• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar anneler yardıma ihtiyacım var

yenidenhayata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
61
42
8
36
Eşiyle boşanma davası süren bekar anneyim 2 yaşında çocuğum var çok fazla sosyal çevrem Yok bunun sebebi eşimin bütün arkadaşlarımla ilişkilerimi koparması zamanında ... şimdi çok yalnızlık çekiyorum oğlumla ikimiz neler yapabiliriz daha küçük çok fazla bi yerlere gezmeye gidemiyoruz ailem yaşlı pek gezmek istemezler bende bazen bunalıyorum gencim gezmek istiyorum ama çocuğunu bırakıl zaten gidemem kısacası çok bunaldım :((

Parklara gidin cafede gidin beraber karşılıklı bir şeyler içersiniz. Etraftaki kreşlerin oyun grubu varsa oraya katılın diger annelerle de kaynasirsiniz.

nerede yasiyorsunuz cocuk tiyatrolarina falan gidebilirsiniz avmlerde cocuk etkinlikleri falan oluyor baya eglenceli geciyor hem gezip hem cocugunuzla bu tarz etkinliklere katilabilirsiniz

Bugün 23 Nisan bi çok yerde etkinlik ve kutlamalar var. Onlara katılın.

Onun dışında hergün parka bile götürseniz muhakkak birileriyle tanışır muhabbet kurarsınız.

Eşiyle boşanma davası süren bekar anneyim 2 yaşında çocuğum var çok fazla sosyal çevrem Yok bunun sebebi eşimin bütün arkadaşlarımla ilişkilerimi koparması zamanında ... şimdi çok yalnızlık çekiyorum oğlumla ikimiz neler yapabiliriz daha küçük çok fazla bi yerlere gezmeye gidemiyoruz ailem yaşlı pek gezmek istemezler bende bazen bunalıyorum gencim gezmek istiyorum ama çocuğunu bırakıl zaten gidemem kısacası çok bunaldım :KK43:(
Zamanında koparmış olabilir lakin aradan epey zaman geçse bile, ulaştığınızda anlayışla karşılayacak insanlar vardır.
Eskiden görüştüğünüz arkadaşlarınızla da irtibat kurmaya çalışın

Parka gidiyoruz sadece eviniz merkeze uzak evden çıkıp gidebileceğimizi resmî yer Yok muhakkak otobüs dolmuş filan gerekiyor onu da cesaret edemiyorum malum 2 yaş sendromu

Parka gidiyoruz sadece eviniz merkeze uzak evden çıkıp gidebileceğimizi resmî yer Yok muhakkak otobüs dolmuş filan gerekiyor onu da cesaret edemiyorum malum 2 yaş sendromu
Cesaret edin :)
Belki alışkın olmadığınız birşeydir tek başınıza yolculuk yapmak sizi anlayabiliyorum. Ama artık bazı zincirleri kırmanız gereken yerdesiniz. Her zaman kendinizi biraz daha aşmaya çalışın. Hayat geçiyor. Yapın bi çılgınlık, binin otobüse gidin gezin eğlenin. Herkesin çocuğu var, bırakın ağlayacağı varsa ağlasın. Kimse size niye ağlayan çocukla dışarı çıktın diyemez.

Cesaret edin :)
Belki alışkın olmadığınız birşeydir tek başınıza yolculuk yapmak sizi anlayabiliyorum. Ama artık bazı zincirleri kırmanız gereken yerdesiniz. Her zaman kendinizi biraz daha aşmaya çalışın. Hayat geçiyor. Yapın bi çılgınlık, binin otobüse gidin gezin eğlenin. Herkesin çocuğu var, bırakın ağlayacağı varsa ağlasın. Kimse size niye ağlayan çocukla dışarı çıktın diyemez.
Nasıl güzel yazmışsınız :)))) çok teşekkürler

bence şehrinizdeki anne gruplarına falan üye olun ve zorlansanız da toplantılarına falan katılmaya çalışın.
çocuğunuzdan çok çekinmeyin, sadece çok kalabalık olduğu saatlerde toplu taşımadan uzak durun :)
zaten siz de çocuklu kişilerle görüşecekseniz herkes sizin gibi olacaktır, o yüzden uzaktan gelenlere göre uygun plan yapılır.

çocuk kütüphanesi varsa muhakkak üye olun, arada sırada gidin, hem kitaplara servet yatırmamış olursunuz, hem de kütüphanelerin de aktiviterleri oluyor, onlardan haberdar olursunuz.

Back
X