Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilişkimiz tanıma aşamasında diyebilirim. Içime de siniyor bir yandan ama ilerde yaşayacağım sıkıntılardan korkuyorum. Kendisinden yana yaşamam diye düşünüyorum ama ailesi daha bilmiyor genelde dul kadın çocuklu kadın diye istemezler layık görmezler ve benim bunla savaşacak gücüm var mı bilmiyorumIlıskınız nasıl suan?
Bu arada cocugun olabilir, sen de bekarsın suan
Çocuk var mıydıYengemin kızı boşandı bekar erkekle evlendi cok mutlular sorun yok.
9 yasında kızı var canım, kendi babasından görmediği ilgiyi görüyor üstelikÇocuk var mıydı
Baktin aılesı sorun cikariyor, verirsin yolu gider.Ilişkimiz tanıma aşamasında diyebilirim. Içime de siniyor bir yandan ama ilerde yaşayacağım sıkıntılardan korkuyorum. Kendisinden yana yaşamam diye düşünüyorum ama ailesi daha bilmiyor genelde dul kadın çocuklu kadın diye istemezler layık görmezler ve benim bunla savaşacak gücüm var mı bilmiyorum
Anlatmamak yerine,Bosanmayı dusunse keske.Kuzenim evlendi Bi kızı vardı çocuk bekar şimdi oğulları oldu kızına pek iyi davranmıyor eşi. Ceza falan veriyormuş oyle duyduk çokta anlatmıyor ama kız çocuğunun psikolojisi biraz bozulmuş gibi.
arkdasımın 6 yasında oglu var kendisinden 7 yas kücük biriyle evlendi gayet mutlu anlaşıyorlarAranızda boşanıp çocuğu olup da bekar bir erkekle evlenen ya da etrafında yaşayıp mutlu olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Kuzenim eğitimsiz 3. Evliliği ilk evliliğinden de Bi çocuğu var onu da babasına bıraktı. Bu eşi hiç evlenmemiş açıkcası baştan garip 2 evlilik 2 çocuk sahibi Bi kadınla evlenmek istemesi. Demekki adamın da sıkıntısı var demiştik ki çıktı sıkıntısı. Keşke böyle olmasaydı o küçük kız çocuğu için çok üzülüyoruzAnlatmamak yerine,Bosanmayı dusunse keske.
İsin ıcınde evladı varken kocacı davranan insanları hıc sevmiyorum
Yazık ya, dogur adama bırakKuzenim eğitimsiz 3. Evliliği ilk evliliğinden de Bi çocuğu var onu da babasına bıraktı. Bu eşi hiç evlenmemiş açıkcası baştan garip 2 evlilik 2 çocuk sahibi Bi kadınla evlenmek istemesi. Demekki adamın da sıkıntısı var demiştik ki çıktı sıkıntısı. Keşke böyle olmasaydı o küçük kız çocuğu için çok üzülüyoruz
Aynen evlenir evlenmez hamile kalıyo bide pıt diye. Biz biara Bi yıl uğrastık maddi gücümüzü düşündük olmadı çocuk. İlk eşinden olan çocuğunun akıbetini hbirimiz bilmiyoruz zaten. Yarın kızı ilgisiz anne ve üvey baba ile büyüyüp annesi gibi olabilir kısır Bi döngü buYazık ya, dogur adama bırak
Sonra baskasıyla evlen gene dogur bosan onu da bırak.
Sonra gene evlen bu da cocuguna ceza versin, Bosanma ama.
Allah ıslah etsin ya
Koca olmadan yasayamayangıllerden
Allahın hikmetinden sual olunmaz lakin bunların boyle uc bes cocugu oluyor ve gul gıbı bakacak insanların olmuyor ya ben cok uzuluyorum.
Umarım o Cocuklarda buyuyunce ona bakmazlar.
Emınım, ilk ese bıraktığı cocuk kendi yanındaki cocuktan daha mutludur.Aynen evlenir evlenmez hamile kalıyo bide pıt diye. Biz biara Bi yıl uğrastık maddi gücümüzü düşündük olmadı çocuk. İlk eşinden olan çocuğunun akıbetini hbirimiz bilmiyoruz zaten. Yarın kızı ilgisiz anne ve üvey baba ile büyüyüp annesi gibi olabilir kısır Bi döngü bu
Ailesi olmasa da mutlaka birileri birşeyler diyecektir. Hazırlıklı olun . Çocuğunuzu da kabullendirmek için asla uğraşmayın. Çocukların bir suçu yok, kurban olsunlar. Onceliginiz mutlaka evladinizdir eminim . Iliskinizden cok emin olmanız gerekiyor bence . Gücünüz yoksa, uğraşmayın hicAranızda boşanıp çocuğu olup da bekar bir erkekle evlenen ya da etrafında yaşayıp mutlu olan var mı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler