün derim veeeeeÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı

zaten manen dediğimiz şekilde sevincini duygularını o kişiyle paylaşan adam bedeninide paylaşır çok kolaylıkla tabiki ikisinide kaldıramam asla savaşmam Allah büyük konuşturmasın gene ama aldatmanın, yalanın telafisi olamaz benim nezdimde bir yapan bir daha yapar düşüncesindeyim. hayatının hatasını kendi yapıyor ben neden yoluna koymaya çalışayım. onun günahını neden ben kendimi yiyerek bir ömür çekeyim ki derim o beni kaybettiğine üzülsün derim veeeeeÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı
aynen katılıyorum hayatının hatasını yapmış birine daha fazla katlanmam...:dilcikar:

İkisindede sonuç aynı olur, ancak hangisi canımı daha çok acıtır dersen manen aldatılmak..
Çünkü sizi cinsel anlamda aldatan bir adamı terketseniz perişan olur sizi seviyordur, ancak manen aldatmada sizin onu terketmeniz onu üzmez çünkü birisine aşıktır, gözü ve aklı sürekli ondadır.
Ben açıkcası en çok bundan korkarım, insanın pek elinde olmadan birisine aşık olmasından.

tavukmu yumurtadan,yoksa yumurtamı tavuktan......fisfisfis

buna nasıl cevap veremiyorsam,bedenen yada manende olsa aldatma aldatmadır sonuçta...şutarafagitti

:roflol:yine cevabı tavuğa bağladın canım benimŞeniz

yaa ben bedenen diycem
her iki şekildede aldatılmak istemem ama düşüncelerine mani olamamki
aklından ne geçiyor nerden bileyim
ama aklından geçeni hayata geçirirse işte o koyar bana:1no2:
allah korusun
yok yok kocacımın aklında ben varım maneviyatındada ben varım
beni benimle aldatabilir ancaksüprizzzzz

Back
X