öncelikle size ne beğenilmediğinizi hissettirdi. eger begenmeseydi tekrar görüşmek istermiydi?internetten 6 ay once tanistigim bir adamla is dolayisiyla buraya geldiginde bir cay icelim birbirimizi canli gorrlim dedik.Sanirim beni begenmedi oyle hissettim ve ayrildim ama haksizlikmi ettim adama psikolojik sorunlarmi yasiyorum bu anlamda lutfen yardimci olun fikirlerinize ihtiyacim var....O hala gorusmek istedigini soyluyor
inanin bilmiyorum kafam cok karisikAdamın rahat iltifat edişlerine alışmış olmalısınız..
Yüz yüze buluştuğunuzda çok iltifat etmemesini,yanlış yorumlamış olabilirsiniz..
Telefondan yazışırken,konuşurken vs insan duygularını ve düşüncelerini daha rahat ve kasılmadan ifade edebiliyor..
Diyelim hoşlanmadı, neden 2.kez görüşmek istesin sizinle.. ?
Yazamaz engelledim her yerden :) haklisiniz evetAbartılacak bir durum yok.. sizin de dediğiniz gibi resim kamera görüntüsü ile canlı olan farklı oluyor ... İnternette görüştügünüz birisi için kendinizi bu kadar harap etmeye değmez... Belki beğenmedi belki de çekindi iltifat etmeye.. kendinizi geri çekin ustelemeyn beğenmişse zaten yazar size..
evet olabilir cunku o gun kendimi hic begenmemistimkendi kendine takıntı yapmışsın..
Ben olsam oyle dusunurdum kesinlikle cunku beni begenmedigini hissettim deyip adami engelledim sildim :)Bence bu yaptıklarından sonra o da senin onu beğenmedini düşünmüştür.
O kadar kotuyum ki dagildim resmen insanllah bir an once toparlarim
Evet banada saglikli bir davranis gibi gelmedi yaptigim sey:)yaptiniz saglik bir davranis degil yasinizda 31 mis. Bana biraz özgüvensiz geldigiz yoksa böyle abartili bir sekilde tepki vermeniz hic normal degil.
herkesle yakalayamiyorsun o elektrigi ama zor oluyor :)gulme komsuna gelir basina6 ay boyunca hiç görmemişsin neyi sevdin de şimdi dağılıyosun anlamadım
neyse üzülme bulursun internetten bi tane daha
üzgünüm ama yüzünü hiç görmediğin, görünce beğendiğin , ama saçma sapan triplerle engellediğin birini anlatman gerçekten komikherkesle yakalayamiyorsun o elektrigi ama zor oluyor :)gulme komsuna gelir basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?