• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar erkek cocuklu kadin evliliği?

Ylzumutcm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
531
391
23
Aranızda boşanıp çocuğu olup da bekar bir erkekle evlenen ya da etrafında yaşayıp mutlu olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Ilıskınız nasıl suan?

Bu arada cocugun olabilir, sen de bekarsın suan
Ilişkimiz tanıma aşamasında diyebilirim. Içime de siniyor bir yandan ama ilerde yaşayacağım sıkıntılardan korkuyorum. Kendisinden yana yaşamam diye düşünüyorum ama ailesi daha bilmiyor genelde dul kadın çocuklu kadın diye istemezler layık görmezler ve benim bunla savaşacak gücüm var mı bilmiyorum

Ilişkimiz tanıma aşamasında diyebilirim. Içime de siniyor bir yandan ama ilerde yaşayacağım sıkıntılardan korkuyorum. Kendisinden yana yaşamam diye düşünüyorum ama ailesi daha bilmiyor genelde dul kadın çocuklu kadın diye istemezler layık görmezler ve benim bunla savaşacak gücüm var mı bilmiyorum
Baktin aılesı sorun cikariyor, verirsin yolu gider.
Savasmaya gucun olsa bile savasma,enerjıni birileri tarafından kabul edilmek icin heba etme.
Suc ıslemıssın gibi sırf daha once evlendın ve cocugun var diye istenmeyeceksen bırak istemesinler.

Su saatten sonra huzur ve saygı ilk secenegın olsun.

Ustelık annesin de.
Zorla seni kabul ettikten sonra evladına laf etseler, zoruna gidecek
Yogurdu ufleyerek yeme zamanı simdı.

Ne is yapar cocuk, aranızdaki yas farki nasıl, aılesı ile ilgili neler diyor?

Kuzenim evlendi Bi kızı vardı çocuk bekar şimdi oğulları oldu kızına pek iyi davranmıyor eşi. Ceza falan veriyormuş oyle duyduk çokta anlatmıyor ama kız çocuğunun psikolojisi biraz bozulmuş gibi.
Anlatmamak yerine,Bosanmayı dusunse keske.
İsin ıcınde evladı varken kocacı davranan insanları hıc sevmiyorum

Aranızda boşanıp çocuğu olup da bekar bir erkekle evlenen ya da etrafında yaşayıp mutlu olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
arkdasımın 6 yasında oglu var kendisinden 7 yas kücük biriyle evlendi gayet mutlu anlaşıyorlar

Anlatmamak yerine,Bosanmayı dusunse keske.
İsin ıcınde evladı varken kocacı davranan insanları hıc sevmiyorum
Kuzenim eğitimsiz 3. Evliliği ilk evliliğinden de Bi çocuğu var onu da babasına bıraktı. Bu eşi hiç evlenmemiş açıkcası baştan garip 2 evlilik 2 çocuk sahibi Bi kadınla evlenmek istemesi. Demekki adamın da sıkıntısı var demiştik ki çıktı sıkıntısı. Keşke böyle olmasaydı o küçük kız çocuğu için çok üzülüyoruz

Kuzenim eğitimsiz 3. Evliliği ilk evliliğinden de Bi çocuğu var onu da babasına bıraktı. Bu eşi hiç evlenmemiş açıkcası baştan garip 2 evlilik 2 çocuk sahibi Bi kadınla evlenmek istemesi. Demekki adamın da sıkıntısı var demiştik ki çıktı sıkıntısı. Keşke böyle olmasaydı o küçük kız çocuğu için çok üzülüyoruz
Yazık ya, dogur adama bırak
Sonra baskasıyla evlen gene dogur bosan onu da bırak.
Sonra gene evlen bu da cocuguna ceza versin, Bosanma ama.

Allah ıslah etsin ya
Koca olmadan yasayamayangıllerden
Allahın hikmetinden sual olunmaz lakin bunların boyle uc bes cocugu oluyor ve gul gıbı bakacak insanların olmuyor ya ben cok uzuluyorum.
Umarım o Cocuklarda buyuyunce ona bakmazlar.

Yazık ya, dogur adama bırak
Sonra baskasıyla evlen gene dogur bosan onu da bırak.
Sonra gene evlen bu da cocuguna ceza versin, Bosanma ama.

Allah ıslah etsin ya
Koca olmadan yasayamayangıllerden
Allahın hikmetinden sual olunmaz lakin bunların boyle uc bes cocugu oluyor ve gul gıbı bakacak insanların olmuyor ya ben cok uzuluyorum.
Umarım o Cocuklarda buyuyunce ona bakmazlar.
Aynen evlenir evlenmez hamile kalıyo bide pıt diye. Biz biara Bi yıl uğrastık maddi gücümüzü düşündük olmadı çocuk. İlk eşinden olan çocuğunun akıbetini hbirimiz bilmiyoruz zaten. Yarın kızı ilgisiz anne ve üvey baba ile büyüyüp annesi gibi olabilir kısır Bi döngü bu

Aynen evlenir evlenmez hamile kalıyo bide pıt diye. Biz biara Bi yıl uğrastık maddi gücümüzü düşündük olmadı çocuk. İlk eşinden olan çocuğunun akıbetini hbirimiz bilmiyoruz zaten. Yarın kızı ilgisiz anne ve üvey baba ile büyüyüp annesi gibi olabilir kısır Bi döngü bu
Emınım, ilk ese bıraktığı cocuk kendi yanındaki cocuktan daha mutludur.
Yanındakine elin adamı ceza veriyor.

İnsallah senin dedıgının aksine, okur cabalar calısır, kendı ayakları uzerinde duran gururlu guzel bır kadın olur ve annesı gibi adamlara yaslanmadan yaşamayı bilir kızı.

Hayat boyle, senın yanarak aradıgını baskası of diye karsılar.
Ne dıyelım ki.
Bır Cocugum olsaydı ona cok guzel bakacagımdan emindim ama olmadı. Boyle ana baba elinde ziyan olan cocuklara buyuzden cok uzuluyorum.
Yanlıs ellerde ziyan olmazlar ınsallah.

Ailesi olmasa da mutlaka birileri birşeyler diyecektir. Hazırlıklı olun . Çocuğunuzu da kabullendirmek için asla uğraşmayın. Çocukların bir suçu yok, kurban olsunlar. Onceliginiz mutlaka evladinizdir eminim . Iliskinizden cok emin olmanız gerekiyor bence . Gücünüz yoksa, uğraşmayın hic

Back
X