- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Çocukların kaç yaşında oturun bi konuşun bi çözüm düşününsindiremiyorum dayanamıyorum
Ben 2 ufak cocugun tüm sorumluluğuyla hayat geçirirken onun bekar gibi yasamasına dayanamıyorum
Okula gotur getir yedir icir temizle yıka odev yaptır ev işleri ama o sadece calıssın parasını kendi dilediği gibi harcasın bu hakmı revamı
Ben işe bile girip çalısamıyorum cocuklara bakan olmayınca napabilirim buyuzden para kazanamıyorum aileme dayandım mecbur
Adam beni 2 kucuk cocukla ortada bıraktı pişkin bekar gibi yaşamaya devam ediyo
Evet deşti ama zaten bu konuyla yatıp kalkıyorum bende napcamı bilmiyorum sıkışıp kaldım o yine şanslı mesleği var tayin aldırcak bi işi cocuguna bakacak annesi var bende bunların hiçbiri yokSanırım eylulm konusu sizinde yaranızı deşti.
Allah kolaylık versin.
Yapabileceğiniz bi iş meslek Yok mu ? Dışardan okuyabilir misiniz ? Üzüldüm nafaka vermiyor mu ex ?Evet deşti ama zaten bu konuyla yatıp kalkıyorum bende napcamı bilmiyorum sıkışıp kaldım o yine şanslı mesleği var tayin aldırcak bi işi cocuguna bakacak annesi var bende bunların hiçbiri yok
Evliliginiz neden bittiÇalışmak için can atıyorum senelerdir ama yok cocuga bakan olmayınca çalısılmıyomus kaç sene geçti ben evde çocuk bakmaktan başka bişi yapamadım su hayatta dahası evlilikte bitti
Elimde ne kaldı çaresizlikten başka
Ah canım bende oyle dusunurdum okula baslayınca calısırım diye ama bunlar cok ufak özel de çalısmak nasıl biliyosun merkezi yerde oturmuyorum 830 da baslıyosa iş 7 de evden cıkmalıyım diyelim 6 da bittim eve geliş 730 cocuklar sdce 5.5 saat okulda kim hazırlıcak goturcek getircek hergün onları bu yasta tek bırakamam ya evde yada okula yuruyun yalnız diyemem demiİyi de ilkokul çağındalarmış. Onlar okula gitsin, siz işe girin.
Ayrıca öyle düşünmeyin. Bu zor günler geçecek, çocuklarınız sizin kazanımınız olacak. O adam görüşse bile çocuklarıyla çocuklar sizin gibi görmez ki onu. Sizin fedakarlıklarınızı görecekler.
bikaç kez aldatıldım terkedildimEvliliginiz neden bitti
Boyle bir adamdan kurtuldugun icin sukret .Cocuklarin senin suan yaptigin fedakarligi hep bilecekler .cocuklarin okuldayken calisamazmisin annen ler yanindaysa baksinlar calis sende yeni ortamlara gir huzur buldugun arkaslarinla takil canim guclu olbikaç kez aldatıldım terkedildim
Saygısı sevgisi yoktu bana bitti
Ailenizle aynı şehirde değil misiniz? Eğer aynı şehirdeyseniz çocuklar çıkıp oraya gitse siz akşam alsanız?Ah canım bende oyle dusunurdum okula baslayınca calısırım diye ama bunlar cok ufak özel de çalısmak nasıl biliyosun merkezi yerde oturmuyorum 830 da baslıyosa iş 7 de evden cıkmalıyım diyelim 6 da bittim eve geliş 730 cocuklar sdce 5.5 saat okulda kim hazırlıcak goturcek getircek hergün onları bu yasta tek bırakamam ya evde yada okula yuruyun yalnız diyemem demi
sindiremiyorum dayanamıyorum
Ben 2 ufak cocugun tüm sorumluluğuyla hayat geçirirken onun bekar gibi yasamasına dayanamıyorum
Okula gotur getir yedir icir temizle yıka odev yaptır ev işleri ama o sadece calıssın parasını kendi dilediği gibi harcasın bu hakmı revamı
Ben işe bile girip çalısamıyorum cocuklara bakan olmayınca napabilirim buyuzden para kazanamıyorum aileme dayandım mecbur
Adam beni 2 kucuk cocukla ortada bıraktı pişkin bekar gibi yaşamaya devam ediyo
VermiyorNafaka veriyor olmalı aslında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?