Bekar görümce sorunsalı

Güzel kardeşim daha çok yeni evlisin ve sosyal medyadan eleştirel bir paylaşım yaparak hiçte takvalı davranmamissin..Çünkü dinimizce bu tarz rencide edici sözlerin paylaşımı uygun değildir.gorumcen gerçekten fevri bir yapida.bu bı gerçek.ama sen yinede bu olay büyümeden iyi anlaşmaya bak ve ona yanlış anladığını şöyle istersen.esini bu işe karistirman hiç hoş olmamis.bukadar eşinin ailesiyle dargın olacağı birşey yok.ins zamanla toparlanirsiniz

Bekar görümce diye neden belirtme gereği duydunuz?Görümcem diye bahsedebilirdiniz.bekar olunca ne oluyor?dahamı baş belası oluyor?Allah senin gibi gelinlerden bizi muhafaza etsin

Facebook hesabınızı verin de bi dahaki laf sokmalarınıza toplu olarak cevap verelim. Görümceniz güzel cevap vermiş bir daha böyle şeyler yaparken dikkat edersiniz. Bence eşinizle de konuşun görümcenizle de. Öncelikle yaptığım şey yanlıştı. Senin yorumunla da insanları böyle yargılayamayacağımı anladım. Ancak senin davranışın da hoş olmadı, Ben isim vermeden bir yorum yazmışken sen ona yorum yazınca beni kastettiğin çok açık oldu. Böyle bir rahatsızlığın varsa bana özelden yazmanı tercih ederdim deyin.

Hanımlar,
üsluplara dikkat edelim, eleştirmekle hakaret etmek arasında fark vardır, sözleriniz hakaretvari olmasın lütfen.

Belki evet hakettim. Ama benim hayatıma bir kişi girdi ve onunla evlendim. En azından bu konuda kendimi rahat hissediyorum.
Şu cevabın bile ne kadar kötü niyetli bi insan olduğunu gösteriyor. Sen hayatına birden fazla erkek girenlere laf gömüştürürsen birileri de gelir senin nasıl evlendiğinin lafını açar işte. Görümceni takdir ettim tam senin anlayacağın dilden konuşmuş. Umarım lafı esas gömüştürdüğünüz kuzeniniz de başka bir yetinizden vurur böylece insanların yaşam tarzlarına dil uzatmak beymiş görürsünüz

Evlenmişsin gitmiş ailen okusa ne olur. Bence abartma canım hiçkimseylede küs olma ama içinden değer biç. Eşinide zor duruma sokma seçim yaptırma kaybeden sen olursun bunu unutma, abla tavsiyesi

Küçük görümcenle yüz yüze Konuş ona içten olması için nezaketli bir dil ile Konuş inşallah çözersiniz sorununuzu üzme kendini sene 2017 görümce kaynana elti senfonisi devam ediyor size söğlemedim yanlış anlamayın şimdi ama şu ön yargılardan neZaman kurtulacağız Milletçe refaha ulaşalım

Herkesin bir popisi vardır. Herkesin hayatına kimse karışamaz
Diyen bir abimiz vardı o geldi adam ne haklıymış arkadaş saygı duydum şu an adama..

kuzeninizle kavgalı da olsanız, sorunlu da olsanız sosyal medyadan laf sokacak kadar ayağa düşmemelisiniz. ne demek yani etrafındaki erkeklere sert olup da sosyal medyası erkek dolu olan kadın? size ne bundan? lafı kime soktuğunuzun anlamı yok görmüceniz size hak ettiğiniz cevabı vermiş. kimsenin kimsenin yaşamını eleştirmeye zerre kadar bile hakkı yokken kendinize bakmadan bunu yaparsanız birinden sert bir ayar yersiniz. evlenip barklanmış olmanız birşeyi değiştirmiyor yani.

kuzenle aranız kötüyse görüşmezsiniz olur biter, benim de kuzenlerimle pek aram yoktur, nişanı oldu gitmedim, düğününe de gitmeyeceğim çünkü bana ne yani. sosyal medyamda da yıllardır ekli değiller. küçük ve basit şeyler üzerinden dedikodu yapabilecek, ne bileyim laf sokabilecek potansiyeldedir kendileri ama ben malzeme vermiyorum zira hayatımda değiller. konuşuyorsa bile hala, bana ne.

Aranızın o kadar bozuk olduğu,ailecek görüşmediğiniz insan sizin sosyal medya hesabınızda ekli öyle mi ? Bide tartışmanın üstünden uzun zaman geçtiği halde hala laf sokma peşindesiniz komik geldi inandırıcı değil. Kendiniz zaten görümcenin size daha önce de laf sokmaya çalıştığını söylemişsiniz (mesajı bulunca alıntı yapıp paylaşacağım) çok bariz görümceye söylenmiş o laf o da anlamış ve geri dönmüş . Çok iyi yapmış valla. bekarken her şeyi gizli saklı yapıp evlenince namus bekçiliği yapmak çok ironik bi durum. Öyle cevap verirler işte.

Çok çocukça değil mi faceden konuşmadığın kuzenine laf sokmak? Sanane kimle ne kadar isterse o kadar konuşur ve sanane sosyal hesabını nasıl kullanmak isterse öyle kullanır.

Başkasının özel hayatına bu kadar burnumuzu sokarsak başkası da bizim hayatımıza o kadar kolay burnunu sokmaya çalışır.

Bu arada evlendiniz ama aileniz hala evlenmeden önce eşinizle görüştüğünüzü bilmiyor mu? Şu saatten sonra neyi gizliyorsunuz ki?

Tahminim, görümceniz bekar olduğu için sizi kıskanıyor . Yani daha doğrusu abisini kıskanıyor . Evlenince geçer bence . Şimdilik küçüklüğüne verin .
Görümcenizin bu sözünden siz niye istenmeyen gelin oluyorsunuz ki . O kendi fesatlığından öyle söylemiş . Ama Kızcağız siZin yazdığınızı da kendi üzerine alınıp savunmaya geçmiş . Bence hiç olmamış gibi devam edin . Eşiniz de sürdürmesin . Olgunluk sizde olsun

Sizin paylaşımınız gerçekten hoş değil. Kimin için paylastiysaniz o bayan sosyal medya hesabindakı erkeklere güveniyordur o yüzden eklidir, dışarıdaki erkeklere güvenmedigi için onlara karşı serttir olamaz mı? Görümce de bayagi güzel cevap vermiş bence. Sen de sonuçta evlenmeden önce o elestirdigin tarzda bir hayat surmedin mi yani. Sen de bir erkekle görüşmun oldun işte.

Ayrıca bende severek evlenme taraftariyim. İnsanlar birbirlerini tam olarak tanıyarak evlenmeli bence. Yani elestirdiginiz kim ise bekarsa sonuçta tabiiki de sosyal medya hesabında erkek olacak. Bu işler böyle olmalı yani. Dini cerceve içerisinde karşı taraf ile görüşmek dinimizce de yasak değil ki yani.

Sizin gibi kendine bakmadan başkasına yorum yapan kişilerin davranışını yanlış bulmuyor değilim.

Hem sosyal medyadan insanlara laf sokacak birisiniz. Hem bu kendinize yapılınca hoşunuza gitmiyor. Hem de bir genç kız sizin de yaptığınız bir şeyi yapıp size laf soktu diye bütün aileyi silmeye kalkıyorsunuz. Kvnin haberi var mı onu bile bilmezken aynı evde yaşıyorlar o da etkileniyordur, öyle düşünüyordur deyip sonra gidip gelmemek ne demek? Bir de eşiniz de dinliyor yani lafınızı... Çok absürt. Bu kadar prenses olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…