Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
Kızlar sözlük tarzı bir platformda bir adamla tanıştım bikaç gün önce. Güzel sohbet ettik düşüncelerinden etkilendim. Enerjimiz tuttu. Olgun ve kafa dengi geldi. Bir de benimle ilgilenince hoşuma gitti işte, konuşmaya devam ettim. Bazen flörtleşmeye kadar gidiyodu ama bana işte senle aynı şehirde olmadan aramızda bir şey olmaz demişti.Ki bence de öyle. asla buluşmadan bi şey yaşamam. Zaten görünce etkileşim olmazsa ne olacak falan dedim illa bi sey olması gerekmiyor dedi iyi dedim kimse beklentiye girmiyor güzel. :) neyse fotoğraflarımızı attık dün bana güzelsin falan dedi iltifat , bende o kadar elektrik olmadı ne yalan söyliyim. Yani konuşurkenki elektriği alamadım. Yani pek beğenmedim. O yüzden yalandan yakışıklısın falan demedim ona. Bekledigim gibi olmadıgını anlamıştır ama ona kötü bi söz hakaret falan etmedim. Sonra muhabbete devam ederken sen sevgilim değil misin Gibi bir cümle kullandı ben de sevgilim mi? Oldum şaşırdım yani yüzyüze gelmeden sevgili olmak ne? Sonra bana sinirlendi, ben seni görünce yanlıs anlama diye düşüncemi söyledim, senin popon tavan yaptı aptalı oynadın sana sevgilim bile dedim. Artık aramızda duygusal hiçbişey olamaz dedi. Bende ne alakası var kafanda kurmuşsun yazdıklarına bak sen bana demiştin yüzyüze gelmeden sevgili olamayız diye simdi dediklerin tuhaf dedim. Tuhaf falan yok seni engelliyorum dedi ve engelledi. Ben de sinirlenip hesabı kapattım. Şok oldum yani şaşkınlıkla izledim bu kadar tepki verecek ne var? Haksız mıyım? İşin kötüsü dediğim gibi düşüncelerinden etkilenmiştim belki yüzyüze gelsek hoşlanacaktım. Çünkü çok dolu biriydi kültürlü biriydi kendimden daha zeki ve donanımlı bi erkek ilk defa karşıma çıktı. Tipini beğenmedim diye direk silip atmak istememiştim. çünkü düşünce yapısından kafa dengi olmamızdan etkilendim konuşmayı kesmemize biraz üzüldüm aslında ama o sanırım ben hoşlanmadım diye gurur yaptı ay ne bileyim işte sizce iyi mi yaptım?