aa bak i$in rengi degi$iyorYeni tanıştığın,tanışır tanışmaz evlenme teklif eden kişiden mi sözediyorsun ?
Eğer öyleyse ailen,nereden çıktı bu diye düşünmüştür.
Belki güvenmediler,tepkilerini başka yoldan gösterip seni soğutmaya çalıştılar.
Acele edip işi inada bindirme derim.
Evlenmek,çok ciddi bir karar.
aa bak i$in rengi degi$iyor
ili$ki yeniyse bi daha du$un
guzellik için deilde ayle rizasi almak onemli ( dI$ GORUNYTUYE BAKAN AYLEYI Dinlemeye gerek yokdu az once , ama yeni taniyip evlenme teklif eden biriyse bi daha du$un derim )
annenle babanın sözünü dinle derimmerhaba kızlar,
Bugün evlenmeye karar verdiğim kişi ailemle tanıştı.Ailemin yorumu sana yakışmaz ağzı eğri yürüyüşü farklı üstelik ırkı farklı sen o işi unut(O kadar üzgünüm ki anlatamam sonunda kafama uygun biriyle tanışmıştım laflara bak (sanki ben dört dörtlük bir kızım ...Çocuk çok konuşuyor dedi..Yürüyüşünde sorun var dedi babam ağzı eğri,çok esmer..Anneme beni konuşturma demiş o onunla nasıl aynı yatağa girecek demiş lütfen bana akıl verin ((Ben ayrılmak istemiyorum
annem ve babamın ben olacak diye çaba sarfettiğimde söyledikleri lafların ardından ailemi sildim resmen hayatımdan ister bu çocukla olsun isterse olmasın benim için bittiler..Babam ben vermiyorum git kendini istediğin adama....Anneme de senin aklında teyze oğlum var o ndan reddettin diyince elin adamını içeri aldın ....deyince bütün mutluluğum bitti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?