Bekar görümce sorunsalı

bence siz masum değilsiniz. zaten kuzene de laf sokmak için denediğiniz yol hiç normal değil. ne öyle çocuk gibi laf sokmalar falan. ben sizin yerinizde olsam görümcemi arar, ben asla seni kastetmedim, ne alaka, kuzenimeydi o laf ama senin söylediğin şey çok ağır haksızlık ediyorsun, der konuyu kapatırdım. zaten görümce aklı başında biriyse üstüme alındım kusura bakma der ve huzura kavuşursunuz. amacınız huzura kavuşmaksa tabii.

ha birde bende size tavsiye, kimin kaç tane erkek arkadaşı var, kim kiminle ne yapmış böyle şeylere takılmayın. sizin daha doğru bir hayat sürmeniz, 7 senedir aynı adamla birlikte olmanız ve o adamla evlenmiş olmanız kimseyi eleştirebileceğiz, değişik iletilerle o insanlara laf sokabileceğiniz anlamına gelmiyor. sürekli namusuyla övünen kadınlardan mısınız bilmiyorum ama birisine kuzeniniz olur, görümceniz olur, kim olursa olsun, bu şekilde laf sokmak, bu şekilde küçümsemek yakışık bir hareket değil.

Konu sahibi ben değilim

Olay hakkında yorum yapmayacağım eşin zaten cevabini vermiş kardeşine.
Sadece size değil yapan herkese şunu söylüyorum. Birilerine laf sokmak için paylaşım yapanlar çok gülünç oluyor ve sacma duruyo. Birde yanyana olmalarına rağmen eşler birbirlerine doğum günü kutluyorlar yada yemek paylaşıyorlar aynı yerde yeniyor ama sosyal medyada ellerine sağlık yazılıyor.
Komik duruma düşürmeyin kendinizi diye kamu spotum da burada dursun.

Hala devam ediyor mu bu özlü sözlerle laf sokmalar,bir ara çok modaydi .
Bana hep çok komik ve çocukça gelmiştir.Boyle yanlış anlaşılmaların olması çok olası,herkes üzerine alınabilir.
Gorumceye değil de kuzene söylemiş olmanızda bir şeyi değiştirmez...Size bir zararı olmadığı sürece isteyen istediği çelişkiyi yaşar,size ne yani ?
Bu durumda gorumcenin size yazdığı da pek yanlış olmamış,doğruyu söylemiş...
Son olarak mesajı görür görmez niye silmediniz,esinize söyleyip durumu gereksizce buyutmussunuz.

Peki size ne milletin erkeklere sert olup hesabını erkeklerle doldurmasından? Milletin işine, hayatına size zarar vermediği sürece karışma ve yargılama hakkına sahip değilsiniz.
Millete sosyal medyadan laf atacağınıza kendi eksik yanlarınızı törpülemeye bakın. İnsanız malum mutlaka sizin de vardır. Peygamber değiliz. özeleştiri eksiği var sizde. Ayrıca kime laf sokacaksanız gidin bi zahmet kendisine söyleyin. Ortaya laf atıp sana demedimcilik yapmayın. Müneccim mi görümcen nerden bilsin kime dedin. Bir de konuşmayı denemeden eşine şikayet etmişsin. Sen laf sok herkese ama sana gelmesin. Ne ala. Belki görümceniz de başkasını kastetti ne malum. Eşinizin ailesini silmeye yer arıyormuşsunuz gibi geldi. Ama vicdanınızı susturamıyorsunuz.

açıkçası ben şunu bilir şunu söylerim; hepimizin bir hatası, bir yanlışı var. bunu sosyal medyada laf sokmak suretiyle yapmak çok doğru gelmiyor.
kuzeninizin bir yanlış içerisinde olduğunu düşünüyorsanız bir oturduğunuz zaman dersiniz ki ya zamanında ben de işte eşimle konuştum elbette hepimizin hataları oluyor ama seni kardeşim gibi gördüğüm için hatırlatmak isterim dersiniz.
kötü niyetle hareket etmeniz kötü bir sonuçla sizi karşılaştırmış.

8 10 yil gorusup evlenebilirsiniz bu gayet normal hemen hemen herkes boyle artik ama bu benim sahsi fikrim. sen kendi sahsi fikrinle birini elestirmissin bir baskasida sahsi fikriyle seni elestirmis.
boylece hic kimsenin hic kimsenin hayatini elestirmeye laf etmeye diline dolamaya hakki olmadigini ogrenmissiniz kendinizide biraz yargilasaydiniz keşke

görümcen iyi yapmış sen başkalarının namusunu ağzına sakız edersen seninki de sakız olur ki çok yerinde söylemiş lafını

Kız bacım çok ayrıntı vermişsin birazdan görümcen çıkıp sen burda napıyon diycek

Belki evet hakettim. Ama benim hayatıma bir kişi girdi ve onunla evlendim. En azından bu konuda kendimi rahat hissediyorum.

Kendinizi böyle şeylerle mi rahat hissediyorsunuz?

Benim hayatıma 2 kişi girdi 2. Ile de yakında evleniyorum. 10 kişi de girebilirdi. O benim sorunun yani! Laf soktuğunuz kişinin de hayatı sizi çok ilgilendirmez bence.

Bişey paylaşmışsınız, görümceniz üstüne alınmış cevabı yapıştırmış. Büyütülecek bir konu değil :)

Allah aşkına kaç yaşında insanlarsiniz sosyal medyadan laf sokmak ne demektir yahu?
Sevmiyorsan engellersin veya kapatirsin hesabını olur biter.
Gorumceyi geçtim kuzene laf sokmak da büyük yanlış engelle gitsin sana hakaret ediyorsa veya yüz yüze çöz sorununu.
Herkes alınabilir üstüne yani bu tip şeyleri yoruma çok açık çünkü ben sizi de hatalı buldum.

Görümce iyi yapmış size. 12 yaşında ortaokul bebeleri gibi sosyal medyadan laf mı gönderiyorsunuz millete cidden? Yaş gerçekten 26 mı? Buradan bakınca çok toy görünüyorsunuz da. Bir şey daha. Özellikle sizn gibi evli barklı koca koca kadınların sosyal medyalardan millete laf göndermesinin ne kadar avam durduğunu, sizin gibilerinin aklının diğer insanlarca aşağılanıp gülündüğünü biliyor muydunuz? Sanmayın ki kimse "voov koymuş lafıı" diyor. İnsanlar bıyık altı gülüyor, profilinizdeki diğerlerine rezil oluyorsunuz. Saygı duyulmuyorsunuz. Haberiniz olsun yani. Büyüyün biraz, yaşınızın insanı olun. Kendinize saygınız olsun bari. Daha kendiniz çocukken çocuk yapmışsınız.

"Birde yanyana olmalarına rağmen eşler birbirlerine doğum günü kutluyorlar yada yemek paylaşıyorlar aynı yerde yeniyor ama sosyal medyada ellerine sağlık yazılıyor.
Komik duruma düşürmeyin kendinizi diye kamu spotum da burada dursun.[/QUOTE]"

nurella34
Valla dursun burda :) kanayan yaramız :))))

Görümcenizin bir şekilde gönlünü alın ustune alınmasına sebebiyet verecek hareketleri dahi olsa, sosyal medya ortamı laf dalaşına girmeye , dur ortaya bir laf atayim da ustune alınan alınsın denilecek bir yer değildir. Hoş olmamış
Haklıyken haksız duruma düşmüş oldunuz

Belki evet hakettim. Ama benim hayatıma bir kişi girdi ve onunla evlendim. En azından bu konuda kendimi rahat hissediyorum.
Ya şimdiki eşinle evlenemeseydin? Hayatının sonuna kadar bekar mı kalacaktın hayatına başka kimse girmesin diye? Hayır tabii ki, kendine daha uygun anlaşabileceğin birilerini aramaya devam edecektin. Herkes tek seferde hayatının aşkını ruh eşini bulamayabilir kaldı ki evliliklerin ömür boyu süreceğine dair asla garantimiz yok. Bu yüzden başkalarının hayatına karşı bu kadar eleştirel yaklaşmayın. Ben sizi haksız buldum, bence eşinizi yatıştırın ve orta yolu bulmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…