- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
Kv kp haberdar mı bilmiyorumZ kuzenimle ciddi bir tartışmamız olmuştu ve benden küçük olduğu halde ağıra alınmayacak hakaretler işitmiştim. Anacım ona ithafen bir paylaşımı yapmaktı anan başkalarının kuyruğundan basmışım
Kesinlikle zararları... paylaşımımın haklı ya da haksız olduğunu iddia etmiyorum ama görüşme kısmı kafamı kurcalıyo. Belki de bu zamana kadar biriken sıkıntılarımı bi şekilde laf sokmayla gidereyim dedim ama yanlış yöntemi uyguladım sanırım.
Yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz. Ama amacım sizden yorum almak. Yol göstermeniz. Sert cümleler kurmanızı gerektirecek bi durum yok ortada. Yol yordam gösterecek yorumlarınızı bekliyorum sadece.
Kolay kolay bir konuya ikinci yorumu yazmam ama madem yol yordam gösterilsin istiyorsunuz, bir fikir vereyim.
Yukarıda alıntıladığım iki mesajdan benim anladığım şey; siz bu lafı görümcenize söylediniz. "Bu zamana kadar biriken sıkıntılarımı bir şekilde laf sokmayla gidereyim dedim" sözünüz çok açık ve net hedefinizin görümceniz olduğunu kanıtlar bana.
Burada üzerinize gelinince bir kuzen çıktı piyasaya bence. Elbette bana bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Ben de size inanmak zorunda değilim aynı minvalde.
Sizin amacınız açık ve net görümcenizmiş öncelikle dürüst olmanızı tavsiye ederim.
Bunun dışında, bana biraz tehlikeli geldiniz. Yani düşünüyorum aynısı benim başıma gelse, tutup da eşime yansıtmazdım. Neticede dün tanışmış değilsiniz, herkes birbirinin huyunu az çok biliyordur,tahmin etmeliydiniz o tür bir lafa görümcenizin kayıtsız kalmayacağını.
Ayrıca ilk mesajda "eşime devretmek zorunda kaldım" demiştiniz, az önce de "ben söylemedim zaten kendisi görmüş" diyorsunuz. Alıntılamakla uğraşmak istemedim ama çok isterseniz yapabilirim çok da zor değil.
Olayı aileye taşıyan siz olmuşsunuz bence. Ne bekliyordunuz ki eşinize şikayet ederken? Adam arkanızda durup kardeşiyle tartışmış. Bir şey yapmasa bu sefer de "aileci, beni savunmuyor" diye şikayetlenirdiniz.
Yerinizde olsam öncelikle eşimle konuşur "uzatmayalım bir ömür yüzyüze bakacağız, gereksiz büyüttüm bu olayı" der bir şey yokmuş gibi devam ederdim hayatıma.
26 yaş yazıyor profilinizde, doğru ise çok toy geldiniz bana.
Tehlikeli birisiniz, bir dediğiniz bir dediğinizi tutmadı benim için.