• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar görümce sorunsalı

Kv kp haberdar mı bilmiyorumZ kuzenimle ciddi bir tartışmamız olmuştu ve benden küçük olduğu halde ağıra alınmayacak hakaretler işitmiştim. Anacım ona ithafen bir paylaşımı yapmaktı anan başkalarının kuyruğundan basmışım

Kesinlikle zararları... paylaşımımın haklı ya da haksız olduğunu iddia etmiyorum ama görüşme kısmı kafamı kurcalıyo. Belki de bu zamana kadar biriken sıkıntılarımı bi şekilde laf sokmayla gidereyim dedim ama yanlış yöntemi uyguladım sanırım.

Yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz. Ama amacım sizden yorum almak. Yol göstermeniz. Sert cümleler kurmanızı gerektirecek bi durum yok ortada. Yol yordam gösterecek yorumlarınızı bekliyorum sadece.

Kolay kolay bir konuya ikinci yorumu yazmam ama madem yol yordam gösterilsin istiyorsunuz, bir fikir vereyim.

Yukarıda alıntıladığım iki mesajdan benim anladığım şey; siz bu lafı görümcenize söylediniz. "Bu zamana kadar biriken sıkıntılarımı bir şekilde laf sokmayla gidereyim dedim" sözünüz çok açık ve net hedefinizin görümceniz olduğunu kanıtlar bana.

Burada üzerinize gelinince bir kuzen çıktı piyasaya bence. Elbette bana bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Ben de size inanmak zorunda değilim aynı minvalde.

Sizin amacınız açık ve net görümcenizmiş öncelikle dürüst olmanızı tavsiye ederim.

Bunun dışında, bana biraz tehlikeli geldiniz. Yani düşünüyorum aynısı benim başıma gelse, tutup da eşime yansıtmazdım. Neticede dün tanışmış değilsiniz, herkes birbirinin huyunu az çok biliyordur,tahmin etmeliydiniz o tür bir lafa görümcenizin kayıtsız kalmayacağını.

Ayrıca ilk mesajda "eşime devretmek zorunda kaldım" demiştiniz, az önce de "ben söylemedim zaten kendisi görmüş" diyorsunuz. Alıntılamakla uğraşmak istemedim ama çok isterseniz yapabilirim çok da zor değil.

Olayı aileye taşıyan siz olmuşsunuz bence. Ne bekliyordunuz ki eşinize şikayet ederken? Adam arkanızda durup kardeşiyle tartışmış. Bir şey yapmasa bu sefer de "aileci, beni savunmuyor" diye şikayetlenirdiniz.

Yerinizde olsam öncelikle eşimle konuşur "uzatmayalım bir ömür yüzyüze bakacağız, gereksiz büyüttüm bu olayı" der bir şey yokmuş gibi devam ederdim hayatıma.

26 yaş yazıyor profilinizde, doğru ise çok toy geldiniz bana.

Tehlikeli birisiniz, bir dediğiniz bir dediğinizi tutmadı benim için.

Bana da aynı şekilde saldırmalar olduğu için ben de bu yöntemi kullanmayı tercih ettim. Ama ne yazık ki yanlış kişi alındı.
Size bu sekilde saldiriliyorsa engelleyin gecin siz boyle karsi ataklar yaparsiniz ekmeklerine yag surmus olursunuz. Boyle insanlarin seviyesine inmeye gerek yok.

Merhaba kızlar. BDV yi her gün açıp okurum. Ama bir gün buraya yazacağımı tahmin etmezdim. Tıpkı bi kaç gün önce yaşadığım şeyi yaşamaya tahmin etmediğim gibi. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve hala çok seviyoruz. 7 yıl bekledik birbirimizi. Ve sonunda nasip oldu evlendik. 10 aylık evliyiz ve 2 aylık hamileyim. Ailem eşimi çok seviyor. İlk damat olmasının verdiği şans da var tabi. Neyse gelelim eşimin ailesine. Kv kp çok iyi insanlar gerçekten onları seviyorum. Beni kızları gibş gördüklerini hissettiriyorlar. Büyük görümcem de ablam gibidir. Ama küçük görümcem bana çok farklı geliyo. Bir türlü çözmüş değilim. Onun yüzünden hala buralara ısınamadım. Bu arada aslen ağrılıyım. İstanbul'da yaşıyordum ve Diyarbakır'a gelin geldim. Neyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgili. Görümcem bunun altına (üstüne alınmış olacak ki) 8-10 yıl tanımadığı bir erkekle flört edip takvalı olduklarını iddia edenleri de ekle şeklinde bir yorum yazdı ve beni kastetti. Ben bu yorumu görünce neye uğradığımı şaşırdım. Benim annem ve kardeşlerim de beni takip ediyorlar ve bu yorumu görürlerse her şey daha kötü olacaktı. İlk defa eşime bir olayı devretmek Zorunda kaldım. Ve kavga etmişler. Eşim evde değildi o gün ben evde yalnızdım. O kadar zoruma gitti ki. Evet belki yanlış belki doğru bi şekilde evlendim ve çocuk bekliyorum. Şu durumda söylenecek söz mü bu. Şimdi eşim sen ben de kv evine gitmiyoruz ama içim içimi yiyo. Oğlumuzu elimizden aldı diye düşünecekler. Ama ben burda yapayalnızım. Düşük tehlikesi geçirdiğimde kimse yoktu yanımda. Tüm sıkıntıları tek başıma yaşıyorum. İstenmeyen gelin olduğumu böyle anlamış oldum. Eşimden Allah razı olsun. Ben seni 7 yıl bekledim kimsenin sözüne bakmam diyor. Ama bi yandan da ailesiyle arasını açtığımı düşünüyorum çok huzursuzum. Ne yapmam lazım? Kusura bakmayan çok uzun oldu ama o kadar çok detay var ki. Son olayımız bu oldu. Yorumlarınızı bekliyorum
Siz bir söz paylaşmıssınız görümceniz üzerine alınmış, görümceniz bir yorum atmiş onuda siz üstünüze almışsınız. Üstüne eşinize haber verip ortalığı karıştırmıssınız madem rahatsız oldunuz yorumu kaldırsaydınız görümcenize mesaj atsaydınız.
Kusura bakmayın ama ortalığı karıştıran siz olmuşsunuz. İstenmeyen gelin olduğunuzu bir tek aranmamakla mı aradınız? Merak ediyorum eşinizi ailesinin elinden mi aldınız hada zamansal öyle hislere mi kapılıyorsunuz da ailesinin öyle düşüneceğini düşünüyorsunuz?

Konu başlığı dikkat çekici olsun diye yazdım bu şekilde/ ve kelimelerinizi seçerek kullanırsanız sevinirim. Eleştireceksiniz bu çok normal. Ama sizden yardım istedim görüşme hususunda.
Kelimelerimde argo ya da hakaret yok

Hinlik=kurnazlik

Bunun disinda her yoruma uygun cevap vermeniz dikkat cekici. Kendi fikrinizde ilerleyemiyorsunuz farkindaysaniz.

Basina bekar ya da evli ekleyince ultra dikkat cekici de olmuyor basliklar.

Belki iyi belki yanlis sekilde evlendim demissiniz ayni sekilde diger insanlar da belki iyi belki yanlis iliski yaşarlar burasi da sanirim sizi pek alakadar etmiyor.

Elestiriye elestiri yapmis. Evli hamile olmaniz herseye elestiri yapabileceginiz anlamina gelmiyor. Ne biliyorsunuz belki sizin de elestiri yaptiginiz kisilikte yaein obur gun evlenip hamile kalacak?

Bi de şu var kv kp olayi bilip bilmedigini bilmiyorsunuz cunki daha gorusmediniz. Ama ne hikmetse istenmeyen gelin oldugunuzu hemen anladiniz. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Bu tavir evlilik hayatinda sıkıntılara yol acabilir.

Konu başlığı dikkat çekici olsun diye bekar olarak yazdım olayın bununla bir ilgisiz yoktur. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Hakarete değil.
Merhaba kızlar. BDV yi her gün açıp okurum. Ama bir gün buraya yazacağımı tahmin etmezdim. Tıpkı bi kaç gün önce yaşadığım şeyi yaşamaya tahmin etmediğim gibi. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve hala çok seviyoruz. 7 yıl bekledik birbirimizi. Ve sonunda nasip oldu evlendik. 10 aylık evliyiz ve 2 aylık hamileyim. Ailem eşimi çok seviyor. İlk damat olmasının verdiği şans da var tabi. Neyse gelelim eşimin ailesine. Kv kp çok iyi insanlar gerçekten onları seviyorum. Beni kızları gibş gördüklerini hissettiriyorlar. Büyük görümcem de ablam gibidir. Ama küçük görümcem bana çok farklı geliyo. Bir türlü çözmüş değilim. Onun yüzünden hala buralara ısınamadım. Bu arada aslen ağrılıyım. İstanbul'da yaşıyordum ve Diyarbakır'a gelin geldim. Neyse iki gün önce sosyal medyada bir paylaşım yapmıştım. Etrafındaki erkeklere karşı sert olup sosyal medya hesabı erkek dolu olanlarla ilgili. Görümcem bunun altına (üstüne alınmış olacak ki) 8-10 yıl tanımadığı bir erkekle flört edip takvalı olduklarını iddia edenleri de ekle şeklinde bir yorum yazdı ve beni kastetti. Ben bu yorumu görünce neye uğradığımı şaşırdım. Benim annem ve kardeşlerim de beni takip ediyorlar ve bu yorumu görürlerse her şey daha kötü olacaktı. İlk defa eşime bir olayı devretmek Zorunda kaldım. Ve kavga etmişler. Eşim evde değildi o gün ben evde yalnızdım. O kadar zoruma gitti ki. Evet belki yanlış belki doğru bi şekilde evlendim ve çocuk bekliyorum. Şu durumda söylenecek söz mü bu. Şimdi eşim sen ben de kv evine gitmiyoruz ama içim içimi yiyo. Oğlumuzu elimizden aldı diye düşünecekler. Ama ben burda yapayalnızım. Düşük tehlikesi geçirdiğimde kimse yoktu yanımda. Tüm sıkıntıları tek başıma yaşıyorum. İstenmeyen gelin olduğumu böyle anlamış oldum. Eşimden Allah razı olsun. Ben seni 7 yıl bekledim kimsenin sözüne bakmam diyor. Ama bi yandan da ailesiyle arasını açtığımı düşünüyorum çok huzursuzum. Ne yapmam lazım? Kusura bakmayan çok uzun oldu ama o kadar çok detay var ki. Son olayımız bu oldu. Yorumlarınızı bekliyorum
Kayinvalide evine neden gitmiyorsunuz ki bu yanlis iste.gorumce hatali olan orada karsilasirsaniz duruma gore davranirsiniz burda kv kp sucu yok.sucsuzken suclu duruma dusersiniz.

Bizimde gelinimiz var kardeşimle 2 sene çıktılar kardeşimde de kaldı hatta kardeşim ayrılmak istedi bir türlü bırakmadı falan şimdi evliler bir çocukları var, ben büyük görümceyim bekarım ve kız kardeşimle yaşıyorum kamuda görevliyim çok da iyiyim karışmam hiç bir şeylerine ama gelin hanım arada bize laf çarpar, babanız nasıl yalnız yaşamanıza izin veriyor, benim babam hayatta izin vermez ve kardeşimi de bize karşı kendi cici kız biz kötü şeklinde dolduruyor, sırf yiğenimin hatrına susuyorum ve mümkün olduğunca çok gitmem az kalır dönerim. Siz de neden böyle bir eleştiri yazısı yazdınız kimi düşünerek bunu anlamadım, sizin evlenmiş olmanız kendinizi kurtardınız her şeyiniz doğru, bekar kızların yaptıkları mı yanlış geliyor?

Kolay kolay bir konuya ikinci yorumu yazmam ama madem yol yordam gösterilsin istiyorsunuz, bir fikir vereyim.

Yukarıda alıntıladığım iki mesajdan benim anladığım şey; siz bu lafı görümcenize söylediniz. "Bu zamana kadar biriken sıkıntılarımı bir şekilde laf sokmayla gidereyim dedim" sözünüz çok açık ve net hedefinizin görümceniz olduğunu kanıtlar bana.

Burada üzerinize gelinince bir kuzen çıktı piyasaya bence. Elbette bana bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Ben de size inanmak zorunda değilim aynı minvalde.

Sizin amacınız açık ve net görümcenizmiş öncelikle dürüst olmanızı tavsiye ederim.

Bunun dışında, bana biraz tehlikeli geldiniz. Yani düşünüyorum aynısı benim başıma gelse, tutup da eşime yansıtmazdım. Neticede dün tanışmış değilsiniz, herkes birbirinin huyunu az çok biliyordur,tahmin etmeliydiniz o tür bir lafa görümcenizin kayıtsız kalmayacağını.

Ayrıca ilk mesajda "eşime devretmek zorunda kaldım" demiştiniz, az önce de "ben söylemedim zaten kendisi görmüş" diyorsunuz. Alıntılamakla uğraşmak istemedim ama çok isterseniz yapabilirim çok da zor değil.

Olayı aileye taşıyan siz olmuşsunuz bence. Ne bekliyordunuz ki eşinize şikayet ederken? Adam arkanızda vurup kardeşiyle tartışmış. Bir şey yapmasa bu sefer de "aileci, beni savunmuyor" diye şikayetlenirdiniz.

Yerinizde olsam öncelikle eşimle konuşur "uzatmayalım bir ömür yüzyüze bakacağız, gereksiz büyüttüm bu olayı" der bir şey yokmuş gibi devam ederdim hayatıma.

26 yaş yazıyor profilinizde, doğru ise çok toy geldiniz bana.

Tehlikeli birisiniz, bir dediğiniz bir dediğinizi tutmadı benim için.
Hakikaten yazı dili anlatmakta ben anlaşmakta yeterli değil. Bazı detayları atlamış olabilirim ben sonradan yazılınca sanki uydurma gibş durmuş olabilir. Eşim benden önce gördü yorumu ve yorumu sildirdi. Daha sonra beni aradı. Neden böyle bir diyaloğa giriştiniz diye. Ben de amacım ablan asla değildi. KUzenim yine bi sürü şey yazmış paylaşmıştı onun için yazdım dedim. Ablan alındı ben bu cümleleri kurdu dedim. Eşim paylaşımı komple kaldırmam gerektiğini söyledi. Daha sonra ablasını tekrar arayıp tartışmışlar. Eşimi ben dahil etmedim yani kasti olarak. Kendisi gördü ben benim açıklamamdan sonra bir daha konuştu ablasıyla.

Belki evet hakettim. Ama benim hayatıma bir kişi girdi ve onunla evlendim. En azından bu konuda kendimi rahat hissediyorum.
Gerçekten şu cümleden sonra ne kadar haksız olduğunuz anlaşılıyor yediginiz lafları hak etmişsiniz hayatına bir kişi girdi onunlada evlendin başın göğe mi erdi yada bu şekil olmayan insanlar kötü pis mi ne yani ben anlamıyorum size ne milletin tanıdığı tanımadığı erkeklerden listesinden gerçekten böyle dar bir bakış açısıyla her lafı hak ediyorsunuz

o da zaten hayatına 50 kişi girdi dememiş ki, durum neyse onu yazmış,
hem cidden size ne milletin sosyal medya hesabındaki erkek sayısından?
neden durup duruken böyle bir paylaşım yapma gereksinimi duydunuz?

Kendisinin içi rahatmış

Hayatına bir kişi girmiş

Çok temizim ben diyor yani

Konuyla da pekiştirmiş temizliğini

Oh mis :işsiz:

Biz yine hayatına birden fazla kişi girenler/sosyal medya hesabında erkekleri bulunduranlar olarak pisiz :işsiz:

Bizimde gelinimiz var kardeşimle 2 sene çıktılar kardeşimde de kaldı hatta kardeşim ayrılmak istedi bir türlü bırakmadı falan şimdi evliler bir çocukları var, ben büyük görümceyim bekarım ve kız kardeşimle yaşıyorum kamuda görevliyim çok da iyiyim karışmam hiç bir şeylerine ama gelin hanım arada bize laf çarpar, babanız nasıl yalnız yaşamanıza izin veriyor, benim babam hayatta izin vermez ve kardeşimi de bize karşı kendi cici kız biz kötü şeklinde dolduruyor, sırf yiğenimin hatrına susuyorum ve mümkün olduğunca çok gitmem az kalır dönerim. Siz de neden böyle bir eleştiri yazısı yazdınız kimi düşünerek bunu anlamadım, sizin evlenmiş olmanız kendinizi kurtardınız her şeyiniz doğru, bekar kızların yaptıkları mı yanlış geliyor?
Açıklamamın başına neden böyle yazdığımı ek olarak belirttim. Konunun bekar ya da evli olmayla ilgisi asla Yok.

Nden başınıza zorla bela alırsınız anlamam

İyi kötü evlendim bir şekilde yazmışsınız artık kaçtınız mı ne oldu bilmiyorum ama

Kendiniz çok düzgünmüşsünüz gibi neden insanlara laf atarsınız

Size ne elin flörtünden kardeşim size ne

Evlenince siz en namuslu oluyorsunuz bekarlara laf atma serbest mi oluyor??

İnsanlar cevap verince de nedem cevap verdiler, siz en başta laf sokma derdine düşmeseydiniz

Hamile olduğunuza şükredin yoksa bu kadar ılımlı yazmazdım

Kendisinin içi rahatmış

Hayatına bir kişi girmiş

Biz yine hayatına birden fazla kişi girenler/sosyal medya hesabında erkekleri bulunduranlar olarak pisiz :işsiz:
:) arkadaşım hakikaten kim neyi almak istiyorsan ona cevap veriyo. Ben temizim demedim ki. İstediği kadar insanla görüşsün benim ilgilendiğim kişi ya da kişiler ya da cümleler bunlar değil/ yaşadığım bu sıkıntıdan sonra eşimin ailesince nasıl davranmalıyım. Bunun için yol göstermenizi istiyorum. Benim bir aklım varsa burda sizlerleyiz birlikte yüz akıl olur. Yardım istedim sadeve

Kendisinin içi rahatmış

Hayatına bir kişi girmiş

ben anlamam, evlenmeden flört etmiş, temiz insan kocişini düğün gecesi yüz görümlüğünü aldıktan sonra görür :olamaz:
görümce de işkembeden sallamamış ki, durum neyse onu yazmış, eeee madem içi rahat neden hala saklıyor evlenmeden 7 yıl sevgili olduklarını, bazı dünyalar çok acayip :KK14:

Belki evet hakettim. Ama benim hayatıma bir kişi girdi ve onunla evlendim. En azından bu konuda kendimi rahat hissediyorum.
Birden fazla kişi de girmiş olabilirdi hayatına ne var bunda? Veya başkalarının hayatına girmiş olabilir size ne bundan? Niye böyle bir laf sokma gereği duydun ki? Ben bile irrite oldum buradan.

Haklısın diyemeyceğim açıkçası, istediğini söyleyen istemediğini işitir.

Gerçekten şu cümleden sonra ne kadar haksız olduğunuz anlaşılıyor yediginiz lafları hak etmişsiniz hayatına bir kişi girdi onunlada evlendin başın göğe mi erdi yada bu şekil olmayan insanlar kötü pis mi ne yani ben anlamıyorum size ne milletin tanıdığı tanımadığı erkeklerden listesinden gerçekten böyle dar bir bakış açısıyla her lafı hak ediyorsunuz
Haklı olduğumu Asla iddia etmedim zaten. Bundan sonraki tavrım ya da davranışım ne olmalı bunu öğrenmek istiyorum

Back
X