Begenilmemek

hımm söylediklerinden şu anlaşılıyor:sen kendine güveniyordun eskiden ancak reddedildin ve özgüvenin sarsıldı...hatan kendine verdiğin değerin erkek ilgisiyle doğru orantılı olması gibi geldi bana...karşı cinsin fikirlerini sakın umursama,hepsi kendini bi kıvanç bi kenan gördüğü için hiçbi kızı beğenmez hatta hakareti hak görürler kendilerinde...sen bu süreçte kendini geliştir,hobi edin,sinemaya git,kitap oku...diksiyon konusunda netten bile yardım alabilirsin,ama söylediğin şey diksiyon bozukluğu değil de heyecandan takılma ... gibi ve bu bazen karşıdaki insana sempatik bile gelebilir...nasılsan öyle davran ,sert misin,gıcık mısın ,sevimli misin,saçma sapan hareketler yapmayı mı seviyorsun,yap...sakın kim ne der beni beğenmezler mi diye düşünme...

Bol bol kitap okumalisin.

Senin için bu yaşlarda gezip tozmak değil Okumak gerekir ideallerin olmalı bir baltaya sap olmaya çalış öncelikle

19 yaşındayım ismini vermedigim futbolculara kadar flortlerim oldu ama bos is canim. Bu yasta derslerine odaklanman lazim oturur saatlerce deli gibi ders calisirim hep. Bu yasta egleneceksin gezip tozacaksin tabi ama ailen sorun ediyorsa gece olmak zorunda degil. Makyaj giyim istemek insanin ruh haline bagli seyler. Modum dusukse o gun konturume kadar yapsam da kendimi cirkin gorurum. En yakisan seylerimi giysem emanetmis gibi gorurum kendimi. Senin modunu yukseltmen lazim. Hedefler koy kendine ve gelecege yatirim yap.Bizim yasimizdaki erkeklerin cogu ciddi dusunmuyor kendini harcatma kimseye baglanma da. Eglenmene bak aşık olursan mahfedersin kendini. Gencsin bir daha eline gecmeyecek bu gunler bilerek yasa

Kendini her yonden gelistirtirmeye calis.guzelligine bakimina dikkat et. Biraz ozguven kazanirsin. Yetmez diyorsan psikologdan yardim al. Valla cok zor seyler degil. Yaparsin yaparsin merak etme

+1

Sevgili bulmayi hedeflemek yerine kendinizde begenmediginz seylere odaklansaniz diksiyonunuz veya baska bir sey

Sana verilen tavsiyelerin yarısını bile yapmadan sevgili bulanlar var. Bu büyük oranda dış görünüşle alakalı. Belki ilerde güzelleşirsin. 19 yaş üzülmek için erken bi yaş.

Bence sen abartiyosun biraz psikolojin bozulmus yardim alsan iyi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…