Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşınmışsınız kasimislar. Hala mantaliteniz kuyruğuna basmak şeklinde.burada tepki görünce yumusatmissiniz.evlisiniz hamilesiniz diye kimse sizi kiskanmiyor beklediginiz buysa. Evli olunca daha dokunulmaz olmuyor insanlar. GörüMCE iyi demiş. Takva kasıp millete laf sokmaya önce kendine bakacaksin. Ben de severek evlendim. 3 yıl bekledik birbirimizi. Kendime laf soylettirmeyecegim gibi başkasının da ahlak bekciligini yapmam.Kv kp haberdar mı bilmiyorumZ kuzenimle ciddi bir tartışmamız olmuştu ve benden küçük olduğu halde ağıra alınmayacak hakaretler işitmiştim. Anacım ona ithafen bir paylaşımı yapmaktı anan başkalarının kuyruğundan basmışım
Biz de eşimle üniversiteden tanıştık. Ve ailemin zaten bilgisi vardı. Ben kimsenin namus bekçiliğini yapmıyorum. Bahsettiğim olay dışarda erkeklere düşman olup sosyal medyada yol geçen hanına dönmüş kişiler. Bunu da diğer konuşmalarımda açıkladım. Mesele benim evli görümcemin bekar olması asla değil. Herkes nasibini yaşıyor sonuçta. Muhatabım görümcem olmadığı halde onun bana böyle davranması tuhaf sadece. Evet kuzenimin de ailesi var ve zaten ailecek aramız açık. Karşılıklı saldırılar bunlar. Alakası olmayan biri gelip de benim paylaşımım üzerine yorum yapınca kötü. O yorumu kuzenim yapmış olsaydı zoruna gitmezdi. Çünkü zaten onunla dalaşıyoruz. Ama görümce ne alaka? Evlenmiş evinizin içine girmişim. Onunla ilgisi dahş olmayan bi konuya neden böyle bir yorum yapıyo.Kaşınmışsınız kasimislar. Hala mantaliteniz kuyruğuna basmak şeklinde.burada tepki görünce yumusatmissiniz.evlisiniz hamilesiniz diye kimse sizi kiskanmiyor beklediginiz buysa. Evli olunca daha dokunulmaz olmuyor insanlar. GörüMCE iyi demiş. Takva kasıp millete laf sokmaya önce kendine bakacaksin. Ben de severek evlendim. 3 yıl bekledik birbirimizi. Kendime laf soylettirmeyecegim gibi başkasının da ahlak bekciligini yapmam.
Ama var senin gibi tanıdıklarım. Kendileri telefonlasirlar, mesajlasirlar, ailler çok söylemez kimseye. Okuldan tanısiyorlar filan derler. Yapılan aynıdır ama bir taraf o kısmı gizler yalnızca. Sonra da başkalarına namus kasar.sanane kuzeninin Facebook'undaki erkeklerden. Onun da ailesi okumuyor mu?
Benden yaşça büyük olduğu için saygısızlık yapmak istemedim ama galiba iş zaten çığırından çıktı. Hem de hiç alakası olmadığı halde.Sosyal medya başa bela.
Yorumu silseydiniz keşke ve seni umursamıyorumun en cool şeklini söylemiş olsaydınız.
Ay valla okudukça iyi olmuş diyesim geliyor.Biz de eşimle üniversiteden tanıştık. Ve ailemin zaten bilgisi vardı. Ben kimsenin namus bekçiliğini yapmıyorum. Bahsettiğim olay dışarda erkeklere düşman olup sosyal medyada yol geçen hanına dönmüş kişiler. Bunu da diğer konuşmalarımda açıkladım. Mesele benim evli görümcemin bekar olması asla değil. Herkes nasibini yaşıyor sonuçta. Muhatabım görümcem olmadığı halde onun bana böyle davranması tuhaf sadece. Evet kuzenimin de ailesi var ve zaten ailecek aramız açık. Karşılıklı saldırılar bunlar. Alakası olmayan biri gelip de benim paylaşımım üzerine yorum yapınca kötü. O yorumu kuzenim yapmış olsaydı zoruna gitmezdi. Çünkü zaten onunla dalaşıyoruz. Ama görümce ne alaka? Evlenmiş evinizin içine girmişim. Onunla ilgisi dahş olmayan bi konuya neden böyle bir yorum yapıyo.
Neden kısmını bilemem. Ama söylediği haksız değil. Sosyal medyadan akraba ilişkileri, laf sokmalar çok itici hareketler, hadi kotu arkadaslik, akrabalik, fitnelik, kiskanclikla ilgili bir seyler yazip dururlar. bunlar bir yere kadar ama sizin yaptiginiz cok ayip. direk namusla ilgili bir laf sokma. Hala sosyal medyada yıl geçen hani diyorsunuz. Ne kadar ayıp bir şey. Size ne bundan. Hesabında pek çok erkek olunca namussuz mu oluyor?ister gerçek hayatta nefret etsin erkeklerden, ister etmesin. Istedigini söylersen, istemediğini isitirsin durumu olmuş sizinki.Biz de eşimle üniversiteden tanıştık. Ve ailemin zaten bilgisi vardı. Ben kimsenin namus bekçiliğini yapmıyorum. Bahsettiğim olay dışarda erkeklere düşman olup sosyal medyada yol geçen hanına dönmüş kişiler. Bunu da diğer konuşmalarımda açıkladım. Mesele benim evli görümcemin bekar olması asla değil. Herkes nasibini yaşıyor sonuçta. Muhatabım görümcem olmadığı halde onun bana böyle davranması tuhaf sadece. Evet kuzenimin de ailesi var ve zaten ailecek aramız açık. Karşılıklı saldırılar bunlar. Alakası olmayan biri gelip de benim paylaşımım üzerine yorum yapınca kötü. O yorumu kuzenim yapmış olsaydı zoruna gitmezdi. Çünkü zaten onunla dalaşıyoruz. Ama görümce ne alaka? Evlenmiş evinizin içine girmişim. Onunla ilgisi dahş olmayan bi konuya neden böyle bir yorum yapıyo.