O lafı görümceme sokmadım, kuzenimle bir meselem vardı ona yazdım diyor, hala görümcenin listesindeki erkekleri nerden biliyorsun takip mi ediyorsun deniliyor.
Ortada bir takip eden ve gereksiz üstüne alınan var o da görümce. Demek ki erkeklerle arkadaş olanlarla ilgili atıp tutup üstüne arkadaş olarak facede bir sürü erkek ekli görümcede. Bu durumda atıp tutmayacak.
Konu sahibi ben değilimbence siz masum değilsiniz. zaten kuzene de laf sokmak için denediğiniz yol hiç normal değil. ne öyle çocuk gibi laf sokmalar falan. ben sizin yerinizde olsam görümcemi arar, ben asla seni kastetmedim, ne alaka, kuzenimeydi o laf ama senin söylediğin şey çok ağır haksızlık ediyorsun, der konuyu kapatırdım. zaten görümce aklı başında biriyse üstüme alındım kusura bakma der ve huzura kavuşursunuz. amacınız huzura kavuşmaksa tabii.
ha birde bende size tavsiye, kimin kaç tane erkek arkadaşı var, kim kiminle ne yapmış böyle şeylere takılmayın. sizin daha doğru bir hayat sürmeniz, 7 senedir aynı adamla birlikte olmanız ve o adamla evlenmiş olmanız kimseyi eleştirebileceğiz, değişik iletilerle o insanlara laf sokabileceğiniz anlamına gelmiyor. sürekli namusuyla övünen kadınlardan mısınız bilmiyorum ama birisine kuzeniniz olur, görümceniz olur, kim olursa olsun, bu şekilde laf sokmak, bu şekilde küçümsemek yakışık bir hareket değil.
Kız bacım çok ayrıntı vermişsin birazdan görümcen çıkıp sen burda napıyon diycekKonu başlığı dikkat çekici olsun diye bekar olarak yazdım olayın bununla bir ilgisiz yoktur. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Hakarete değil.
Merhaba kızlar. BDV yi her gün açıp okurum. Ama bir gün buraya yazacağımı tahmin etmezdim. Tıpkı bi kaç gün önce yaşadığım şeyi yaşamaya tahmin etmediğim gibi. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve hala çok seviyoruz. 7 yıl bekledik birbirimizi. Ve sonunda nasip oldu evlendik. 10 aylık evliyiz ve 2 aylık hamileyim. Ailem eşimi çok seviyor. İlk damat olmasının verdiği şans da var tabi. Neyse gelelim eşimin ailesine. Kv kp çok iyi insanlar gerçekten onları seviyorum. Beni kızları gibş gördüklerini hissettiriyorlar. Büyük görümcem de ablam gibidir. Ama küçük görümcem bana çok farklı geliyo. Bir türlü çözmüş değilim. Onun yüzünden hala buralara ısınamadım. Bu arada aslen ağrılıyım. İstanbul'da yaşıyordum ve Diyarbakır'a gelin geldim. Neyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgili. Görümcem bunun altına (üstüne alınmış olacak ki) 8-10 yıl tanımadığı bir erkekle flört edip takvalı olduklarını iddia edenleri de ekle şeklinde bir yorum yazdı ve beni kastetti. Ben bu yorumu görünce neye uğradığımı şaşırdım. Benim annem ve kardeşlerim de beni takip ediyorlar ve bu yorumu görürlerse her şey daha kötü olacaktı. İlk defa eşime bir olayı devretmek Zorunda kaldım. Ve kavga etmişler. Eşim evde değildi o gün ben evde yalnızdım. O kadar zoruma gitti ki. Evet belki yanlış belki doğru bi şekilde evlendim ve çocuk bekliyorum. Şu durumda söylenecek söz mü bu. Şimdi eşim sen ben de kv evine gitmiyoruz ama içim içimi yiyo. Oğlumuzu elimizden aldı diye düşünecekler. Ama ben burda yapayalnızım. Düşük tehlikesi geçirdiğimde kimse yoktu yanımda. Tüm sıkıntıları tek başıma yaşıyorum. İstenmeyen gelin olduğumu böyle anlamış oldum. Eşimden Allah razı olsun. Ben seni 7 yıl bekledim kimsenin sözüne bakmam diyor. Ama bi yandan da ailesiyle arasını açtığımı düşünüyorum çok huzursuzum. Ne yapmam lazım? Kusura bakmayan çok uzun oldu ama o kadar çok detay var ki. Son olayımız bu oldu. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ektir: Paylaşımımın görümcemle hiç ilgisi yoktu. Daha önceden sürekli beni hedef alıp hakarete varan paylaşımlar yapan aramızın açık olduğu kuzenime ithafen yazdım. Ama alakasız bi şekilde görümcem devreye girdi
Belki evet hakettim. Ama benim hayatıma bir kişi girdi ve onunla evlendim. En azından bu konuda kendimi rahat hissediyorum.
Görümcenizin bir şekilde gönlünü alın ustune alınmasına sebebiyet verecek hareketleri dahi olsa, sosyal medya ortamı laf dalaşına girmeye , dur ortaya bir laf atayim da ustune alınan alınsın denilecek bir yer değildir. Hoş olmamışKuZenimle aramız açık ve sürekli sosyal medya üzerinden laf çarpıyordu bana. Bahsettiğim şeyler onun için geçerli ve görümcemle alakası dahi yoktu paylaşımın. Sürekli dalaşırdık kuzenimle böyle. Bu kez görümcem üstüne alındı
Ya şimdiki eşinle evlenemeseydin? Hayatının sonuna kadar bekar mı kalacaktın hayatına başka kimse girmesin diye? Hayır tabii ki, kendine daha uygun anlaşabileceğin birilerini aramaya devam edecektin. Herkes tek seferde hayatının aşkını ruh eşini bulamayabilir kaldı ki evliliklerin ömür boyu süreceğine dair asla garantimiz yok. Bu yüzden başkalarının hayatına karşı bu kadar eleştirel yaklaşmayın. Ben sizi haksız buldum, bence eşinizi yatıştırın ve orta yolu bulmaya çalışın.Belki evet hakettim. Ama benim hayatıma bir kişi girdi ve onunla evlendim. En azından bu konuda kendimi rahat hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?