- 8 Mayıs 2017
- 163
- 120
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tabi ki. Açıklamada onunla ilgili bi şey yazmadım farkındaysanız. 10 ay boyunca sürekli bi şeyleri bahane edip ailesinin karşısında beni küçük düşürme çabaları da sözü konusu. 10 aylık bi zaman dilimi. Kimine göre kısa kimine göre uzun bi zaman. Ben sadece son olayı anlattım. Çünkü Canımı yakan son olay bu oldu. Belki yaptığım paylaşım haksızdı. Belki ben de doğru şeyler yapmadım. Ama ben paylaşımım da isim belirtmedim genel anlamda konuştum.görümce henüz evlenmemiş olduğu için mi haksız?
evlendiğinde aklayacak mı kendini![]()
Bence hamilelik psikolojisiyle alinganlik yapiyorsunuz , bu gorumce demek ki senelerdir bu sekilde hissediyor ve dusunuyor sizin hakkinizda ama kayinvalideniz etkilenmemis sizi seviyor , bundan sonra niye etkilensin ki?Yazı diliyle ifade biraz zor oluyo kusura bakmayın. Görüncemden dolayı istenmeyen gelin olduğumu düşünüyorum. Kayınvalidemle aramız çok iyi ama ne kadar da olsa fikirlerinden etkileneceği kızıyla aynı evde yaşıyor ve şu son olaydan sonra onlar da görümcem gibş düşünmeye başlar gibi hissediyorum.
Kaşınmışsınız, kaşımışlar.
Bence iyi de etmiş kendisi, sizi hiç ilgilendirmez kimin kimlerle nasıl veya ne şekilde ilişki içerisinde olduğu.
Kaldı ki görümceniz bu durumda haklı değil mi? Hayatınıza ister bir kişi, ister bin kişi girer, neticede bu sizin (ister kuzeniniz ister görümceniz olsun) başkaları hakkında yorum yapabileceğiniz anlamına gelmez.
Evlenmiş barklanmış olmanız da durumu değiştirmez.
O yüzden başlığınızdaki "bekar" vurgusu da bana çok saçma ve bu açıdan bile küçümseme içeriyor gibi geldi.
Bebek bekliyormuşsunuz daha sert yazmak istemem ama benim üzerimde oldukça negatif bir etkisi oldu tavır ve üslubunuzun. Hazzetmediğim insan tiplerindensiniz.
Belki evet hakettim. Ama benim hayatıma bir kişi girdi ve onunla evlendim. En azından bu konuda kendimi rahat hissediyorum.
Kesinlikle zararları... paylaşımımın haklı ya da haksız olduğunu iddia etmiyorum ama görüşme kısmı kafamı kurcalıyo. Belki de bu zamana kadar biriken sıkıntılarımı bi şekilde laf sokmayla gidereyim dedim ama yanlış yöntemi uyguladım sanırım.Sosyal medyanın zararları![]()
kesınlıkle katılıyorum aynısını dıyecektımbence doğru söylemiş. kendine bakmadan başkalarını eleştirmemeliydin. şu anda evli ve hamile olman neyi değiştirir ki...
hak etmişsin iyi olmuş.
Yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz. Ama amacım sizden yorum almak. Yol göstermeniz. Sert cümleler kurmanızı gerektirecek bi durum yok ortada. Yol yordam gösterecek yorumlarınızı bekliyorum sadece.Kaşınmışsınız, kaşımışlar.
Bence iyi de etmiş kendisi, sizi hiç ilgilendirmez kimin kimlerle nasıl veya ne şekilde ilişki içerisinde olduğu.
Kaldı ki görümceniz bu durumda haklı değil mi? Hayatınıza ister bir kişi, ister bin kişi girer, neticede bu sizin (ister kuzeniniz ister görümceniz olsun) başkaları hakkında yorum yapabileceğiniz anlamına gelmez.
Evlenmiş barklanmış olmanız da durumu değiştirmez.
O yüzden başlığınızdaki "bekar" vurgusu da bana çok saçma ve bu açıdan bile küçümseme içeriyor gibi geldi.
Bebek bekliyormuşsunuz daha sert yazmak istemem ama benim üzerimde oldukça negatif bir etkisi oldu tavır ve üslubunuzun. Hazzetmediğim insan tiplerindensiniz.
Hayır tabi ki. Açıklamada onunla ilgili bi şey yazmadım farkındaysanız. 10 ay boyunca sürekli bi şeyleri bahane edip ailesinin karşısında beni küçük düşürme çabaları da sözü konusu. 10 aylık bi zaman dilimi. Kimine göre kısa kimine göre uzun bi zaman. Ben sadece son olayı anlattım. Çünkü Canımı yakan son olay bu oldu. Belki yaptığım paylaşım haksızdı. Belki ben de doğru şeyler yapmadım. Ama ben paylaşımım da isim belirtmedim genel anlamda konuştum.
neden gorumcenden dolayı ıstenmeyen gelın olasın kı sen kendın kasınmıssın gorumcede kasımıs senıYazı diliyle ifade biraz zor oluyo kusura bakmayın. Görüncemden dolayı istenmeyen gelin olduğumu düşünüyorum. Kayınvalidemle aramız çok iyi ama ne kadar da olsa fikirlerinden etkileneceği kızıyla aynı evde yaşıyor ve şu son olaydan sonra onlar da görümcem gibş düşünmeye başlar gibi hissediyorum.
Paylaşımımın görümcemle uzaktan yakından bi ilgisi yok. Önceki konuşmalarda da belirttim. Kuzenimle ciddi bir tartışma yaşadık. Ve haketmediğim halde bana hakaretler etmeye başladı. Görüşmeyi kestik ve 1 yıla yakındır hiç bi şekilde diyaloğumuz yok. Yurtdışında yaşanmasının verdiği verdiği bi uzaklık da var tabi. Ona binaen öyle bi paylaşımda bulundum/niye durup dururken gprumcenle ilgili boyle bi giciklik yapmak istedinki
ustunemi alindi yada sen gerçekten ona itinaden mi yazdin onu merak ettim
Ben zaten o yorumu görür görmez kaldırdım paylaşımı. Ama sonra baktım ki beni de eşimi de kardeşlerimi de babam yakın olan kim varsa herkesi engellemiş. Ben sen haliyle hesabımı komple sildim. Zaten haklı olduğumu iddia etmiyorum. Anan benim muhatabım görümcem değildiBence tüm paylaşımı sil, sonra da git görüş eşinin ailesi ile. Olur böyle şeyler, büyütmeye gerek yok. Karşılıklı laf sokulmuş, kimse haklı değil.