Begenilmedim :(

Nazo2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
19
2
1
39
internetten 6 ay once tanistigim bir adamla is dolayisiyla buraya geldiginde bir cay icelim birbirimizi canli gorrlim dedik.Sanirim beni begenmedi oyle hissettim ve ayrildim ama haksizlikmi ettim adama psikolojik sorunlarmi yasiyorum bu anlamda lutfen yardimci olun fikirlerinize ihtiyacim var....O hala gorusmek istedigini soyluyor

öncelikle size ne beğenilmediğinizi hissettirdi. eger begenmeseydi tekrar görüşmek istermiydi?
asıl soru siz ne hissettiniz karsılaştiginizda

Ben begendim tabi resimler ve goruntulu konusmadan canli hali insanin illaki farkli oluyor.Ama ne biliyim oyle hissettim iltifat etmedi belki ondandir normalde cok iltifat ederdi resimlerime vs...kafam karirisik sildim herseyden engelledim nosunu fln

Yani belki kirmamak icin goruselim dedi begenmedigini dusunmeyim diye of ya nasil cikmaza soktum kendimi cay ictigimiz gunun aksami bitti dedim niye dedi beni begenm3digini hissettim dedim bir suru sacmaladimmmmmm yaaaaaaa

Öyle hissettiysen öyledir arkadaşım

Abartılacak bir durum yok.. sizin de dediğiniz gibi resim kamera görüntüsü ile canlı olan farklı oluyor ... İnternette görüştügünüz birisi için kendinizi bu kadar harap etmeye değmez... Belki beğenmedi belki de çekindi iltifat etmeye.. kendinizi geri çekin ustelemeyn beğenmişse zaten yazar size..

Adamın rahat iltifat edişlerine alışmış olmalısınız..
Yüz yüze buluştuğunuzda çok iltifat etmemesini,yanlış yorumlamış olabilirsiniz..
Telefondan yazışırken,konuşurken vs insan duygularını ve düşüncelerini daha rahat ve kasılmadan ifade edebiliyor..
Diyelim hoşlanmadı, neden 2.kez görüşmek istesin sizinle.. ?

inanin bilmiyorum kafam cok karisik

Yazamaz engelledim her yerden :) haklisiniz evet

yaptiniz saglik bir davranis degil yasinizda 31 mis. Bana biraz özgüvensiz geldigiz yoksa böyle abartili bir sekilde tepki vermeniz hic normal degil.

herkesle yakalayamiyorsun o elektrigi ama zor oluyor :)gulme komsuna gelir basina
üzgünüm ama yüzünü hiç görmediğin, görünce beğendiğin , ama saçma sapan triplerle engellediğin birini anlatman gerçekten komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…