Sevgilim.olmuyor ki ayrilayimNeresinden tutulacak o kadar dert?
Her eksiğinizi de biliyorsunuz aslında ama bunun için hiç mi çabanız olmadı ?
Misal,kitap sürekli okurum ama hiç faydasını görmedim mi diyorsunuz?
Hiç işiniz olmadı mı yoksa kitaplarla.
Ayrıca niye şimdi depresyon hali?Ne oldu bu kadar her şeyi berbat eden
Sakın sevgilimden ayrıldım da bu hale geldim demeyin..
19Yaşınız kaç? Puff bende ayniyim yaa etrafimda zaten genç yok da olsada dediğin gibi beğendiğim beni istemez
Ben de kaç aydır ay 3 kilo fazlam var diye hayıflanıp duruyordum.Aylardan sonra dank etti,ben o kiloyu vermek için hiçbir şey yapmıyorum ki anca şikayet ediyorum ve kendi görüntümden memnun değilim.Sevgilim.olmuyor ki ayrilayim
Geçen gün bir konu vardı ya, 16 yaşında uzun süreli ilişkisi olan :) Yeni nesil hızlı, sevgililik yaşı düşmüş, ayak uydurmamız lazım dönemin normali bu demek :)19 yaşındasın, ne ara eskiden bakımlıydın da şimdi bakımsız oldun, bir sürü ilişki yaşadın eskittin de yalnız kaldın? Çok çabuk tüketiyorsunuz her şeyi çoook...
Okul ne durumda okul? Okuyor musun, hazırlanıyor musun? Geleceğine yatırım için ne yapıyorsun şu an? Bırak süslenip püslenmeyi, gece çıkmayı, sevgiliyi falan. Bu yaşta geleceğini inşa ettin ettin, edemezsen öküzün biriyle evlenir ömür boyu onu çekersin ayakların üstünde duramadığın için.
Ya kalp kirmak istemiyorumda sizin hic o yasta iliskiniz olmadimi 16 demiyorum 19 -20 hic mi yani abartmayin lutfenGeçen gün bir konu vardı ya, 16 yaşında uzun süreli ilişkisi olan :) Yeni nesil hızlı, sevgililik yaşı düşmüş, ayak uydurmamız lazım dönemin normali bu demek :)
:) alınma ya, ben özellikle 16 yaşında olanı örnekledim. Yaşın gerçekten bunalıma girmek için, kendini bırakman için çok genç. Seninle yaşıt olan erkeklerin aklı 5 karış havada, biliyorsun erkekler daha geç olgunlaşır, kıymet bilmeye de sonradan başlarlar fark edilmemeyi kendi eksikliğin olarak görme, onların şuan ilgi alanları farklıYa kalp kirmak istemiyorumda sizin hic o yasta iliskiniz olmadimi 16 demiyorum 19 -20 hic mi yani abartmayin lutfen
Geçen gün bir konu vardı ya, 16 yaşında uzun süreli ilişkisi olan :) Yeni nesil hızlı, sevgililik yaşı düşmüş, ayak uydurmamız lazım dönemin normali bu demek :)
Ya kalp kirmak istemiyorumda sizin hic o yasta iliskiniz olmadimi 16 demiyorum 19 -20 hic mi yani abartmayin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?