Beğenmedi mi acaba beni :(

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Bugün arkadaş aracılığı ile biriyle görüştüm. Sabah beni aradı çocuk bugün musait misin görüşebilir miyiz dedi bende ogleden sonra olabilir dedim. Neyse görüştük sohbet falan güzel geçti. 2 saat oturduk sonra ara ara için müşteriler arıyordu. Biraz tedirginlik vardı ama anlamadım. Ilk başta meğer çalışıyormus bugunde yoğunmus ben.ogleden.sonra.deyince bişey diyememis işi gücü bırakıp gelmiş , kalksak. Sorun olur mu dedi bende keşke en baştan söyleseydin başka zaman görüşürduk mani oldum sana.kendimi kötü hissettim dedim. Neyse kalktık sonunda birdahaki sefere artık söylerim dedi güldü. Görüşürüz olur mu dedi olur dedim. Ama akşam en azından mesaj atar diye bekledim ama hiç ne aradı ne de mesaj attı sizce bu normal mi acaba beni beğenmedimi :((

Bence çok normal. Bu gençliğin günaydın, tünaydın, iyi geceler mesajlarını zaten anlamıyorum.

Yok öyle bişey beklediğim yok zaten, bugün daha görüştük zaten. Sadece en azından bugüne ilgili bir mesaj atma kendimi sanki daha iyi hissedicektim

bence de normal zaten işi çok yoğun anladığım kadarıyla birkaç gün içinde dönüş yapmazsa o zaman anormal olur merak etme bekle

Standart türk erkeğinin bu kadar saat içinde mutlaka yavşaması lazımdı.
Var bişi ama anlamadım.
Ya içi geçik.
Ya çok yoğun.
Ya da beenmedi.
Diğer bi ihtimal: oruç çarptıysa sızıp kalmıştır.
oruç değildi bugün. 39 yaşında acaba yaşının verdiği bişey mi

Haaa.
Taam anlaşıldı mesele.
İçi geçik.
35in üstü evlenmemiş erkeklerde romantizm ve ilgi kıtlığı olur genelde.
Beğenmediği anlamına gelmiyo.
Ama biraz ruhsuz olmasına kendinizi alıştırın şayet ciddiye dönerse olay.

Bugün arkadaş aracılığı ile biriyle görüştüm. Sabah beni aradı çocuk bugün musait misin görüşebilir miyiz dedi bende ogleden sonra olabilir dedim. Neyse görüştük sohbet falan güzel geçti. 2 saat oturduk sonra ara ara için müşteriler arıyordu. Biraz tedirginlik vardı ama anlamadım. Ilk başta meğer çalışıyormus bugunde yoğunmus ben.ogleden.sonra.deyince bişey diyememis işi gücü bırakıp gelmiş , kalksak. Sorun olur mu dedi bende keşke en baştan söyleseydin başka zaman görüşürduk mani oldum sana.kendimi kötü hissettim dedim. Neyse kalktık sonunda birdahaki sefere artık söylerim dedi güldü. Görüşürüz olur mu dedi olur dedim. Ama akşam en azından mesaj atar diye bekledim ama hiç ne aradı ne de mesaj attı sizce bu normal mi acaba beni beğenmedimi :KK43:(
normal bence de
bana da sevgilimle ilgili 2 gün içinde mesaj attı attı atmadı ilgilenmiyor demektir demişlerdi
ama gayet bir hafta sonra atmıştı
meğer aceleye getirip kaçırtmamaya çalışıyormuş beni sadece
arkadaş mıyız sevgili miyiz anlamamıştım da başlarda

Normal.
Müsait olamayabilir, aynı akşam mesaj atarak sıkboğaz ediyormuş gibi görünmek istemeyebilir, kız buldu hemen atladı imajı çizmemek için bekliyordur, iş yerinde problem yaşamıştır buluşma yüzünden ve morali bozuktur yalnız düşünmek istemiştir vb.

Belki de beğenmemiştir yani ne olacak ki?
Gerçi çocuk "Görüşürüz olur mu?" da demiş, beğenmiştir cool takılıyordur.

Hayırlısı.

normal bence de
bana da sevgilimle ilgili 2 gün içinde mesaj attı attı atmadı ilgilenmiyor demektir demişlerdi
ama gayet bir hafta sonra atmıştı
meğer aceleye getirip kaçırtmamaya çalışıyormuş beni sadece
arkadaş mıyız sevgili miyiz anlamamıştım da başlarda

İyi sevindim biraz içim rahatladı umarım oda öyle düşündüğü için aramamistir:)

Ne yazabilir mesela ? Seni özledim yazamaz.Bugün için teşekkürler dese olmaz.Ee seni beğendim devam edelim denmez.:confused: İyi geceler demesi anlamsız olur.Valla aklıma ne yazabileceği gelmedi.

Diyeceğini ayrılırken demiş zaten.Bir dahaki sefere...Görüşürüz olur mu...Bunlar olumlu işte.

Ne yazabilir mesela ? Seni özledim yazamaz.Bugün için teşekkürler dese olmaz.Ee seni beğendim devam edelim denmez.:confused: İyi geceler demesi anlamsız olur.Valla aklıma ne yazabileceği gelmedi.

Diyeceğini ayrılırken demiş zaten.Bir dahaki sefere...Görüşürüz olur mu...Bunlar olumlu işte.

Ahahah çok haklısın. Biraz aceleci davranıyorum sanırım:)

Siz kaç yaşındasınız? sanki yaşınız o kişiden daha genç gibi. bir iki gün bekleyin olmadı görüşme hakkındaki fikirlerini sorar silersin abartıp üzülmene değmez

39 yaşında işi gücü olan insan için bana normal geldi, 7-24 mesajlaşmayı genellikle gençler yapıyor, hele de ilk defa tanıştığınız biriyle. Ki genç olup da yoğun çalışanlar da sürekli online yaşamıyor, iş güç temizlik kafa dinleme :)
Bence bir hafta süre verin

Back
X