bekar arkadaşlarla gece oturması

kkarasevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
230
119
53
34
eşim ayda bir bazen 2 veya 3 olur gece arkadaşlarıyla çıkar oturur sonra eve gelir benim saatim hep 1 dir 1 de evde ol derim ama bu zamana kadar hiç dediği saatte gelmedi ben gündüz oturun derim ama herkes calıştıgı için gece oluyor bu oturmalar bu akşam da cıktı cıktıgı arkadaşları genelde hep bekarlar tabi evde karıları yok ya onlar rahat eşim her saat başı aradı beni sıkılıyosan gelim diye şimdi 5 dk önce aradı başka arkadaşları da gelecekmiş yani inceden diyo ki gecikebilirim ama öyle dese iyi diyemiyo gecikeceğini de söylemiyo aptal gibi saatin 1 olmasını bekliyorum ki gelmicek şimdi gec gelirse ben surat yaparsam bütün gecesi mahvolacak hiçbişey olmamış gibi davranırsam da bi dahakilerde yüz bulacak daha gec gelecek ne yapıcam ben şimdi ?

Haftaici bulusmalari gec saatlere sarkiyorsa ve eger haftasonu calismiyorlarsa, arada haftasonu gunduzleri bulussun.

Ayda 3-4 kere çıkıyorsa bence sorun etmeyin ya. Benim de eskiden 12 idi giriş saatim. Bi kaç yerden kuşağına geldi eşime hadi git sen karın kızar falan diyorlarmış. Sanki eve gelmesi suç ya. Eşimde bana hiç bahsetmedi üzülmeyip yada kavga çıkmasın diye. Artık bişey demiyorum onlar arasında biraz gurur meselesi bu. Zaten hafta bir ya çıkar ya çıkmaz. Şimdi daha Mutlu ve mutluluk eve yansıyor. Hatta artık çıkmadığı Zaman ben söylüyorum iki hafta oldu çık bi değişiklik olsun diye. Arkadaş önemli insan sürekli karı koca olmuyo sıkılıyor. Şimdi bazen 22 de geliyor bazen 2 de. Zaten oturduğu yer erkelerin yüzde doksan olduğu bi çay hane. Hatta geçen arkadaşları uykusu gelmiş kalkmış hepsiyle dalga geçmiş geçmişin öcünü almış Nasıl hevesle anlatıyor gelince :)

Ayda 3-4 kere çıkıyorsa bence sorun etmeyin ya. Benim de eskiden 12 idi giriş saatim. Bi kaç yerden kuşağına geldi eşime hadi git sen karın kızar falan diyorlarmış. Sanki eve gelmesi suç ya. Eşimde bana hiç bahsetmedi üzülmeyip yada kavga çıkmasın diye. Artık bişey demiyorum onlar arasında biraz gurur meselesi bu. Zaten hafta bir ya çıkar ya çıkmaz. Şimdi daha Mutlu ve mutluluk eve yansıyor. Hatta artık çıkmadığı Zaman ben söylüyorum iki hafta oldu çık bi değişiklik olsun diye. Arkadaş önemli insan sürekli karı koca olmuyo sıkılıyor. Şimdi bazen 22 de geliyor bazen 2 de. Zaten oturduğu yer erkelerin yüzde doksan olduğu bi çay hane. Hatta geçen arkadaşları uykusu gelmiş kalkmış hepsiyle dalga geçmiş geçmişin öcünü almış Nasıl hevesle anlatıyor gelince :)
öyle de ben biraz pipirikliyim galiba sürekli aklım onda ya arabayla gezerlerse ya hız yaparlarsa diğerlerinin evde bekleyeni yok ama benim de ondan başka kimsem yok anlatamıyorum bi türlü ödüm patlıyo evde bu akşam inşallah sag salim gelir

Evli bir erkeğin bekar arkadaşlarla gece buluşması çok saçma.
Onlar bekar evde bekleyen eşleri yok geç saatlere kadar oturabilirler.
Buna bi son vermezseniz bu gece gezmeleri çoğalır.
bunu ona anlatamıyorum ki bunalıyorum diyo seni özlemek stiyorum diyo hiç evli arkadaşlarıyla takılmıyoruz hep tanıştırcam diyo ama bi türlü tanışamadık

Bu akşam takılmaları çoğalmadığı sürece bence hem kendinize hem eşinize huzursuzluk yaratmayın. Bırakın takılsın. Çok kafaya takıyormuşsunuz, merak ediyormuşsunuz ama o da ufacık çocuk değil ki. Herkesin başına her an her şey gelebilir. Evde tutarsınız, evde bile gelir. Çoğalırsa o zaman ayrı konuşursunuz. İnsan evlendi diye arkadaşlarıyla görüşmeyecek değil ya.

Rahat bırak bence, tabi ki arkadaşlarıyla çıkacak. İstediği saatte gelsin , surat asmayinca niye yüz vermiş olacaksın ki.Benim eşim de çıkar arada , ben de çıkarım ablalarim la, arkadaşlarımla, ördek ailesi gibi her yere beraber gidecek değiliz ya ☺☺☺

Benimkinin öyle hiç yanlız gezmesi yoktur ama mesela cumartesi kuzenleriyle pes partisi yapıcaklar gece gelmicek benim içinde sorun değil bu. Arada olur bide insanlar evlenince arkadaşlarıyla hayatları bitiyormu yok bekar arkadaşlarıyla gezemez nedir yahu

öyle de ben biraz pipirikliyim galiba sürekli aklım onda ya arabayla gezerlerse ya hız yaparlarsa diğerlerinin evde bekleyeni yok ama benim de ondan başka kimsem yok anlatamıyorum bi türlü ödüm patlıyo evde bu akşam inşallah sag salim gelir
Ya başa gelecek evde de geliyor o yüzden artık takmıyorum. Ben gündüz evdeyim istediğim saatte evde yada dışarda arkadaşlarımı görürüm E Adama yazık değil mi. Öyle düşünüyorum ben yarın için plan yapmışlar mesela arkadaşlarıyla mangal yakacaklar. Hic detayını sormadım sonradan kendi anlattı yarın kaçta geleceğine delaf etmem. Sadece yatarken mesaj atarım ben artık yatıyorum aşkım dikkatli gel eve diye o ona saat için bi uyarı oluyo sonrasını kendi bilir. Böyle çok daha huzurluyuz :)

Rahat bırak bence, tabi ki arkadaşlarıyla çıkacak. İstediği saatte gelsin , surat asmayinca niye yüz vermiş olacaksın ki.Benim eşim de çıkar arada , ben de çıkarım ablalarim la, arkadaşlarımla, ördek ailesi gibi her yere beraber gidecek değiliz ya ☺☺☺
çıkması sorun değil ki gecikecek ama diyemiyor defalarca söyledim ddiğim saaatte gel ki bi dahakine daha içim sinerek izin veriirm diye ama işte başaramadık

Ya başa gelecek evde de geliyor o yüzden artık takmıyorum. Ben gündüz evdeyim istediğim saatte evde yada dışarda arkadaşlarımı görürüm E Adama yazık değil mi. Öyle düşünüyorum ben yarın için plan yapmışlar mesela arkadaşlarıyla mangal yakacaklar. Hic detayını sormadım sonradan kendi anlattı yarın kaçta geleceğine delaf etmem. Sadece yatarken mesaj atarım ben artık yatıyorum aşkım dikkatli gel eve diye o ona saat için bi uyarı oluyo sonrasını kendi bilir. Böyle çok daha huzurluyuz :)
kıskandım sizi nasıl uyuyorsunuz sabaha kadar gelmese gözümü kırpmam heralde daha 1 yıl olacak alışıcam sanırım :)

Back
X