- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bırakmasaydın sen de adam silah zoruyla bıraktırdı sanki.Ayrıca konunu hatırlıyorum senin adamı terkedip cocuklarla türkiyeye gelen sendin geleceklerini düşünmeden.Çünkü yine barışacaksın zannettin ama bu sefer olmadı .Derdin de adamın yaşadığı hayat çalışmak çocuklar falan değil.Suçlusu o üniversiteyi onunla evlenirken bıraktım sonra beni bıraktı 2 cocukla anlıyomusun cocuga bakacak kimse yok diyorum anlamıyomusun sen
Kim var ailenizden yaninizda? Esiniz nerde kaliyor siz nerdesiniz?Çalışmayana kiralık ev vermez kimse burda yada orda hayatın gercekleri var demi ordada mağdur olacam hem mağdur hem yalnız
Burda sadece mağdurum enazından
Evet o gitti herzamanki gibi o gidince bende ailemin yanına döndüm zaten daha once aldatmıs bir adam terketmiş bir adam bikaç kezO zmn kesinlikle bosanma. O mu gitti sebep ne ki
Orada çocuk bakım parası vardı en azından. Yanlış hatırlamıyorsam zaten eşinin işsiz olduğu dönemde de çocuk parasıyla dönüyordu ev dimi?Yok ben kendimi anlatamıyorum galiba tr de yada orda cocukları okula goturup getircek evde onlarla ilgilencek biri yada aile buyugu yok benden baska bu sartlar altında oraya donsemde calısamam calısamayınca evde bulamam gecinememde
Sana bişey deyim çocuk parası dediğin le eve maaş girmiyosa geçim yapılmaz cüzi bir miktar sonucta yani orda gidip geçim yapmadıkça anlayamazsın ben sana anlatsamdaOrada çocuk bakım parası vardı en azından. Yanlış hatırlamıyorsam zaten eşinin işsiz olduğu dönemde de çocuk parasıyla dönüyordu ev dimi?
Niye anlayamıyorumki? Ne bu agresiflik?Sana bişey deyim çocuk parası dediğin le eve maaş girmiyosa geçim yapılmaz cüzi bir miktar sonucta yani orda gidip geçim yapmadıkça anlayamazsın ben sana anlatsamda
Cocukları ona bırakmadım yanımdalar oyuzden calısamıyorum ayrıca 1 yasındayken bırakmıstı bizi aldatmıstı beni sonra bidahaNiye anlayamıyorumki? Ne bu agresiflik?
Çocukların ilkokula gidiyor part time iş arayabilirsin mesela. Veya orda tam günse okul onlar okuldayken çalışabilirsin. Kucağında 1 yaşında bebekle kalakalmadın ki şükürsüz olma.
Sen çocuklarını ona bırakıp zor durumda kalsın pişman olsun diyip gelmesini umarken nelerle karşılaştın dimi?
Önce niyetini Halis tut bence.
Ha 1 yaşında ha bu yaşta fark yok halen kendine yetemiyolarNiye anlayamıyorumki? Ne bu agresiflik?
Çocukların ilkokula gidiyor part time iş arayabilirsin mesela. Veya orda tam günse okul onlar okuldayken çalışabilirsin. Kucağında 1 yaşında bebekle kalakalmadın ki şükürsüz olma.
Sen çocuklarını ona bırakıp zor durumda kalsın pişman olsun diyip gelmesini umarken nelerle karşılaştın dimi?
Önce niyetini Halis tut bence.
Bıraktın demiyorum ki zaten. İlk başta ona bırakıp sürünerek gelmesini istedin, sonra çocukları kaçırıp peşinden gelsin istedin. Senin derdin sinek kadar olsun başımda dursun kocam.Cocukları ona bırakmadım yanımdalar oyuzden calısamıyorum
1 yaşındakiyle ilkokul çağının durumu farklı ama.Ha 1 yaşında ha bu yaşta fark yok halen kendine yetemiyolar
Açtığım konuya bak adamla ilgilimi yazmısım yoksa birşey yapamıyor olmanın çaresizliğimisana dedik dimi o kadar tr ye gelme diye..
boşan bir an önce ..hala adamın seni kabul etmesini bekliyorsun ..
Çocuk varmı seninBıraktın demiyorum ki zaten. İlk başta ona bırakıp sürünerek gelmesini istedin, sonra çocukları kaçırıp peşinden gelsin istedin. Senin derdin sinek kadar olsun başımda dursun kocam.
1 yaşındakiyle ilkokul çağının durumu farklı ama.
İş bulamamış olmana üzüldüm ama biraz daha akıllı davransaydın keşke. Tek problemin ilk baştan beri koca olmasaydı belki herşey daha güzel gidebilirdi bunu anlatmaya çalışıyorum.
Eski konulardan vurmayı asla sevmem ve yapmam ama sana olan kızgınlığım "atıcam çocukları başına yoksa beni kimse almaz" cümlesinden sonra geçmedi.
Beni çooook açık konuşan acı söyleyen bi dostun olarak gör lütfen ve artık kendine çeki düzen ver. Üzülüyorum hatta daha dün gece naptı acaba Hatice diye inceledim konunu görümcede şaşırdım.
Açtığım konuya bak adamla ilgilimi yazmısım yoksa birşey yapamıyor olmanın çaresizliğimi
Neden nafaka almıyorsun ?O yurtdısında biz burda zaten aynı yerde yasıyoda olsak bişey fatketmezdi o çalıştığı için kimseden yardım alamazdım ki
Malesef bi çözüm yok bence sizce varmı? ilkokul çağındalar
Okul cagında cocuga kres yok devlet okulundalar sdce 5 saat 20 dk okulbakıyorum hatice. ilk açtığın konuda son açtığın konuda özünde aynı..
gelmeseydin orda boşansaydın devletten çocuk parasıda alacaktın..
sahi niye geldin? amacın neydi boşanamasın diye mi?
dönüp dolaşıp aynı yerdesin kurtul şu adamdan artık.. kendine yeni bir hayat kur..madem ki bir riske girdin geldin ve elinde patladı artık yapabileceklerine odaklan..
iş bakmaya başla ..çocukları kreşe verirsin..
Okul cagında cocuga kres yok devlet okulundalar sdce 5 saat 20 dk okul
alamıyorum işsizdi ödemedi şimdi işi var şimdide yalvartıyo nafaka için canı isterse öder istemezse ödemiyo ki genelde istemiyo ödemekNeden nafaka almıyorsun ?
Kız hatce sen misinalamıyorum işsizdi ödemedi şimdi işi var şimdide yalvartıyo nafaka için canı isterse öder istemezse ödemiyo ki genelde istemiyo ödemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?