Bekar anne olmak

Okul cagında cocuga kres yok devlet okulundalar sdce 5 saat 20 dk okul
Bir iş bulsam 1.5 saat yol surer merkeze varmam hangi arada calıscam

bakıcı bulcan o zaman ..çocukları okuldan dönünce karşılayacak..tr nin şartları böyle dedik sana..
bu durumu bu hale getiren sensin.. adam geziyo diye şikayetlenmeyi bırakıp çözüm üretmek zorunda olanda sensin..

boşanırken neden nafaka talep etmediniz? her ay düzenli olarak para göndermesi gerekirdi. ayrıca siz, çalışabilirsiniz çünkü ailenize dayandığınızı söylüyorsunuz.demek ki aileyle bağınız var belki de yakınsınız o halde aileniz, yardımcı olup çocuklarınızı okul çıkışında alıp siz işten gelene kadar bakabilir. bence siz biraz da eski eşinizin bekar hayatı yaşıyor olmasına kızmışsınız ama adam evliyken de bekar gibi yaşıyormuş zaten kurtulduğunuza sevinin ne b.k yerse yesin.ondan bir fayda gelmeyeceği kesin. çocuklarınız biraz büyüyünce siz de daha rahat olursunuz.

Henüz bosanma davası açılmadı nafaka da çalısan adamdan alınır malum duzenli bi işi yok işsizdi zaten kaç ay şimdi bi işi var ama dedim ya o yurtdısında biz tr de
Bir nafaka davası acsam sonuclanması yılı bulabilir yani enazından bosanma davası gorulene kadar onun insiyatifine kaldım canı isterse istediği kadar yollar istemezse yollamaz ki yollamıyo durum bu. Birde yolla diye yalvardıgım halde şunu bile dedi oraya alıp goturdugun gibi basının caresine bakmayıda bil dedi

Bakıcıya da karsı cıktı basıma iş acma otur cocuklara bak dedi zaten bende annemde guvenemeyiz elin kadını kimbilir nasıl bakar napar haberlerde neler okuyoz

konu sayfalarını okumadım ama şu var.
bir kadın kocası ile iletişime gecemiyorsa ve lazım olanları ailesi karşılıyorsa adamlar zaten bensizde bu cark dönüyor... oh kebap diyorlar.
ailenize yaslanmayın. siz ve sizin gibi sorunlar yaşayanlar için yazıyorum.

Yurt disindayken de biliyoruz sizi ,adamdan cocuklari kacirmaya calistiniz, cocuklari kullanarak adami kendinize cevirmeye calistiniz, beni uc cocukla kim alir dediniz ( sayi o zaman 3tu ) adamin bekar hayati yasamasina kizdiniz, ille Turkiyeye donecegim dediniz,aha dondunuz buyrun alin size Turkiye. Simdi de ailenizden fayda gormuyorsunuz diye calisamiyorum cocuklar var bilmem ne diyorsunuz. Hatice hanim, calismazsiniz,cocuklara istersiniz ki babalari baksin maddi manevi,ailenizden dayda yok sizin kendinizden fayda yok, peki ne ise yararsiniz afedersiniz de ona yok buna yok. Eh bizim de size yapacak yorumumuz kalmadi. Kara turna kadar guzel nazik yorum yapanimiz yokken siz ona bile uslubun kotu dediniz. Kusura bakmayin da tek derdiniz koca bulmakti Turkiyeye gelirken. Eski konulardan dem vurmaktan nefret ederim ama bu da bir gercek.

Adın üstünde bi manyak üye iyi koymusun adını

Çocuklar eski konularda 3 tü diye hayırlıyorum, bir yanlışlık mı var? Bu arada bir pisliği geride bıraktınız. Evliliğinden hayrı olmayanın, ayrılınca iyi olmasını zaten bekleyemezsiniz. Güçlü olmalısınız, evet zor ama evde kaldığınız kısa bir süre. Sonra çalışırsınız. Ayrıca ailenizin yanındaysanız, şu anda da çalışırsınız.

Bakıcıya da karsı cıktı basıma iş acma otur cocuklara bak dedi zaten bende annemde guvenemeyiz elin kadını kimbilir nasıl bakar napar haberlerde neler okuyoz

kim karşı çıktı hatice?
sana ben başkasına aşığım seni sevmiyorum diyen adam mı?
adam yolunu çizeli çok oldu ee sende güya onu terkettin tr ye döndün.. hala mı onun kurallarını bahane ediyorsun?

okulu bırakıp evlenen sen, adamın defalarca aldatmasına göz yumup affeden sen, ısrarla tr ye dönüp çocukları düşünmeden kendi egonla hareket eden yine sen.. çalışmak zor geldiği için elin kadınına güvenemem bahanesine sığınan yine sen..

yerim dar diyecek lüksün yok artık senin anla..

Hatice'ciğim ne gibi bir mucizevi cevap bekliyorsun, söylesen de rahatlasak tüm forumca. Ne yapalım kocanı bulup ikinizi barıştıralım mı? Bir sürü üyelik alıp aynı soruları sorup banlanmaktan bıkmadın.

Tşk ederim canım. Gözardı ettiğimden görmemişim yazdığını. Bana ne dediği çok umrumda değil, lafı söyleyene bakarım önce ben, ona göre umursarım :)
senin yazın beni mutlu etti o yeter

Gerçekleri söyleyince manyak oldum ama Hatice de gelişmeler var, eskiden bu kadar cazgır değildi

Edt:bana dememiş ya la

Adamı bırakıp gelen sen...
Aldatan adamın peşinde koşan yine sen...
Yurtdışında kal diyen herkesi dinlemeyen sen...
Taninmamak için 2 çocuğu 3 yapan yine sen...
Yada 3 çocuğu 2 yapan yine sen...
Bunca konu açan sen...
Veryansın eden sen...
Bu kadar nasihati kulak ardı eden de sen...

Bence sen...
Kendi bildiğini oku hatice...

İyide sen o adamı niye dinliyorsun ki, madem bakıcı istemiyor evde otur diyor, sana para gönderecek ozaman.

neymiş ki derdi, ben anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…